ה' באייר תשע"ח 00:28
אני מחפשת רעיונות לאוכל שלא דורש הרבה זמן הכנה, לא יותר מדי מורכב אבל משביע .
אין לי ככ זמן לבישולים אז אשמח לרעיונות קלילים. לארוחת צהריים וערב
ה' באייר תשע"ח 09:30

בכל מקרה תבשילים בסיר אחד זה הכי יעיל לדעתי
-לפעמים אני שמה בסיר שטוח אורז, תפו"א ובטטה חתוכים, בצל חתוך ל-8, שעועית ירוקה קפואה\תירס\גזר גמדי
שמה את זה לא מעורבב אלא כל דבר בצד אחר של הסיר
מוסיפה מים וקצת כורכום, מרתיחה (או שלא) ומכניסה לתנור לאיזה שעה (או בסיר בישול איטי אם יש). ככה אפשר ללכת ולשכוח מזה לכמה זמן...
-עוד משהו מהיר יחסית- "גולש" צימחוני של ירקות כתומים, תפו"א וטופו
-עוף ואורז בתבנית אחת בתנור- שמים הכל בתבנית, מכסים ומשאירים עד שזה מוכן...
מרק כתום מרוסק זה די מהיר אם יש בלנדר מוט

ו' באייר תשע"ח 23:25

אורז עם עדשים ובשר טחון.

עוף מוקפץ

דג בתנור עם בטטה

ירקות חתוכים מאודים עם קוסקוס

קרקרים עם מטבלים וסלט טונה

מוסקה במחבת

 

ו' באייר תשע"ח 23:34


ו' באייר תשע"ח 23:40

מצד שני, כדורי בשר ברוטב זה מידי הרבה זמן בשבילי.

ו' באייר תשע"ח 23:42

הם רגישים, הח'ברה שלי, להקפאות...

נורא ואיום.

ועל זה הם לא עולים...

ו' באייר תשע"ח 23:38

כדורי בשר ברוטב אדום.

או "קבבים" בתנור, במקום כדורי בשר מבושלים- לשים אותם בתנור בצורת קבב עם קצת שמן.

או לעטוף אותם כמו שניצל עם פרורים- יוצא טעיםםםםם

בתוספת פירה תפו"א ובטטה.

אני חוטאת גם ועושה קוסקוס מהיר, זורקת פנימה קופסת שימורים של אפונה וגזר, מתבלת ומערבבת.

עוף עם תפוחי אדמה ובטטה בתנור

מושטים בתנור- שניה וחצי!! עם ירקות חתוכים גדול מעל

ז' באייר תשע"ח 13:18

מתכונים ב10 דקות: מתכונים ב-10 דקות

המוני מתכונים תמצאי שם

ז' באייר תשע"ח 15:04


ז' באייר תשע"ח 13:37

לא מתכתב עם נשים בפרטי.

ז' באייר תשע"ח 23:23

1. גד אמנון/מושט (כזה שבא במארזים של דג אחד)- מפשירים במיקרוגל את הדג,אפשר עד 4-5 חתיכות.

בינתיים מחממים במחבת שמן.

מניחים את הדג במחבת על הצד עם העור ומעל כל דג שמים כף גדושה של מטבוחה ומעט מים.

ניתן לבזוק קמצוץ סוכר. מכסים את המחבת.

מבשלים למשך 5 דקות והדג מוכן. טעים טעים!

2. פשטידה- מניחים על תבנית חד פעמית עגולה מלוואח בגודל תואם ומהדקים לצדדים.

מעל המלאווח שמים מלית כלשהי (טונה עם בצל מטוגן, פטריות, פירה עם בצל וכדומה...).

מכסים עם מלוואח נוסף, ומפזרים מעליו שומשום.

אופים בתנור על חום בינוני כ-20 דקות.

נראה מרשים, אך למעשה שני המתכונים לא לוקחים יותר מ5 דקות הכנה.

בהצלחה!

י' באייר תשע"ח 23:49
ח' באייר תשע"ח 07:15
הודו טחון - מטגנים עם בצל במחבת מתבלים- (מלח פלפל פפריקה גריל עוף ודבש או סילאן או בגירסא צהובה -מלח פלפל וחוויג')
ו....זהו!
אוכלים בפיתה לחמניה או סתם סנדביץ' עם קטשופ או מיונז ,עגבניה וחמוצים..יוצא ממש טעים! מאוד דומה לשווארמה!
ח' באייר תשע"ח 07:24
אורז עם הודו או בשר טחון
אפשר גם אטריות בולונז- לבשל אטריות. ולטגן במחבת בצל ובשר טחון ברוטב אדום

דג מצופה בפרורי לחם מטוגן

צ'יפס בתנור-בייתי...
אפשר להוסיף כנפיים וזה ארוחה שלמה

ח' באייר תשע"ח 19:49
בכללי מרקי קטניות/ אורז וכו זה ממש זריז להעמיד על האש. ולהכל יש את הגרסא הממש עצלנית שזה פשוט לשים את המצרכים ולהעמיד. בלי לטגן בצל וכד'.
(לדוג'- מרק אורז ועגבניות: כוס אורז, ליטר וחצי מים, 3 כפות רסק עגבניות, תבלינים, ולבשל חצי שעה בערך.)
ט' באייר תשע"ח 02:37
חוצים פיתה ל2, מכניסים לכל חצי בשר טחון (לא מבושל) מעורבב עם תבלינים ופטרוזיליה. מכניסים לטוסטר לחיצה (בשרי כמובן) ואחרי כמה דקות הבשר מבושל ויש טוסט לתפארת

עוד רעיון עם פיתות, חוצים לרוחב כלומר פותחים אותן, מורחים שמן זית- אפשר עם זעתר, שום וכד'. שמים על תבנית של התנור ומכניסים לבערך 10 דקות על 180 מעלות. צריך לשים לב ולהוציא לפני שזה מתקשה מדי. יוצא קראנצ'י וטעים. עם ממרחים וביצת עין זו ארוחת ערב מהירה ושווה.

אולי יעניין אותך