אם אין לחם, אוכלים מצות
מיואשים מהתפריט הקולינרי שמציע פסח? שף המגזין בא לעשות לכם טעים בחול המועד. תוציאו את החמץ מהראש.
מיואשים מהתפריט הקולינרי שמציע פסח? שף המגזין בא לעשות לכם טעים בחול המועד. תוציאו את החמץ מהראש.
למה לשרוף? שף המגזין עם החלק השני של ההכנות ומציאות החמ"ץ בניקיונות החג. והפעם – הלחם מהארון לובש צורות חדשות עם טעמים נהדרים.
בלי ביטולים ובלי ביעורים: שף המגזין עם פתרונות קולינריים לחמץ המיותר בבית. מתחילים עם הפסטות שבמגירה.
השף מפנק עם שקשוקה מיוחדת שנאפית בתנור ומלאה בפרטים מעשירים. גם טעימה וגם דיאטטית.
למשלוח מנות, לסעודת הפורים, חלבי או בשרי: קבלו את סלט החלומות. רק בריאות!
שיפוד עם עיגולי חזה עוף, עגבניות שרי, תפוחי אדמה וניצני כרוב. או במילים אחרות - ארוחת הגורמה שלכם לפורים.
ארוחת פורים מעולם לא הייתה כה קלילה וצבעונית. שף המגזין עם שלושה מתכונים למיני-קישים שיעשו לכם שמח על שולחן.
ארוחת צהריים מהירה ודיאטתית: קציצות טונה אפויות לצד פרוסות בטטה ותפוחי אדמה בתנור. לשובע!
תוספת עם טוויסט לכל מנה עיקרית: לביבות במילוי לבחירתכם, בשר, טונה או בלי מילוי כלל – תענוג בכל צורה.
בא לכם פיצה אבל לא עברו שש שעות? תנו לשף שלנו להפתיע אתכם. וגם - איך נפטרים משאריות החלה של שבת (חוץ מלזרוק למקפיא לעוד שבוע)?
איך אפשר להפתיע עם תאנים מיובשות? השף שלנו עם מנת גורמה - תאנים ובצלים ממולאים בבשר ומכוסים ברוטב משמש-שזיף.
חולמים על פררו רושה? הצטרפו לשף שלנו שיגשים לכם את החלום עם מתכון גם טעים, גם מהדרין וגם מעשה ידיכם להתפאר.
בזמן שהחזאים ניבאו (לשקר) שלג וסופות, מיהר השף שלנו לחמם את התחזית עם מרק ירוק עם קציצות בשר והרבה טעמים טובים ומחממים.
שף 'מגזין ערוץ 7' עם שני מתכונים מפֵּרות יבשים לרולים של סושי מתוק על שולחן הסדר. ספרו לנו איך יצא, אל תהיו יבשים!
בייגלים קריספיים, ראשי שום, קופסות גפרורים וממרח ארטישוק. שף 'מגזין ערוץ 7' לא מתפשר על איכות והוא מביא אותה אליכם למטבח.
בלי הרבה מאמץ ועם קצת אומץ תוכלו ליצור את המנה החורפית המשגעת הזו – פלאפל דגים עם רוטב אדמדם פיקטני וסלט פטריות חלומי.
שף 'מגזין ערוץ 7' מגיש: פסטה ברוטב רך וקטיפתי. להכין במטבח, לאכול בסלון ולהרגיש במסעדה! ואל תפספסו את הטיפים החמים.
שף 'מגזין ערוץ 7' מגיש: סלמון טרי עם פרוסות שומר, זיתים שחורים ויין לבן לסעודת שבת שלא תישכח. דווחו לנו על התוצאות!
השף שלנו במחווה לעדת הצמחונים עם המבורגרים מעדשים ועלים ירוקים. גם בלי בשר, טעים רצח :)
לא לביבות ולא סופגניות, השף שלנו מגיש השבוע את ה'סופלה' של הבשרים – קבב ממולא בטחינה בנגיעות חרדל ודבש
באווירה כפרית מגיש השף פרגית ממולאת מכוסה ברוטב עדין ומתקתק המערבב עלי מרווה, פירות יבשים, מיונז וסילן
השף עם תפוחי אדמה קריספיים, קוביות בשר וחתיכות בצל לסעודת שבת משודרגת. ויש בונוס – נפטרים על הדרך מהשאריות שבמקפיא
שניצל הודו פריך ומשגע שמשלב טעמים של שום שמיר, בירה לבנה ופירורים מכל החטיפים שנשארו בבית. איכות הסביבה במטבח
השף שלנו פותח לכם את סעודת השבת עם מנת סלמון ברוטב קטיפתי והפתעה בצדה – פירה בשלושה צבעים
שבת מברכים לחודש כסלו כבר כאן והשף שלנו לא מבזבז זמן, איך תכינו את הדונאטס שיהפוך את מסיבת החנוכה שלכם למבוקשת ביותר?
השף אופיר בן ארצי עם שני מתכוני בשר מהבילים שיחממו לכם את הקיבה בארוחת השבת. אל תפספסו את הטיפים הקטנים שעושים הבדל גדול
השף אופיר בן ארצי עם מאפה בשר כפי שלא הכרתם. בין המצרכים: מיונז, אגוז מוסקט וקפה שחור. נסו בבית ודווחו לנו על המחמאות
החורף כאן והרוח הקרירה מתמזגת בריחות העולים מהתנור ומזכירים את ניחוחות השבת. 'על המשקל' במתכון לפיתות חמות, טריות ובריאות לשבת
אבי יהונתן, שף מסעדת 'סומסה' במתכון חם לארוחת חורף מושלמת. למשקיענים בלבד
השף-בעלים אמיר שכטמן ממסעדת "ל'אנטריקוט למהדרין" בתל אביב עם מתכון שיעיף לכם את הסכך ולא ייתן לאורחים שלכם לעזוב את הסוכה.
להיכנס לצום בלי בטן מקרקרת – השפית רבקה רוזנבלט עם צלי בקר על מצע ירקות לסעודה מפסקת, לשבירת הצום ולסתם ארוחה טובה
גרנולה, אגוזים ורימונים. מתכון קליל וטעים המייצר חגיגיות, גם כשבחוץ אפור