ו' בשבט תשע"ח 09:54
מי שנותן מתכון אשמח שיכתוב אם זה יוצא כזה שטוח גדול שמשתטח בתנור או כמו עוגיות רגילות...
תודה!!

אני עושה עם שוקולד רגיל חתוך...
ו' בשבט תשע"ח 14:13
1. מוריד את כמות הסוכר לשני שליש. (כוס במקום כוס וחצי)
2. מחליף את המרגרינה שמן וחוצה את הכמות. (במקום 200 גרם מרגרינה, שם 100 מ"ל שמן)

בגלל שזה שמן ולא מרגרינה זה לא באמת מתפרס באפיה, זה גדל קצת אבל לא באותה מידה ומומלץ להשטיח לפני ולא להכניס כדור.
ו' בשבט תשע"ח 21:47

ו' בשבט תשע"ח 22:55

בד"כ מודדת כמויות עם כוס חד"פ.
לא עושה כדורים אלא סתם ערמות עם שתי כפיות וזה נמרח איכשהו לצורת עוגיה באפיה.
וזה יוצא עוגיה לא יבשה.

ו' בשבט תשע"ח 23:22
ז' בשבט תשע"ח 22:43


ו' בשבט תשע"ח 21:38
להשים לב:
שששמים כמות מדויקת ממש.
לעשות כדורים ומשתטח לבד.

להוציא אחרי 10 דקות כמו שכתוב למרות שנראה לא מוכן.
וגם להוריד מהמשטח המתכתי של התנור מיד ולהשים על משטח אחר שלא ימשיך לאפות לחכות 20 דקות זה יתקשה לבד אבל ישאר פריך ולא אבן.
אחרת זה יוצא קשה כמו אבן.
ו' בשבט תשע"ח 23:28


ט' בשבט תשע"ח 19:11
הכנתי את המתכון של אופנהיימר עם שלושת רבעי כוס שמן... זה לא השתטח😔
איך עושים את העוגיות שמשתטחות בתנור?
ט' בשבט תשע"ח 22:10


י"ב בשבט תשע"ח 19:10
ושמן קוקוב יש לך טבלאות המראה באינטרנט..
י"ב בשבט תשע"ח 23:48
י"ב בשבט תשע"ח 12:52
י"ב בשבט תשע"ח 12:51
י"ב בשבט תשע"ח 22:55
או חיממת לטמפרטורה לא נכונה?
י"ב בשבט תשע"ח 23:47
י"ג בשבט תשע"ח 08:04
י"ג בשבט תשע"ח 08:05
שיהיה להן לאן להתפשט בזמן האפיה
י"ג בשבט תשע"ח 14:47

 

זו לא אמורה להיות הבעיה.

 

אולי יעניין אותך