אף פעם לא עשיתי את המטבח ממש לפני פסח, רק ברגע האחרון ממש. מקווה השנה לעשות זאת כמה ימים לפני פסח.
אז...
מה אוכלים בימים האלו?
איך מכינים (בהנחה שהתנור לפסח, אולי גם גז...)?
ובהנחה שב"ה יש כמה וכמה ילדים בבית במגוון גילאים...
תודה!!
פריכיות אורז עם אבוקדו, קוטג, שוקולד, טונה, פסטרמה
קורנפלקס
ביצים
תפוחי אדמה, צ'יפס בתנור
אורז+ מנת בשר/ עוף
(גם אם בפסח אתם לא אוכלים קטניות מסוימות, זה לא אומר שזה חמץ לכן אפשר לבשל על הגז)
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
אני בד"כ משאירה את המיקרו בפינה בסלון או במרפסת ומחממים בו דברים שכבר הוכנו מראש (למשל מרק כתום)
או מחממת דברים שהקפאתי מראש בתבנית חד"פ על פלטה (גם בסלון\מרפסת)
או מכינים דברים בטוסטר סנדויצים (טוסט\שניצל תירס)
או קונים פיצה\פלאפל
ואם קרה נס וכל המטבח כשר לפסח אז אפשר לבשל בסירי פסח ולאכול בחד"פ. (עוד לא ממש קרה לנו...)
בשרי, תפוא, מרק, פאנקייקים מקמח תפוא, סלט, ואוכלים בחוץ פיתה עם משהו בבוקר/ערב