ישנם רשימות מדויקות של הילדים החטופיםחיובי

לאור הדרישה החדשה לפתוח מחדש את פרשת ילדי תימן -  

שיחת קודש מהרבי מתאריך כ' חשון תשמ"ז:

העלימו ילדים מהורים לנתקם מתורה ומצוות

"ידוע ומפורסם לכל מה שאירע לפני שלושים־ארבעים שנה בעליית ילדי תימן וילדי טהרן לארץ הקודש: ילדים קטנים שעלו עם הוריהם ל ארץ הקודש – העלימו אותם מהוריהם, תוך כדי תירוצים שונים ומשונים חסרי שחר, שהילדים זקוקים לטיפול רפואי ומצבם קשה וכו', עד שהודיעו להם שהילדים נפטרו… וכל זה למה – מכיון שלא רצו שיתחנכו אצל הוריהם שהיו שומרי תורה ומצוות, כי אם, שיוכלו לחנכם כרצונם, תוך כדי ניתוק מוחלט ממורשת היהדות!

"לצורך מטרה זו – גוזלים ילדים מהוריהם! ומי היה אז בין אלו שעמדו בראש – יהודי מניח תפילין, ומתפלל ג׳ פעמים ביום, שומר תורה ומצוות בחייו הפרטיים, ואף על פי כן, לא זו בלבד שלא מנע זאת, אלא אדרבה – שיתף פעולה, והיה בין העומדים בראש שעשו פשע נורא זה!

"וכאשר הקימו קול צעקה, הייתכן, הרי זה מעשה היפך הצדק והיושר, היפך האנושיות לגמרי — השיבו: אנו הצלנו אותם ממות לחיים, ולכן, ילדים אלו הם שייכים לנו… ולא רק כמו אדם שהוא ״עבד כנעני״, אלא גרוע יותר – כמו חפץ השייך לרכושו הפרטי, אשר, אם רק רוצה, יכול לשרוף את החפץ, ובנדון דידן, שריפת הילדים, רחמנא ליצלן, לא שריפת הגוף, אלא שריפת הנשמה, להעבירם למולך, רחמנא ליצלן! מאות ילדים קטנים נעלמו עקבותיהם בתקופה ההיא, ועד היום הזה לא יודעים ההורים מה עלה בגורלם של ילדיהם, היכן נמצאים היום!

ישנם רשימות מדויקות של הילדים!

"גם כיום, לאחרי שלושים־ארבעים שנה, יש אפשרות לעלות על עקבותיהם של אותם ילדים, שכן, באותם משרדים שטיפלו בילדים, ישנם רשימות מדוייקות שבהם מופיעים שמותיהם של כל הילדים, לאן נשלחו וכו', הצרה היא, אבל, שלא רוצים לתת את הרשימות של שמות הילדים, והצרה הכי גדולה – שאין פוצה פה ומצפצף, בתקופה האחרונה נתעוררו אמנם אחדים לדרוש שיתנו את הרשימות של הילדים – אבל, לא היה זה אלא ״קול ענות חלושה״, ולא הועיל מאומה!

"ולא עוד, אלא שמיד באו אלו שעושים ״ליצנות״ מכל דבר, ועשו ״ליצנות״ גם מדרישה זו!… ובכן, עם ״לצים״ אין לדבר כלל, ואפילו לא לישב במחיצתם, כדברי דוד המלך בהתחלת ספר תהלים – ״ובמושב לצים לא ישב׳׳. וכבר אמרו חז״ל ש״כת לצים״ היא אחת מד׳ הכתות ש״אין מקבלות פני שכינה״!…

"ישנם הטוענים, שגם אם יתנו את הרשימות של הילדים, לא יועיל הדבר לתקן את המצב, להחזירם לכור מחצבתם, בהיותם ילדים שנולדו להורים שומרי תורה ומצוות — שהרי כבר עברו שלושים־ארבעים שנה שגדלו באווירה דהיפך התורה.

"ובכן, גם טענה זו אין לה מקום. זוהי אמנם עבודה קשה ביותר, אבל אף על פי כן בכל מצב אסור להתייאש מיהודי, ואף אחד לא יכול לקחת על עצמו את האחריות לבוא ולומר שבנוגע לפלוני ופלוני אי־אפשר לעשות מאומה כדי  לקרבו לתורה ויהדות.

