כ"ד באייר תשע"ח 22:50

אשמח אם תשתפו במתכונים של עוגות קינוחים וכו

111100 110010000 101000

1 1000 110010000.

כ"ד באייר תשע"ח 23:13
בלי נדר אשתדל להגיב בשלישי או רביעי הבאים
כ"ו באייר תשע"ח 00:03


111100 110010000 101000

1 1000 110010000.

כ"ה באייר תשע"ח 13:48
עוקבת...

מחפשת מתכון לעוגת גבינה אפויה, בלי ביצים ובלי יותר מידי שמנת וכדומה והכי חשוב - קלה להכנה. (טיפים יתקבלו בברכה)

תודה מראש
כ"ו באייר תשע"ח 00:22
לק"י

ואז גם הגבינות שם אלו גבינות סויה...

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

כ"ח באייר תשע"ח 10:54

עוגת גבינה וריבת חלב

ויש לה שם עוד ים מתכונים לשבועות וליומיום

 

כ"ח באייר תשע"ח 11:02

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

כ"ח באייר תשע"ח 16:05
מלא מתכונים צריך גם 750גר גבינה
וגם איזה 3 שמנת
וגם אינסטנט פודינג וגם....וגם..

מחפשת מתכון פשוט ולא יקר בשמיים והכי חשוב-טעים!!
כ"ח באייר תשע"ח 16:12

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

כ"ח באייר תשע"ח 17:32
לק"י

להקציף (אני מקציפה ידנית) שמנת מתוקה אחת (אני מניחה שגם חצי שמנת תספיק)
500 גרם גבינה לבנה
אפשר להוסיף שמנת חמוצה אחת
חבילת אינסטנט פודינג וניל (נראה לי שגם חצי יספיק)
סוכר- אני שמה כמה כפות, ואז טועמת ומחליטה אם מתוק מספיק.

תחתית של ביסקוויטים טבולים בחלב (אפשר חלב עם קצת נס קפה).
אפשר שכבה נוספת של ביסקוויטים באמצע.
אפשר לשבור ביסקוויטים לתוך העוגה.
או לגרד שוקולד לבפנים.
אפשר להכין שכבת שוקולד משוקולד מומס עם קצת חלב או שמנת.

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

א' בסיוון תשע"ח 14:06

שמה מראש את השמנת עם הגבינה, הפודינג והסוכר ואז מקציפה

או מקציפה את השמנת בנפרד ואז מערבבת עם הגבינה?

א' בסיוון תשע"ח 15:44

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

א' בסיוון תשע"ח 14:23

כוס חלב, חבילת פודינג, קצת סוכר וגבינה (לא זוכרת כמה, עושים די לפי הטעם..., נראה לי 500 גר')

א' בסיוון תשע"ח 15:44

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

כ"ח באייר תשע"ח 16:22
(לא יודעת מה המקור..)
750 גרם גבינה
שמנת מתוקה לקצפת
3/4 כוס סוכר
4 ביצים
חבילת אינסטנט פודינג וניל
4 כפות קורנפלור (אפשר גם קמח)
מתאים לתבנית רגילה של עוגה.
מקציפים לפי הסדר, ואופים עד שמזהיב.
כ"ח באייר תשע"ח 23:57

עוגת הגבינה הכי זולה וכמובן טעימה!

ל-2 עוגות שמרים.

לבצק שמרים:

500 ג' קמח

רבע כוס סוכר דמררה

1 כף שמרים יבשים

1 ביצה גדולה

רבע כוס שמן

1 ורבע כוסות מים פושרים או חלב פושר.

לשים לבצק רך ומתפיחים להכפלת הנפח.

 

מחלקים ל2 חלקים. מכל חלק יוצרים רולדה אחת ארוכה . בד"כ אני מגלגלת לבורג ומניחה בתבנית עגולה . תפיחה שניה והבצק ממלא את כל התבנית. אפשר גם לחתוך לפרוסות ולהניח הפוך כמו עוגת שושנים.

 

 

מילוי גבינה :

לכל גלילה 750 ג' גבינה לבנה 5% מעורבבת היטב עם אינסטנט פודינג וניל.   אפשר להוסיף צימוקים בהירים. אפשר להוסיף לגבינה קינמון...

