גם בקיש
גם בקישצילום: פלאש 90

רכיבים:

לבצק: 3 וחצי כוסות קמח
כוס שמן
כוס מים רותחים
כף חומץ.
למלית:
250 גרם גבינה לבנה
250 גרם קוטג'
200 גרם גבינה קשה
150 גרם גבינה צהובה מגוררת
2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
קופסת שימורי פטריות חתוכות
מלח, פלפל, אבקת מרק פטריות

אופן ההכנה:

מערבבים את חומרי הבצק ומניחים להתקרר. אח''כ מרפדים את התבנית בתחתית ובשוליים.
מטגנים את הבצל והפטריות ומוסיפים את שאר מרכיבי המלית, מלבד הגבינה הצהובה. שופכים את המלית על הבצק ומפזרים מעל את הגבינה הצהובה. אופים כארבעים דקות בחום בינוני.

אופן ההגשה:

ניתן לאכול חם מהתנור או לשמור במקרר ולחמם מאוחר יותר. ניתן גם להקפיא.