לתקן את העוול שנעשו לילדים והוריהם

"ובמילא, כל זמן שלא עושים ככל האפשרי לתיקון המצב – הרי זה כמו שממשיכים לעשות אותו עוול ופשע, ומובן, שבעניין זה לא יועיל לעשות תשובה – שכן, עניין התשובה הוא בינו לבין קונו, אבל, לכל לראש יש לתקן את העול והפשע שנעשה לילדים והוריהם! ולאחרי כל זה, אם מישהו מעלה על דעתו שהתחרטו על המעשים שנעשו בעבר, ובודאי שלא יחזרו עליהם חס ושלום, ״לא תקום פעמיים צרה״ – יש לו טעות מרה: לא זו בלבד שלא מתחרטים על זה, ולא מנסים לתקן את המצב וכו', אלא אדרבה – בעצם היום הזה חוזרים ונשנים הדברים בקשר לילדי טהרן, ובצורה חריפה יותר, ואין פוצה פה ומצפצף, ובמיוחד אלו שאמורים לייצג, כביכול, את דרישותיה של היהדות החרדית –
גם הם יושבים מנגד, ואינם עושים מאומה!!

שילדי ישראל יקבלו חינוך יהודי

"חוב קדוש על כל מי שיש ביכלתו לעשות כל התלוי בו למנוע ולעצור את גזילת הילדים המתרחשת בהווה, ונוסף לזה, להשתדל לתקן גם מה שנעשה בעבר. ואלו שאין ביכולתם לפעול בעניין זה – יגבירו את הפעילות בעניין החינוך, כאמור, להשתדל שילדי ישראל יקבלו חינוך יהודי ברוח התורה, ולא לחסוך כל מאמץ והשתדלות כו' (כפי שניתן ללמוד מהצד שכנגד…), שהרי מדובר אודות פיקוח־נפשות!

מקור: http://chabad.info/special/%D7%94%D7%A8%D7%91%D7%99-%D7%99%D7%A9%D7%A0%D7%9F-%D7%A8%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%93%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%99%D7%9C%D7%93%D7%99-%D7%AA%D7%99%D7%9E%D7%9F/

זה היה ברור לי מאז ומעולם.רחפת..
עבר עריכה על ידי רחפת.. בתאריך ט"ז בסיון תשע"ו 16:42
כמו שאני יודעת את השם שלי ככה אני יודעת שהיו חטיפות. אנשים עם שמות שלא נמצאו עד היום, והורים שבורים באופן בלתי הפיך.

אולם!!! הופתעתי לגלות לאחרונה שיש אנשים החושבים שזו המצאה!
וכל הסיפור עם הרב עוזי משולם ושלמה אסולין זצ''ל. המדינה לא רק כיסתה על פשעים שבצעה אלא המשיכה באותה דרך זדונית למחוק ו להרוס את חיי האנשים שנלחמו להוציא לאור את האמת.

דם נשפך אז ועד היום והעם שותק!!!!

לא הוכח מעולם, למרות שבדיקת DNA פשוטה מאד. הכל סיפוריםשורש וגרביים
אתה צריך בדיקת DNA כדי להוכיח?עדה שלמה משקרת??רחפת..
עבר עריכה על ידי רחפת.. בתאריך י"ז בסיון תשע"ו 05:39

יש ילדים בודדים שנמצאו. סבתא שלי אומרת שכן עשו DNA אבל מעל לכל ספק הדימיון החיצוני למשפחה כבר הוכיח.

מצאתי באינטרנט את המקרה הזה: 

שנה לפני כן, בשנת 1996 עלתה כתבה של אילנה דיין. 

לקחו עולים תמימים. לא יודעים להילחם בציונים המושיעים. המעטים שנאבקו הושתקו. הורשעו במשפטים.

ואני לא מבינה בזה כלום! אני נולדתי ב1996 וגדלתי על הסיפורים האלו. מכל הכיוונים. ודור ההורים כבר כמעט ולא קיים. עכשיו אלו האחים שרוצים להוציא את האמת. 

וכשרצו להוציא את האמת, השב"כ עשה הכל כדי להסתיר ולסלף:

ככה זה עובד: לסבא שלי היו 9  אחים, אחד נפטר ממחלה בתימן, שני בתאונה בארץ, אח נוסף - נעלם מבי"ח במעברה=נחטף. אמרו להם שהוא נפטר כמובן אבל הם קיבלו עבורו צו גיוס...

