הסופגניה של היום אינה רק בצק וריבה

"הושקעו משאבים רבים בגיוון הטעמים ובשימוש בחומרי גלם משובחים המשדרגים את הסופגנייה", אומרים ברשת רולדין. צרכנות.

חזקי ברוך , כ"א בכסלו תשע"ג

סופגניות חנוכה
סופגניות חנוכה
צילום: פלאש 90

צוות השפים של רשת רולדין עמל בחצי שנה האחרונה על פיתוח רעיונות וטעמים חדשים של סופגניות לקראת חג החנוכה.

המטרה, אומרים ברולדין לחדש, להפתיע ולרגש את הקהל אשר מצפה בכל שנה לחדשנות וחגיגיות באחד החגים היפים, המוארים והצבעוניים במסורת היהודית.

"הסופגניה של היום זה לא רק בצק עם ריבת תות. הושקעו משאבים רבים בגיוון הטעמים ובשימוש בחומרי גלם משובחים המשדרגים את הסופגנייה לקינוח גורמה. בסופגנייה האוורירית משולבים מילויים ברמת פרלינים שוויצריים במגוון טעמים, ציפויים ותוספות הנותנות קרסט מפתיע, כגון פקאנים שומשום מקורמל, שברי קרמל ועוד. כל אלה מעניקים לסופגנייה חוויה מענגת רב חושית ואיכותית, לצד הסופגנייה הקלאסית והאהובה".

מה חדש השנה? "גם השנה ברולדין ממשיכים את סדרת סופגניות הצ'ייסר עם טעמים חדשים כמו סופגנית טירמסו – סופגנייה במילוי מסקרפונה וקפה עם צ'ייסר קפה לאטה וציפוי שוקולד לבן או הבלק פורסט – סופגנייה במילוי קצפת עם צ'ייסר דובדבנים, מצופה בשוקולד בלגי וסופגניית קרם ברולה - סופגנייה במילוי קרם אנגלז וניל שוקולד לבן, מצופה שוקולד לבן ושברי תחרה קרמל".