 

אחרי אפיה של 40-45 דק . יוצקים סירופ סוכר. כדאי לא לוותר על זה. יוצר מראה מבריק ויפה

כ"ט באייר תשע"ח 01:46
יש כמה מתכונים הכי זול "7 ש''ח אח'-כ כ25 ש''ח אח''כ כ35 ש'ח

בכללי אחלה בלוג
כ"ט באייר תשע"ח 06:57
ניסיתי אותו פעם והיה טעים.
עם שמנת חמוצה שתמיד יש במבצעים בתקופה הזאת וגם ככה היא מוצר בפיקוח.
א' בסיוון תשע"ח 14:47

יש שם כמה מתכונים מושלמים בין 17 ל30 שח לעוגה 

אני הכנתי את המתכון של העוגה ב17 ש''ח הכפלתי כמויות וחילקתי ל3 תבניות של 22 סמ

כתבתי כאן אתמול את המתכון. מוזמנת לנסות. לי יצא פצצה

א' בסיוון תשע"ח 15:26


א' בסיוון תשע"ח 21:08
עדכני
מסרים
שיחה אישית

חיפוש...


ראשיפורומיםבישול ומתכונים
פורום בישול ומתכונים
שרשור חדש
הודעה חשובה!! -משה ר-
שרשורים מרוכזים בנושאים שונים יהודיה מא"י
הודעת מידות\ המרות וכו' כפרגניסטית
בקר - הכנה מוקדמת ורד הבר
ארחי הפרשת חלה עם מיטב הרבניות ללא תשלום>>
מתכונים לשבועות ילדה מושלמתתת
של מתכונים ב10 דקות מעולה באורות אחרונה
לזניה. בשמל VS קוטג? פשטידת פטריות VS קיש פטריות? רק שמחה#
בשמל/ שמנת. חות אוהבת מה שיוצא עם קוטג' מקום בעולם
תודה על התשובה אשמח מאוד! רק שמחה#
מקווה שאספיק הערב..יש גם את המ כון של מיכאל כפלה מקום בעולם אחרונה
הזהב השחור החדש קראנץ שוקולד
נמחק רעות ש.
וואווווו בת מלך!!!! אחרונה
צמאים? בר המים היחיד שמותר לשימוש בשבת וחג>>
מחפשת מתכון טוב לבלינצ'ס כתר הרימון
צריכה גם מתכון למילוי? מקום בעולם
גם, הכול. כתר הרימון
אשלח לל בקרוב בעז'ה מקום בעולם
אשמח גם כן *כוכבית* אחרונה
לקראת שבועות.. תהילה!
זה רחוק עדיין מכדי שאחשוב על כך ארץ השוקולד
אוקי תודה תהילה!
מחפשת מתכון לעוגת גבינה רבע ל7
לא מכירה מתכון כזה, רק מתכונים טבעוניים... יעל מהדרום
יש מתכון פצצה של אתר עשר דקות, עם ריבת חלב אבל אפשר גם בלי: אם+7
היא מחפשת בלי ביצים יעל מהדרום
אני אשמח גם-למתכון עוגת גבינה אבל לא כזאת שעולה מיליון דולר מעין אהבה
אני עושה בערך..אכתוב יותר מאוחר בלי נדר יעל מהדרום
עוגת גבינה לא אפויה יעל מהדרום
איך את מקציפה את זה? הודיה60
קודם מקציפה שמנת מתוקה (ידנית..שתהיה קצת יותר מוצקה) יעל מהדרום
אנחנו מכינים דומה אבל בלי שמנת חילזון 123
אפשר..אני שמה מה שבא לי בערך יעל מהדרום אחרונה
המתכון שאני מכירה פצלשושית
עוגת שמרים גבינה אמאשה
כדאי מאוד להקפיא את המלית לפני המילוי ואז זה לא נוזל מהעוגה! אם+7
בבלוג בישול בזול נחשון מהצפון
יש איזה מתכון בבלוג בישול בזול בונים מגדל
בלוג בישול בזול נחשון מהצפון
איפה כתבת? לא מוצאת את זה גם בבלוג אם+7
פאי גבינה ניקיתוש
מה אפשר להקפיא? אבןישראל
עוף. בורקס. מטבוחה. נפש חיה.
חציל לא ניסיתי. השאר אפשר. ת.מ.
חציל לא כדאי.. מקום בעולם
חציל מטוגן אפשר! יוצא מצוין אחרי הקפאה יראת גאולה
^^^^ יעל מהדרום
ממה שכתבת ג'נדס
תודה לכולם! אבןישראל
חציל במיונז אפשר להקפיא הודיה60 אחרונה
מי זכאי לתו נכה ואיך אפשר לקבל אותו?
מתי הכי מוקדם אפשר להכין עוגות גבינה, נעמה301
עוגות גבינה משתבחות במקרר😋 יראת גאולה
עוגת גבינה אפויה רצוי להכין כמה שיותר סמוך, בכ"א לא להקפיא.. קראנץ שוקולד
יש לך מתכון לעוגת שמנת פירורים? יעל מהדרום
נראה לי שזה יחזיק לפי תאריך התפוגה של הגבינה. כתר הרימון
תודה רבה! נעמה301
תודה רבה!! יעל מהדרום אחרונה
קנו לי ליומולדת סיר קוסקוס בוריס
נראה לי שאפשר לאדות אורז, ירקות יעל מהדרום אחרונה
עוגת גבינה, עוברת הקפאה? נחשון מהצפון
המתכון. עובר הקפאה? נחשון מהצפון

