תגיות

מגזין - חם מהפלטה

מגזין - חם מהפלטה

חדשות ועדכונים על מגזין - חם מהפלטה

אם אין לחם, אוכלים מצות

מיואשים מהתפריט הקולינרי שמציע פסח? שף המגזין בא לעשות לכם טעים בחול המועד. תוציאו את החמץ מהראש.

אם אין לחם, אוכלים מצות    

למה לשרוף אם אפשר לחגוג?

למה לשרוף? שף המגזין עם החלק השני של ההכנות ומציאות החמ"ץ בניקיונות החג. והפעם – הלחם מהארון לובש צורות חדשות עם טעמים נהדרים.

למה לשרוף אם אפשר לחגוג?

למה לשרוף אם אפשר לאכול?

בלי ביטולים ובלי ביעורים: שף המגזין עם פתרונות קולינריים לחמץ המיותר בבית. מתחילים עם הפסטות שבמגירה.

למה לשרוף אם אפשר לאכול?

השקשוקה הכי טעימה שתמצאו

השף מפנק עם שקשוקה מיוחדת שנאפית בתנור ומלאה בפרטים מעשירים. גם טעימה וגם דיאטטית.

השקשוקה הכי טעימה שתמצאו

סלט עשיר בגרסה חלבית ובגרסה בשרית

למשלוח מנות, לסעודת הפורים, חלבי או בשרי: קבלו את סלט החלומות. רק בריאות!

סלט עשיר בגרסה חלבית ובגרסה בשרית

עיגולים משופדים

שיפוד עם עיגולי חזה עוף, עגבניות שרי, תפוחי אדמה וניצני כרוב. או במילים אחרות - ארוחת הגורמה שלכם לפורים.

עיגולים משופדים

קישים במגוון צבעים וטעמים

ארוחת פורים מעולם לא הייתה כה קלילה וצבעונית. שף המגזין עם שלושה מתכונים למיני-קישים שיעשו לכם שמח על שולחן.

קישים במגוון צבעים וטעמים 

קציצות טונה אפויות

ארוחת צהריים מהירה ודיאטתית: קציצות טונה אפויות לצד פרוסות בטטה ותפוחי אדמה בתנור. לשובע!

קציצות טונה אפויות

לביבות תפוחי אדמה ממולאות

תוספת עם טוויסט לכל מנה עיקרית: לביבות במילוי לבחירתכם, בשר, טונה או בלי מילוי כלל – תענוג בכל צורה.

לביבות תפוחי אדמה ממולאות

פיצה בשרית כפרית

בא לכם פיצה אבל לא עברו שש שעות? תנו לשף שלנו להפתיע אתכם. וגם - איך נפטרים משאריות החלה של שבת (חוץ מלזרוק למקפיא לעוד שבוע)?

פיצה בשרית כפרית

גורמה תאנים

איך אפשר להפתיע עם תאנים מיובשות? השף שלנו עם מנת גורמה - תאנים ובצלים ממולאים בבשר ומכוסים ברוטב משמש-שזיף.

גורמה תאנים

פררו רושה מעשה ידיכם

חולמים על פררו רושה? הצטרפו לשף שלנו שיגשים לכם את החלום עם מתכון גם טעים, גם מהדרין וגם מעשה ידיכם להתפאר.

פררו רושה מעשה ידיכם

מרק ירוק עם קציצות בשר

בזמן שהחזאים ניבאו (לשקר) שלג וסופות, מיהר השף שלנו לחמם את התחזית עם מרק ירוק עם קציצות בשר והרבה טעמים טובים ומחממים.

מרק ירוק עם קציצות בשר

פֵּרות יבשים בסטייל

שף 'מגזין ערוץ 7' עם שני מתכונים מפֵּרות יבשים לרולים של סושי מתוק על שולחן הסדר. ספרו לנו איך יצא, אל תהיו יבשים!

פֵּרות יבשים בסטייל

בייגל קריספי עם ממרחי יוקרה

בייגלים קריספיים, ראשי שום, קופסות גפרורים וממרח ארטישוק. שף 'מגזין ערוץ 7' לא מתפשר על איכות והוא מביא אותה אליכם למטבח.

בייגל קריספי עם ממרחי יוקרה

פלאפל דגים

בלי הרבה מאמץ ועם קצת אומץ תוכלו ליצור את המנה החורפית המשגעת הזו – פלאפל דגים עם רוטב אדמדם פיקטני וסלט פטריות חלומי.