לכל משפחה תימנית יש סיפור זהה! (לאחרונה הבנתי שגם עולי המזרח והבלקן)

מפחדים לדבר על זה. 

הכל דמיון מפותח? סיפורי מעשיות? עדה שלמה משקרת!??

הוטל על זה צו איסור פרסום - למה? למדינה יש אינטרס להסתיר את זה.

וההכחשה ממשיכה. הכל סיפורים..

לא ביקשתי יותר מידישורש וגרביים
בלי סיפורים מהסבתא ופוסטים סוחטי לייקים.

רק משפחה אחת שביצעה בדיקת DNA, אם עדה שלמה סבלה מחטיפות זו לא אמורה להיות בכלל בעיה.

כל עוד לא בוצעה בדיקה כזו כל הטענות שלך בגדר סיפורי מעשיות.

עד כמה שאני יודעת, קיימת משפחה כזו שעשתהלב אמיץ

בדיקות DNA ומצאה התאמה.

פרטים נוספים?שורש וגרביים
אני אחפש. זכור לי משהו כזה.לב אמיץ

זה מה שאתה לא מבין. זה לא יכול להיות בגדר סיפורי מעשיותרחפת..
אלו עדויות.
מה שקיבלתי מסבתי אלו סיפורי הסבתא הכי אמינים בעולם.

מוזמן ליצור קשר עם אורי וכסלר. מאמינה שהוא עשה זאת. לשלוח לך מספר באישי?
לא משנה אם הוא יאמר לי שעשה, גם ככה לא תאמין לי אם לא הספיק לך מה ששלחתי.

חשבתי שתדע להתנתק מהרגשנות. בכל זאת, זה לא הדם שלך שנשפך.
וכלר. אורי וכלר, עכשיו ראיתי ביוטיוב את הסרטון.לב אמיץ

לא מצויין שם אם נעשתה בדיקה כזו אולי כי הקשר עם המשפחה נוצר בשנים מוקדמות יחסית, בהן עדיין לא היו קיימות בדיקות דם לזיהוי ד.נ.א...

מחילה. אורי וכטל.לב אמיץ

ממליץ לך להתנתק מתודעת הקיפוח. לא בריא לעור הפניםשורש וגרביים
אל תדאג לי לעור הפנים. תדאג לשכל הישר שלך שעיווררחפת..
למציאות.

אני לא אלך למצוא בדיקת DNA בשבילך. חבל על המאמץ.

למדינה יש אינטרס להסתיר. אז זה הם יעשו שזה ישמע לא אמין. ומי שרוצה לא להאמין, לא יאמין.

אם לא, למה עשו על זה צו איסור פרסום? למה הרסו לרב עוזי את החיים?
את מתבססת על סיפורי סבתא וסרטונים ביוטיובשורש וגרביים
ועדיין לי יש בעיה עם שכל ישר?
רחפת - הטרול.לב אמיץ

כן. הפסקתי את זה. תודה.רחפת..
חוזרת לשפיות.. שיוכיח קודם שהוא לא טרול, אבל מדעית!
וואו את לא העיפרון הכי מחודד בקלמרשורש וגרביים
את טוענת שחטפו ילדים אז תוכיחי את זה ובלי סיפורי סבתא.

מה לא הגיוני לבקש בדיקה גנטית בהאשמות כאלו חמורות?
יש המון חומר באינטרנטאלעד

גם עדויות מוכחות בבתי משפט

גם הודאות של הורים מאמצים על קניה או קבלה בחינם של ילדים ממעברות

וגם בדיקות dna שהוכיחו קשר עם הורים תימנים או אי-קשר עם הורים שאינם כאלה.

אני סמוך ובטוח, אגב, שלו מקרים אלה היו מתרחשים כיום  -הכלי החדש הזה, של בדיקות dna, היה לעזר רב יותר מבתקופה החשוכה ההיא.

אבל למה שיהיה לך אכפת?

