ג' באייר תשע"ח 14:24
צריכה את עזרתכם,
אבי נדרש להוריד לגמרי מלח מהתפריט שלו..
איך מתבלנים אוכל כך שלא יהיה תפל?
יש איזה תבלין שמחפה על המלח וכדאי לתת לו יותר משמעות?
כל הכוונה תסייע לי
ג' באייר תשע"ח 16:34
ג' באייר תשע"ח 15:41
לומדים להכיר את הטעם של האוכל עצמו, ויש לו טעם...
תבלינים אחרים יתנו את הגוון שלהם, לא חושבת שימליחו בכל מקרה...
אני בקושי משתמשת במלח, ובד"כ לא חסר לי בטעם..
ג' באייר תשע"ח 16:33
פשוט לתבל רגיל ורק להשמיט את המלח?
אין משהו דומיננתי יותר שאת משתמשת במקום?

בכל זאת, לרוב את המאכלים הללו גם אנחנו נאכל אז באמת אין לי בעיה עם הפחתה אבל נראה לי תפל להוריד לגמרי...
ג' באייר תשע"ח 18:10
לק"י

מכירה אנשים שהורידו במלח והתרגלו וטעים להם, אבל לא לגמרי...

אולי לבשל בסיר אחד הכל, ורק בסוף לפצל ולהוסיף מלח לרוב האוכל ולבשל עוד קצת...

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

ג' באייר תשע"ח 19:25
אז אולי על הדרך נרויח גם
ג' באייר תשע"ח 18:45
ככה שתורידי ולכם אפשר להמליח בצלחת.
בנוסף אידוי של המוצרים הרבה פעמים עוזר למצות טעמים וגם טיגון קל של התבלינים פותח טעמים (בזהירות שלא ישרפו) כל פכם שאת מכינה תבשיל עם ירקות וכאלה קודם תאדי אותם שיוציאו טעמים.
חוויג' וכאלה הם טעמים חזקים רק לשים לב שחלקם מכילים מלח. גם רטבים הרבה פעמים עתירי נתרן וכדאי לשים לב.
ג' באייר תשע"ח 19:25
ג' באייר תשע"ח 20:45

וגם לאנשים בריאים מלח זה בכלל לא בריא איך הרב אסחיק קורא למלח ולסוכר הרוצח השקט !

 

ג' באייר תשע"ח 21:56
הרבה יותר בריא ובדיוק אותו דבר בטעם.
מישו מישי שמעה???
ג' באייר תשע"ח 22:25
בנוסף יש צמח שהוא כמו מלח - תבדקו אם מותר לו
זה השם שלו: סליקורניה
ג' באייר תשע"ח 23:53
איזה תערובת צמחים עם קצת מהמלח אימלאיה שכאילו מחליפה מלח
ג' באייר תשע"ח 22:36
מלח מההימלאיה.
(אני אישית עד היום לא הבנתי למה זה ככ חשוב.)
ד' באייר תשע"ח 01:30
ז' באייר תשע"ח 00:04
המלח הוורד קצת יותר מלוח...

|פותח שרשורי ההכרות הרשמי של נסיופ|

 

התפצלשתי, חפשו אותי בצד. 

ג' באייר תשע"ח 22:27
ויש שאומרים שסלרי מחליף מלח בתבשילים מבחינתם
ד' באייר תשע"ח 21:42

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

ד' באייר תשע"ח 02:40
ותוך שבועיים תתרגלו לבלי..
ד' באייר תשע"ח 08:00
ד' באייר תשע"ח 12:26

אבל התיבול שלי חזק מאוד, אני לא יודעת אם זה מתאים לכם.

 

אבל בעיקרון אני משתמשת הרבה בפלפל שחור/לבן, שום, שמן זית, חומץ/ מיץ לימון, יין

ולפי התבשיל- כוסברה, כמון, פפריקה מרוקאית/מתוקה, פטרוזילה, פלפל אנגלי, נענע, עלי דפנה, כורכום,  תערובות תיבול שונות,

צימוקים, אגוזים

ד' באייר תשע"ח 22:22
ולהשתמש בכל יתר התבלינים כרגיל.
בבשר מוכשר יש יותר מלח ממה שהגוף צריך, כך שההסתגלות די מהירה.
ו' באייר תשע"ח 20:15
בבישול לפעמים הטעם יוצא החוצה והמלח חסר יותר.

באפייה הטעם של הירק עצמו מודגש יותר והחוסר של המלח פחות מפריע.
ט' באייר תשע"ח 14:12
הוא הרבה יותר טוב ממלח רכיל, לי יש בעיה בבלוטת התקיס והרופאה שלי ביקשה שאשתמש רק במלח הזה
ט' באייר תשע"ח 14:12
הוא הרבה יותר טוב ממלח רכיל, לי יש בעיה בבלוטת התקיס והרופאה שלי ביקשה שאשתמש רק במלח הזה

אולי יעניין אותך