מרכיבים:
בצל גדול קצוץ לקוביות קטנות
2 כוסות פתיתים
2.5 כוסות מים רותחים
700 גרם פרגיות חתוכות לנגיסים קטנים
כף אבקת מרק עוף
כף אבקת מרק בצל
כף תבלין עוף בגריל
כף גדושה פפריקה מתוקה בשמן
מלח, פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
במחבת כבדה וגדולה מטגנים את הבצלים עד שהופכים שקופים.
מוסיפים את נתחי הפרגיות ומטגנים עד להזהבה של הבצל והפרגיות.
מוסיפים את הפתיתים ומטגנים עוד כ-3 דקות.
מוסיפים את התבלינים ומטגנים דקה.
מוסיפים את המים. מביאים את התבשיל לרתיחה.
מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות עד שהמים מתאדים.
מכבים את האש ונותנים לסיר לנוח כשהמכסה סגור עוד 5-6 דקות.