הכי טעים בתוך הכריך
הכי טעים בתוך הכריךצילום: שאטרסטוק

חומרים:

200 גרם עגבניות לחות

2 שיני שום

6 עלי בזיליקום

½ כוס אגוזי מלך

½ כוס שמן זית

אופן ההכנה:

משרים את העגבניות הלחות במים חמים כחצי שעה. מסננים וטוחנים במעבד מזון.

מוסיפים את השום, הבזיליקום והאגוזים, ובהדרגה גם שמן זית עד לקבלת מרקם רצוי (בין רבע לחצי כוס שמן זית).

מכניסים לצנצנת נקייה ומעוקרת (כדי שלא יהיו חיידקים והממרח יוכל להחזיק זמן רב במקרר, חודש לפחות).

מומלץ למרוח על גבי לחם בתוספת גבינה וירקות טריים.

פורסם בפנימה

לרכישת מנוי