שני טיפים לטבח הביתי
מידי שבוע נחשוף כאן טיפים קטנים וסודות מקצועיים שיעזרו וישדרגו לכם כל מנה בבישול הביתי!
מידי שבוע נחשוף כאן טיפים קטנים וסודות מקצועיים שיעזרו וישדרגו לכם כל מנה בבישול הביתי!
המטבח של הירושלמי במתכון לא שגרתי לרגל חג פורים, אוזני המן ממולאים בשר אסאדו מפורק. שווה צפייה!
אוהבי דגים נאים להתפקד! גרסה חורפית לסביצ'ה סלמון קלאסי ומרענן, החלפנו את המנגו בתותים וקבלנו תוצאה מדהימה. צפו למחמאות!
שף ציפי כהן מהקמפוס הקולינרי מגישה: מנת פתיחה אלגנטית ומפתיעה.. את סלסילות הפילנו ניתן להכין מראש ולאחסן בקופסה אטומה
מיוחד לתשעת הימים: שף ציפי כהן מציגה מתכון קל הכנה למנה עיקרית מפנקת ממש כבו במסעדה.
שף ציפי כהן מהקמפוס הקולינרי מגישה תבשיל קציצות מפנק של אמא בניחוח וטעם שקשה לעמוד בפניו
ציפי כהן מהקמפוס הקולינרי מגישה: מאפה חלבי מופלא בניחוח וטעם של שום. מעולה להכנה עם הילדים ורצוי להכין כמות כפולה
הכי טובה ליד הקפה: עוגת שמרים קינמון ריחנית לזמן איכות, לאירוח וכעוגת שבת קלאסית.
שף אורנית עובדיה מהקמפוס הקולינרי מגישה מתכון לדגים מטוגנים מהמטבח האנגלי. אהובים על מבוגרים וילדים ויתאימו לאירוח כמנת ביס
שף ציפי כהן מגישה: ממתק מושלם עם שיבולת שועל וסיבים תזונתיים שגורמים לתחושת שובע, מנקים רעלים ופשוט עושים טוב לגוף
שפית ציפי כהן בתוספת חגיגית נפלאה של בצלים וגזרים במרינדה שמתקבלים מתקתקים ומעודנים. מגישים לצד מנה עיקרית.
מתכון נהדר של שף ציפי כהן מהקמפוס הקולינרי לדג עסיסי שסרבני הגפילטע פיש ישמחו לאמץ. מגישים חם עם הרבה חלה
כשבחוץ מתקרר, הופך סיר המרק לאטרקטיבי במיוחד. ציפי כהן מהקמפוס הקולינרי מציעה מתכון מהיר הכנה למרק תירס עשיר שהילדים יאהבו
מנה ראשונה מפתיעה וצמחונית שגם הקרניבורים יאהבו: שילוב של רכות ופריכות טעמים מודגשים, מראה מרשים וטעם מושלם.
מרק גורמה מעודן מעולה בגרסה חלבית עם קרוטונים, טוסטונים וגבינה צהובה מוקרמת, וגם בגרסה פרווה או בשרי, קלאסיקה צרפתית במיטבה
שף שושי סירקיס מגישה: רולדת בשר חגיגית משני סוגי בשר טחונים. בהגשה קרה או חמה
לקראת החגים: מנת בשר מרשימה ומשובחת מלאת טעמים בניחוח חג. כדי שהמנה תצליח, הקפידו על איכות הבשר.
מתחילים את שנת הלימודים עם אייס בריא: אין כמו לפתוח את הבוקר הראשון של השגרה עם אייס נפלא בכמה דקות הכנה.
טעים, טעים וקל להכנה. מתאים ביותר לצלייה על פחמים, מנגל חשמלי, מחבת פסים או מחבת רגילה.
לחמניות מתוקות בצפוי סוכר מתוק נפלא. במקום בייגל אפשר להכין כלחמנייה ולהחביא בתוכה קובייה או מטבע שוקולד.
מיוחד ל9 הימים: מנת אירוח אלגנטית כשרוצים להרשים מבלי לוותר על פשטות הכנה וטעמים נהדרים.
מאפה ספירלה עם ירקות צלויים וגבינת פרומעז. מנה קלת הכנה ועשירה בטעם שניתן להגיש כמנת פתיחה או כתוספת עשירה.
שפית מירי זורגר מגישה: סלט רענן וססגוני מפולי סויה (אדממה) בעלי סגולות בריאות וטעם נהדר.