פודקאסט נשי משובח שאי אפשר לשמוע בשום מקום אחר! "יוצאות לתרבות", תכנית של נשים לנשים! כעת להאזנה בכל שעה. והשבוע ב"יוצאות לתרבות" 36 - מתארחות בתוכנית:
ריקה רזאל - על מיזם סיורי החנוכיות בנחלאות. אורלי עבאדי - עדת הראיה ממליצה על הטרילוגיה "שר הטבעות", גל בידרמן - מפתיעה עם ספוקן וורד נהדר. עו"ד צפנת נורדמן - על סערת הארועים לנשים עם אולפנת שירת הים, יהודית יצחק - מרגשת ב"קול העם". נחמה בריסקמן – עם מתכון מהפכני לסופגניות, פינה חדשה: הלו"ז השבועי!פינת פ. השבוע, ועוד…
בין לבין, מוזיקת אור וחנוכה שמחה נשית מעולה עם:
פרנצ'סקה - "מעוז צור", נעמי טפלו - "אור", ריקה רזאל - "deep breath", רויטל שמואלי - "חיים לכאורה", קרן משה ולהקת ראשית - "רוחות של סתיו", אחינועם אור חי - "כי אני כאן", מושקי וייס - "באור גדול", קיילי הלפרין - "על הניסים", חיה קוגן - "תודה".
רכיבים:
- 2 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפיה
- 2 כפות סוכר
- ¼ כפית סודה לשתיה
- ¼ כפית מלח
- 2 מכלים אשל/ לבן/ יוגורט/ שמנת חמוצה (סה"כ 400 מ"ל)
- 1 כפית תמצית וניל
- 2 ביצים
- 1 ליטר שמן לטיגון הסופגניות
אופן ההכנה:
- לערבב את כל החומרים היבשים, בקערה גדולה.
- להוסיף את כל החומרים הרטובים ולערבב היטב.
- להרתיח בסיר בינוני את השמן על אש בינונית, עד לטמפרטורה של 160-170 מעלות,
- לקחת מהתערובת בעזרת כף גלידה, או עם 2 כפות ולטגן בשמן כ 4 דקות.
- להוציא למגש מרופד בנייר סופג.
בתיאבון!!!
רוצה להציע לנו אייטמים לתכנית? בא לך על שיר מסוים? דברי איתנו:
- מייל התוכנית "יוצאות לתרבות": [email protected]
- לינק למשלוח תגובה לוואטסאפ התוכנית