אז יכול להיות שאני לא יודע..
אבל לדעתי, הרוב כן.
[הכוונה לרוב היום שבבית ספר]
הרבי הריי''צ, [הרבי הקודם של חב''ד] - "הלשון היא קולמוס הלב והניגון הוא קולמוס הנפש"
ר׳ הלל מפאריטש, מגדולי חסידי חב״ד,{מתלמידיו הגדולים של מייסד חסידות חב''ד, בעל התניא} אמר: "מי שיש לו חוש בנגינה – יש לו חוש בחסידות״.
הרבי הריי''צ, [הרבי הקודם של חב''ד] - "הלשון היא קולמוס הלב והניגון הוא קולמוס הנפש"
ר׳ הלל מפאריטש, מגדולי חסידי חב״ד,{מתלמידיו הגדולים של מייסד חסידות חב''ד, בעל התניא} אמר: "מי שיש לו חוש בנגינה – יש לו חוש בחסידות״.
*ישוטר?
למרות ש.. הכיתות א ב באמת מיותרות ..
בנוסף, בכיתות א-ב (משערת שלא שמת לב לזה) מקדמים שיח אורייני, יכולת הבעה בכתב ובכל פה, ועוד המון דברים שאם לא היית עושה אותם אז הגיוני שהיית מתקשה בהם כיום.
הרחק למעלה,
אי שם בעננים,
ישנו כוכב שכמעט ולא רואים.
ואותו הכוכב מאיר לסביבתו,
אך בגלל הכוכבים שסביבו,
נבלע אורו.
בכלל לא, אפשר להצמיח משם כ"כ הרבה דברים טובים!
הייתי משנה הרבה דברים, אבל עצם המסגרת היא דבר מבורך.
(מחילה ככה על הפריקה באמצע שרשור תמים,
כל הזמן מתחדד לי מחדש כמה שאנשים פה מדהימים אחד-אחת.
מעטות הרשתות החברתיות שבעקבותן הופכים לרגישים יותר, מבררים דברים של מהות, ונהיים אנשים טובים יותר.. לפעמים אני מואס בוירטואליות הזאת, אבל מגלה כל פעם מחדש כמה שהמקום הזה מוסיף טוב לי ולעולם אשריכם)
אל תרצו בשביל אחרים.
אתם לוקחים להם את הרצון וזה פשוט לא
עין טובה. המתכון לחיים מאושרים
כנסו לכרטיס אישי שלי ותראו את המבחר שלי מהפורום