אתה כ"כ נהנה לדרוך על פצעיהם של אחרים

הרגע נחשפתי לפוסט מזעזע בנושאאלעד
@admin

מוזמן לשתף..
מה שאני כתבתי?משה

כתבתי את זה בכמה מקומות השבוע

הנה גם פה:

בוודאי שהיה, ומעשה שהיה כך היה - אקטואליה וחדשות

הוגן. ולכן ביקשו להקים מאגר ד.נ.א שיאפשר בדיקה...אדם כל שהוא

חברי הכנסת צבי הנדל, אליעזר זנדבר, ואריה גמליאל העלו הצעת חוק כזו לפני יותר מעשר שנים.

יגאל יוסף חזר על דרישה כזו לאחרונה.

בלי מאגר כזה, רק מי שהצליח לאתר את הבן האבוד בדרכים אחרות [משימה כמעט בלתי אפשרית], יכול לעשות בדיקה כדי לוודא את הקשר הגנטי.

צילה לוין-עומייסי עשתה בדיקת ד.נ.א..אדם כל שהוא

לבדוק האם היא בת של מרגלית עומייסי.

באופן מוזר ומחשיד, היה סתירה בין בדיקות שונות שנעשו [יש בדיקה שאישרה שהיא בת שלה, לעומת בדיקה שהגיעה לתוצאה הפוכה]. 

הן מאמינות לתוצאת הבדיקה שאישרה שהן אמא ובת.

השם מצלצל מוכר. אני חושבת שזה מקרה שהתכוונתי.לב אמיץ

אני זוכרת שהם הופיעו כל המשפחה בכתבת תחקיר לפני שנים.

לא צועקים על גניבת הכסף שהייתהרחפת..

משפחות שעלו מצנעא עשירות והעלימו את כל כספם מהמטוס. הגיעו לארץ חסרי כל. 

סבתא שלי מספרת איך אמא שלה הלכה למשטרה, דוברת תימנית, צחקו עליה בפרצוף!

צועקים פה על גניבת נפשות! ו

חייבת להודות שאני המומה, בפורום הזה, שואף לקיום תורה ומצוות ואהבת ישראל, אין פוצה פה ומצפצף!

פרשה מזעזעת. והקב"ה ישלם לפושעים כרעתם.לב אמיץ

ובעז"ה גם יגלה את קלונם בקרוב ממש.

אל תקחי ללב את הפורום. אני חושבת שלא מגיבים כי לרובנו ברור שכך בדיוק היה.

והפורום הזה מאוד לא סנטימנטלי..חיוך.

תסתכלי בתגובות לכתבות בנושא כאן בערוץ 7, את תראי שהמגיבים, רובם ככולם, מזועזעים ותומכים בחשיפת הארכיונים. זה המעט שניתן לעשות כדי לרפא את השבר של אותן משפחות וכדי להסיר את העננה הרובצת מעל כולנו.

חיזקו ואימצו חיבוק. עדה יקרה.

תודה יקרה.רחפת..
זה בסדר, למרות כל האמוציות שזה מוציא ממני, אני דנה לכף זכות.

מקווה לפחות את המודעות לעורר.
מדינת ישראל גנבה את הכסף מכולם, לא רק מהתימניםמשה

קוראים לזה סוציאליזם.

גם את ניצולי השואה הם גנבו בהסכם השילומים.

דבר אחרון. זהו. זה יותר מידי סיפורים..רחפת..

והרבה יותר מסיפורים.  רק תקרא את כמות התגובות ותגיד שצריך DNA כדי להוכיח..

https://www.facebook.com/tsufitgrant/?fref=nf

בוודאי שהיה, ומעשה שהיה כך היהמשה

סבי זצ"ל מצד האם היה אשכנזי לכל דבר ועניין.  מי שמכיר אותי ואת צבע העור שלי יודע שאי אפשר להתבלבל.

2 בלילה דופקת לו השכנה התימניה בדלת.

- "רבּ יצחק, הם אומרים שהילד מת"
- "טוב, נלך לבדוק".

מגיע לבית החולים בצריפין.

- "הילד מת"
- "אני הרב של המשפחה, תביאו גופה נעשה הלוויה עכשיו".

(בלגן, הפיכת שולחנות, מהומות)

- קיבלו בחזרה ילד חי.

דודה שלי (שנפטרה לפני כ-4 שנים) הייתה עדה לסיפור שלטענתה חזר על עצמו בלפחות 2-3 גירסאות וסיפרה אותו מאות פעמים.

