40 אלף מנות ביום: הונחה אבן פינה למפעל החדש של תמ"מ

המפעל החדש יבנה על שטח של מעל 13,000 מ"ר והוא יתמוך בייצור של כ-40,000 מנות ביום.

ערוץ 7 , ז' בחשון תש"פ

מימין: תמי מוזס, אמיר שוצמן, אלי דפס, יעקב גנות וגונן אוסישקין
מימין: תמי מוזס, אמיר שוצמן, אלי דפס, יעקב גנות וגונן אוסישקין
צילום: סיון פרג'

יו"ר אל על אלי דפס, מנכ"ל החברה גונן אוסישקין ומנכ"ל חברת תמ"מ (תעשיות מזון מטוסים) אמיר שוצמן הניחו אבן פינה להקמת מפעל חדש עבור תמ"מ אשר יחליף את המפעל הנוכחי שנבנה לפני 52 שנים.

המפעל החדש, שסיום הקמתו מתוכנן לסוף 2021, יבנה על שטח של מעל 13,000 מ"ר באזור התמך המערבי בנתב"ג ויתמוך בייצור של כ-40,000 מנות ביום, עם מערך מטבחים, חדרי קירור ומקררים בשטח של 8,000 ממ"ר ושטחי אחסנה לכ-3,000 משטחים.

בהתאם להסכם שחברת תמ"מ חתמה מול רשות שדות התעופה, הזיכיון להפעלתו של המפעל החדש הינו ל-25 שנים.

המפעל החדש יאפשר לחברת תמ"מ לקדם את התוכנית האסטרטגית שלה. המבנה החדש של המפעל יאוכלס על ידי חברת תמ"מ לייצור המזון וישמש כמו כן את תחום תפעול שירות בטיסה באל על ויאפשר התייעלות תפעולית ושיפור השירות לנוסע.