אני שונאת שאומרים לי ללמוד מטעויות של אחרים, וגם במקרה הזה- בסוף היא הבחירה שלך מה לעשות ואיך לפעול אבל אני אומרת לך מחוויה שהייתה לי.. זה לא נעים..
תחשבי מהזה שלוש שנים
תחשבי מה זה לרצות את החיבוק המחזק שלו ולא לקבל אותו
תחשבי מה זה להפגש בעם בחודש בגלל הלוז הצפוף שיש לכל אחד כי זה עדיין לא הזמן המתאים[
ותחשבי איך את רוצה שהבית שלך יראה, אם את מוכנה שבמקום שהוא יישב וילמד כמו שצריך הוא רק יחכה להפסקה כדי לדבר איתך..
את עכשיו בשנההאחרונה שלך בלימודים! תנצלי כל שניה כדי להיות עם חברות שלך, כדי להנות מהדברים שהמסגרת מציבה לך ונותנת לך, מהדברים שכבר לא יהיו אחרי שתסיימי את הלימודים ותצאי מהאולפננה..
זה נשמע נוצץ ונעים וכיף אבל יש ככ הרבה קשיים בדרך!
אני גם דיברתי עם מישהו, וגם ניפגשנו, וגם רק למטרות חתונה וכו וכו'..והחלטתי להפסיק (אחרי כמה חודשים במצטבר של כל ההפסקות שנכשלו) ועכשיו זה לאט לאט מתאחה...
את חושבת שזה למטרות חתונה, ואני ממש לא מזלזלזת! כי יכול להיות שאת מוכנה ויודעת..אבל תחשבי אם את כבר יודעת מה את מחפשת ואם את יודעת מה את רוצה כי תחליטי לזרום עם זה ובסוף תגלי שזה לא מתאים לך, לא מה שחיפשת, וכו...הכאב יהיה רק גדול יותר...
אני לא אומרת לך לא ללכת על זה כי יכול להיות שזה כן זה וכן הזמן המתאים וכו..נסתרות דרכי ה'!
אני רק מבקשת שתחשבי טוב טוב על כל הנקודת שהעלתי כאן ויש מצב שתחליטי שזה מתאים ונכון וזה הזמן..אבל בבקשה תחשבי ואל תרוצי ככה סתם כי זה ניראה בסדר..