עוגת גבינה ושמרים
מבוסס על: מתכון של דורית מיינצר שפורסם ב"על השולחן", עם שינויים שלי
עלות: כ-17 ש"ח (ועכשיו אתם יודעים למה!)
כמות: תבנית עגולה אחת בקוטר 24 ס"מ לפחות, כ-14 פרוסות


מרכיבים:
לבצק:
1 כף שמרים יבשים (או 30 גרם שמרים טריים)
1/4 כוס חלב פושר (60 מ"ל)
½2 כוסות קמח
1/4 כוס סוכר
2 ביצים
1/4 כפית מלח
50 גרם חמאה מומסת

למלית:
3 גביעי שמנת חמוצה
3/4 כוס סוכר
4 כפות קורנפלור
3 ביצים
1 כפית תמצית וניל (או גרידת לימון מלימון אחד, אם אתם בקטע הלימוני)

הוראות הכנה:
מכינים את הבצק: ממיסים את השמרים בחלב ומעבירים לקערה (אם אתם מכינים את הבצק במיקסר, העבירו לקערת המיקסר).
מוסיפים את הקמח, הסוכר, הביצים, המלח והחמאה מומסת.
לשים בידים, או מערבלים בעזרת וו הלישה במהירות איטית, למשך 8 דקות, עד לקבלת בצק אחיד.
מעבירים את הבצק לקערה משומנת ומניחים לו לתפוח במקום חמים במשך שעה-שעתיים, עד שהוא מכפיל את נפחו. אל תיבהלו אם לוקח לבצק זמן לתפוח. מדובר בבצק כבד, אבל בסופו של דבר הוא תופח.
כשמסיימים להכין את הבצק, מרפדים מסננת במגבת מטבח נקייה (או בכמה שכבות של נייר סופג), מניחים בתוכה את השמנת החמוצה כדי שתגיר נוזלים בזמן שהבצק תופח.

כשהבצק סיים לתפוח מרכיבים את המלית: מערבבים את הסוכר עם הקורנפלור בקערה. מוסיפים את השמנת שסיננו ומערבבים היטב.
בקערה נפרדת, טורפים את הביצים, ומוציאים מעט לקערה בצד להברשת הבצק. מוסיפים את הביצים הטרופות ואת הוניל לתערובת הגבינה ומערבבים.
מחממים תנור ל-160 מעלות ומשמנים תבנית עגולה, פיירקס או קפיצית, בקוטר 24 ס"מ לפחות.
לשים מעט את הבצק ומחלקים אותו לשני כדורים: האחד בגודל שני שלישים מהבצק והשני בגודל שליש. מרדדים את כדור הבצק הגדול לעיגול שיכסה את התבנית כולל הדפנות. מניחים את הבצק בתבנית ויוצקים פנימה את תערובת הגבינה. מרדדים את יתרת הבצק לעיגול בגודל העוגה. מניחים על המלית ומהדקים את השוליים. דוקרים את העוגה כמה דקירות בסכין, שיהיה לאדים מאיפה לצאת. מניחים לעוגה לתפוח כ-15 דקות ולאחר מכן מברישים בשארית הביצה.
אופים כ-55 דקות או עד שהבצק אפוי וזהוב. רצוי לאפות בחצי התחתון של התנור לפחות חלק מהזמן, כדי לוודא שגם שכבת הבצק התחתונה נאפית.



נראה לי שעובר הקפאה מה דעתכם??

א' בסיוון תשע"ח 21:42
א' בסיוון תשע"ח 15:30
יש בצק פריך
ועליו גבינה עם ביצים
רוצה מתכון? אנסה לחפש לך

אולי יעניין אותך