(צילום: iStock) פאי רועים בצבעי שקיעה
(2 דירוגים)
15 דקות בשרי
(צילום: iStock) עוף פסטה ופסטו בסיר אחד
(5 דירוגים)
10 דקות בשרי
(צילום: נמרוד סונדרס) ארוחת נודלס בסיר אחד
(3 דירוגים)
15 דקות בשרי
(צילום: iStock) פיצה מקפיצה ללא התפחה
(52 דירוגים)
20 דקות חלבי
(צילום: מושקי ניימרק) סביצ'ה סלמון עם אננס
(9 דירוגים)
10 דקות פרווה
(צילום: הדס ניצן) קציצות עוף עם אבוקדו
(10 דירוגים)
10 דקות בשרי
(צילום: iStock) חזה עוף ברוטב פטריות לבן
(29 דירוגים)
10 דקות בשרי
(צילום: iStock) גפילטע פיש צבעוני שילדים אוהבים
(20 דירוגים)
10 דקות פרווה
(צילום: מושקי) סושי ביתי כמו במסעדה
(31 דירוגים)
20 דקות פרווה
(צילום: סטודיו TEKA) ספרינג רול עם ירקות וטופו במטבל חמאת בוטנים
(8 דירוגים)
7 דקות פרווה
(צילום: שושי סירקיס) פיש & צ'יפס
(19 דירוגים)
10 דקות פרווה
(צילום: טובי הירשלר) מוסר ים ברוטב שמנת ואספרגוס בקראסט שקדים
(3 דירוגים)
10 דקות חלבי
(צילום: istock) מתכון: המאפה המפנק
(27 דירוגים)
60 דקות חלבי
(צילום: ISTOCK) מתכון: רביולי במילוי בטטה ברוטב רוזה
(18 דירוגים)
לא צויין פרווה
(צילום: נמרוד סונדרס) סלט פסטה קרה עם כל טוב
(11 דירוגים)
10 דקות חלבי
(צילום: נמרוד סונדרס) לזניה פרימוורה תרד ובאשמל
(5 דירוגים)
20 דקות חלבי
(צילום: iStock) מאפה דואט תפו"א בשמנת פטריות
(36 דירוגים)
10 דקות חלבי
(צילום: נמרוד סונדרס) טליאטלה עם קרם עגבניות צלויות
(4 דירוגים)
10 דקות חלבי
(צילום: סטודיו) כריך עם סטייק כרובית
(15 דירוגים)
10 דקות פרווה
(צילום: גלעד הר שלג) מחשיא - ירקות ממולאים
(11 דירוגים)
30 דקות בשרי
(צילום: סטודיו) טיאן ירקות בסגנון פרובאנס
(8 דירוגים)
10 דקות חלבי
(צילום: מיכל שווץ) המבורגר ביתי בלחמניה
(18 דירוגים)
30 דקות בשרי
(צילום: שושי סירקיס) שריר בסגנון אסייתי עם תערובת זירעונים
(8 דירוגים)
30 דקות בשרי
(צילום: אנטולי מיכאלו) מיני בורגרים ליום העצמאות
(28 דירוגים)
10 דקות בשרי
(צילום: מיכל שווץ) טליאטלה ברוטב שמנת ערמונים ופטריות
(11 דירוגים)
20 דקות חלבי
(צילום: טובי הירשלר) לזניית מצות גבינות ועגבניות
(10 דירוגים)
10 דקות חלבי
(צילום: מלכי טוב) סיגרים במילוי בשר ותפוחי אדמה
(106 דירוגים)
10 דקות בשרי
(צילום: אפיק גבאי) אוסובוקו טלה בטריאקי ואורז
(7 דירוגים)
20 דקות בשרי לאוכלי קטניות
(צילום: ISTOCK) עוף במצות - המתכון של איילת שקד
(425 דירוגים)
80 דקות בשרי לאוכלי קטניות