בבטומי אוהבים ומכבדים ישראלים
פרק מיוחד ביעד נחשק לישראלים - בטומי גיאורגיה. קוביס וקמיסר מגיעים אל מקומות מעניינים וחוזרים עם תובנה: בגיאורגיה אוהבים אותנוערוץ 7 26/06/2019
מדוע הוחרמה המסעדה הכשרה?
מוריס חזיזה, בעלי סניף 'אגאדיר' הכשר שנפתח בירושלים, מתרעם על ההחלטה להכריז חרם על הסניף: "למה מחרימים אדם שרוצה לשמור על דתו?"אבנר שאקי 13/06/2019
אדם מת בשל סלמונלה בעוף הכשר
הזיהום התגלה בעוף של חברת "Empire Kosher" בארבע מדינות בארה"ב. 17 בני אדם חלו, ושמונה אושפזו.גיא כהן 30/08/2018
ה"שליחות" בקפריסין: נופש כשר
קפריסין, זה הרבה מעבר לתחנה ההיסטורית של אוניות המעפילים. פגשנו את יוני כהנא אחד ממפיקי הנופש הכשר בקפריסין המתאימים לציבור דתיקובי סלע 01/07/2018
השר לשעבר: זה כשר? לא נכנס
יוסף פריצקי הודיע כי אינו מוכן לסעוד במקומות שיש להם תעודת כשרות. ''האורתודוקס שתה תה בכוס זכוכית''.ערוץ 7 19/07/2017
הפתעה טעימה, כשרה למהדרין וחסכונית
רשת קולומבוס משיקה סניף שני ברעננה, בקונספט שהוכיח את עצמו חברתית: אכול ככל יכולתך במחיר שווה לכל כיס. פתרון משפחתי כשר למהדריןגלית אור 17/05/2017
ישראל תחדש יבוא בשר כשר מארה"ב
אחרי יותר מעשור יחודש היבוא הסדיר של בשר כשר. העסקה שנחתמה בנושא, ממתינה לאישורים ביורקרטיים ומיד כשיינתנו היא תצא לפועלניצן קידר 11/02/2016
עליה בצריכת המזון הכשר בארה"ב
עשרות אחוזים מתושבי אמריקה מעדיפים לצרוך אוכל כשר המעיד, לדבריהם, על ניקיון המוצרים ועל בריאותם המוכחתחיים לב 18/11/2015
המשימה: פנינה צרפתית כשרה בלב תל אביב
את המשימה הזאת נטל על עצמו אמיר שכטמן, מבעלי המוסד הקולינרי הוותיק "אלהמברה". ביקור במקום מלמד כי המשימה בוצעה בהצלחהאבי שמשי 09/11/2014
חוות הג'ילבון- מגישים את רמת הגולן על הצלחת
חוות הג'ילבון, מסעדת בשרים כשרה מגישה תפריט ישראלי בסגנון דרום אמריקאי עם הרבה אהבה לנתחי בשר מובחרים.שחר דניאלי 24/06/2014
אז מה ואיך מברכים על גרנולה?
התערובת הבריאה שהפכה חלק בלתי נפרד מתפריטם של רבים מעוררת לא מעט שאלות הלכתיות - מה מברכים? איך נמנעים מחרקים? ועוד.שמעון כהן 20/08/2013
האסירים המוסלמים בפלורידה: "רוצים אוכל כשר"
האסירים המוסלמים בפלורידה תובעים לחייב את שלטונות הכלא לספק עבורם אוכל כשר מאותו גורם שמספק את הארוחות הכשרות לאסירים יהודים.חיים לב 05/06/2013
פורים ממשיך: מנה 'כשרקולרית' שהתחפשה...
מסעדת אונו הכשרה בת"א, מציגה תפריט מולקולרי חדש ויוצא דופן, הפורץ את גבולות הבישול המסורתי ומציג מנות צבעוניות ובלתי שגרתיותגלית אור 25/02/2013