אהרון וחנה אוריאן, בעלי חברת ההפקות "עולם ומלואו" מספרים בראיון לערוץ 7 על תחילת הדרך המקצועית והמשפחתית המשותפת שהובילה להצלחה, אם כי הכול מתחיל עוד מימי ילדותו של אהרון, אז הקליט סרטונים בקלטות וידאו, חיבר וגזר וצירף ויצר בתנאים לא תנאים את מה שאולי ניתן להגדיר כקליפים הראשונים.

אהרון מספר כי כבר בימים שטרם השתלבותה של חנה בחברה היא עשתה למעשה "הכול", כהגדרתו, "חוץ מלהיות בשטח ולביים. היא מנהלת את החברה, ואני... קצת עוזר הפקה... אבל היא הראש והמוח מאחורי כל הפקה".

בדבריו מוסיף אהרון ומציין גם את אחיו, דוד, שעושה אתו סרטים מילדות ועד היום. "אני עושה סרטים עם דוד מגיל שמונה או תשע, היינו לוקחים קלטות וידאו, היינו מצלמים ומחברים עם כבלים דרך מכשירי וידאו שונים. התפתחנו וכשחנה הסכימה להתחתן איתי היא הסכימה להיכנס לשיגעון הסרטים ולקחה את החזון והרעיונות הנפלאים".

חנה מספרת כי כלל לא רצתה להיכנס לעולם ההפקות אלא 15 ילדים, בית גדול ולא לעבוד, אבל המציאות הכניסה אותה לעולם ההפקה עם עוד ועוד טיפים משותפים עד שאהרון הבהיר לה שלבד הוא לא יעשה זאת והוא זקוק לה. "לא היה לי ביטחון עצמי. לא למדתי קולנוע או הפקה. לא היה לי מושג מה זו הפקה. פחדתי שיסתכלו עלי כאשתו של הבמאי המוצלח שכולם מכירים אותו ומה אני נדחפת...".

ההפקה הראשונה של חנה היא קליפ שלך ליפא שמלצר, אך משיקולים שונים הקליפ עדיין גנוז ומחכה ליום בו יוחלט להוציאו לאור. מאז היו עליות וירידות סביב שאלת זהותה, מהותה וייחודה של חברת ההפקה שלהם.

כיום הם מפיקים לכל גווני האוכלוסייה אך עם מגבלות מתחייבות מאופי חייהם החרדי. הציפייה הגדולה היא לסרט מלא שיפיקו, אם כי, מסביר אהרון, הפקה של קליפ מתבצעת גם היא תחת אותם כללי תסריט של סרט קולנו, אך במקום להתפרס על 120 דקות הוא מצטמצם ל-3 או 4 דקות. גם הפקת פרסומות מגיעה מכללים וחוקים של קולנוע, אבל "אנחנו כן רוצים לעשות קולנו".

חנה מצידה מציינת כי החברה הישראלית מלאה ביוצרים וכותבים וגם החברה החרדית מלאה בהפקות, ובין כל אלה על חברת ההפקות שלהם לבחון את ייחודה דרך איתור זהותו של קהל היעד שלהם והבנת מה שחסר לו ולמה הוא זקוק. "אין קולנוע חרדי", היא אומרת. "קהל היעד שהכי חסר לו תוכן כזה הוא הקהל החרדי. אם נעשה סרט לפי כללי ההלכה והצניעות הוא יהיה לקהל החרדי כי הוא זה שבאמת זקוק לתרבות איכותית".