פלאפל דגים

פסטה ברוטב בטטה, שמנת ופטריות

שף 'מגזין ערוץ 7' מגיש: פסטה ברוטב רך וקטיפתי. להכין במטבח, לאכול בסלון ולהרגיש במסעדה! ואל תפספסו את הטיפים החמים.

פסטה ברוטב בטטה, שמנת ופטריות

סלמון עסיסי לשבת

שף 'מגזין ערוץ 7' מגיש: סלמון טרי עם פרוסות שומר, זיתים שחורים ויין לבן לסעודת שבת שלא תישכח. דווחו לנו על התוצאות!

סלמון עסיסי לשבת

המבורגר צמחוני

השף שלנו במחווה לעדת הצמחונים עם המבורגרים מעדשים ועלים ירוקים. גם בלי בשר, טעים רצח :)

המבורגר צמחוני

קבבוני טחינה נימוחים

לא לביבות ולא סופגניות, השף שלנו מגיש השבוע את ה'סופלה' של הבשרים – קבב ממולא בטחינה בנגיעות חרדל ודבש

קבבוני טחינה נימוחים

פרגית כפרית

באווירה כפרית מגיש השף פרגית ממולאת מכוסה ברוטב עדין ומתקתק המערבב עלי מרווה, פירות יבשים, מיונז וסילן

פרגית כפרית

הום פרייז מהפריזר

השף עם תפוחי אדמה קריספיים, קוביות בשר וחתיכות בצל לסעודת שבת משודרגת. ויש בונוס – נפטרים על הדרך מהשאריות שבמקפיא

הום פרייז מהפריזר

שניצל עם ביסלי, בירה וקורנפלקס

שניצל הודו פריך ומשגע שמשלב טעמים של שום שמיר, בירה לבנה ופירורים מכל החטיפים שנשארו בבית. איכות הסביבה במטבח

שניצל עם ביסלי, בירה וקורנפלקס

דג ביום דג

השף שלנו פותח לכם את סעודת השבת עם מנת סלמון ברוטב קטיפתי והפתעה בצדה – פירה בשלושה צבעים

דג ביום דג

מריחים את חנוכה

שבת מברכים לחודש כסלו כבר כאן והשף שלנו לא מבזבז זמן, איך תכינו את הדונאטס שיהפוך את מסיבת החנוכה שלכם למבוקשת ביותר?

מריחים את חנוכה

בשר ברוטב יין

השף אופיר בן ארצי עם שני מתכוני בשר מהבילים שיחממו לכם את הקיבה בארוחת השבת. אל תפספסו את הטיפים הקטנים שעושים הבדל גדול

בשר ברוטב יין

מאפה במילוי בשר

השף אופיר בן ארצי עם מאפה בשר כפי שלא הכרתם. בין המצרכים: מיונז, אגוז מוסקט וקפה שחור. נסו בבית ודווחו לנו על המחמאות

מאפה במילוי בשר

פיתות כוסמין לשבת

החורף כאן והרוח הקרירה מתמזגת בריחות העולים מהתנור ומזכירים את ניחוחות השבת. 'על המשקל' במתכון לפיתות חמות, טריות ובריאות לשבת

פיתות כוסמין לשבת

מדליוני פילה ברוטב ערמונים

אבי יהונתן, שף מסעדת 'סומסה' במתכון חם לארוחת חורף מושלמת. למשקיענים בלבד

מדליוני פילה ברוטב ערמונים

דג במרינדה לחג

השף-בעלים אמיר שכטמן ממסעדת "ל'אנטריקוט למהדרין" בתל אביב עם מתכון שיעיף לכם את הסכך ולא ייתן לאורחים שלכם לעזוב את הסוכה.

דג במרינדה לחג

צלי בקר לסעודה מפסקת

להיכנס לצום בלי בטן מקרקרת – השפית רבקה רוזנבלט עם צלי בקר על מצע ירקות לסעודה מפסקת, לשבירת הצום ולסתם ארוחה טובה

צלי בקר לסעודה מפסקת

סלט עשבי תיבול ברימון

גרנולה, אגוזים ורימונים. מתכון קליל וטעים המייצר חגיגיות, גם כשבחוץ אפור

סלט עשבי תיבול ברימון