למה אף אחד לא מגיב פה??רחפת..

זה בהחלט פרשה מזעזעתחיובי

כנראה שאת האמת לא נדע לעולם, כי בשנים שעברו מי שהיה צריך למחוק עדויות והפללה, בטח עשה את זה.

אבל חובה לגלות מה שהיה,, גם אם זה גילויים חלקיים.

השמועות אומרות שגם שמעון פרס היה מעורב בזה או לפחות ידע מזה, ואולי זה גם מסביר למה עד היום (ועדיין) לא חושפים את מה שהיה בצורה שלימה.

נכון שזה לא הנושא, אבל כשמבינים את העולות הנוראות שנעשו אז, וגם מבינים שהיה שיטתיות של הממסד למחוק כל סמן יהודי ולהקים את ה"ישראלי החדש", תוך רמיסה זכויות יסוד, פירוק משפחות נורא, חטפית ילדים מכירתם, והעברתם על הדת, קשה להבין איך יש עדיין אנשים שחושבים שעצם הקמת המדינה - בממסד החילוני שקם אז - זה "אתחלתא דגאולה", בשעה שגאולה עניינה התקרבות לה' וגילוי קדושת ה' בעולם, ולא להיפך.

ואלוקים יזכנו לגאולה אמיתית, ושלימה, במהרה בימינו ממש.

אמן.רחפת..
לגביי פרס, גם אני הבנתי ששם קבור הכלב. הוא בין הבודדים שנשארו בחיים ויכול לשפוך אור על הפרשה.
מאמינה שהדברים בכל זאת יצאו בשנה הקרובה. לשקר אין רגליים. יש גבול.
ולחשוב מה שעשו לרב עוזי משולם ומשפחתו
לא נתפס שזו המדינה שלנו. .
ענייני אמונה והשקפה לגביי הגאולה קטונתי מלהביע דעה.. אבל אתה צודק. זו התמודדות אמונית לא פשוטה.
הלואי ואני טועהחיובי

אבל קשה לי להאמין שיש מספיק אומץ לממסד היום, לחשוף את האמת כמו שהיא.

בטח ימצאו משהו בניים לטייח. יתנו מידע על הפרשה, אבל יסתירו כל מידע אמיתי שיאפשר להגיע אל החטופים או לדעת מי היו החוטפים.

מה שעשו לרב עוזי משולם רק מראה כמה הדבר היה מבחינתם בלתי נסבל שמשהו מזה באמת יתגלה.

זה כמובן לא פוטר אותנו מלעשות כל מאמץ לחשוף את האמת.

כן. שמעת על צופית גרנט? הבנתי שהיא מקצועית.רחפת..
נראה לי טעית בשרשור..חיובי

לא. אותך שאלתי. כי אחת השתדלויותרחפת..
היום זה לכתוב לה עדויות ופרטים שידועים. הרב עוזי גם אסף. מקווה שהעבירו לה.
לא שמעתי. לא מעורב בנושא לפרטיו.חיובי

הנושא פשוט מזעזע ומציק לי בכללות. אני חושב שכל יהודי לא יכול להישאר אדיש לכזה פשע, שנעשה על ידי יהודים, ובניהם גם יהודי שומרי תורה ומצוות למרבה הבושה, כפי שאמר בפירוש הרבי מלובביץ.

אוקי. אז חשוב שתדע אם אתה מכיררחפת..
תימנים ומעדות המזרח והבלקן.

צופית גרנט היא תחקירנית. יש לה סידרה בטלוויזיה בשם ''אבודים''. שם היא מקשרת בין אנשים שאבדו קרובים שנעלמו עקבותיהם. היא נחשבת בתחומה. יסודית מאד. היה מתבקש כבר מזמן שתעשה מחקר-תכנית על הילדים הללו. כנראה עכשיו יש לה אישור כי היא פירסמה שהיא אוספת עדויות ופרטים על החטופים. אז חשוב מאד שידעו אנשים ויספרו כל מה שהן יודעים. אם יתנו לה להוציא את התכנית לא יהיה קשה לדעת את האמת.

זה הקישור ששמתי לפוסט שהיא פירסמה העמוד הפייסבוק שלה עם מייל לשליחת פרטים.

תוך ימים בודדים היו מאות תגובות עם פרטים רלוונטים!
אוקי. בהצלחה רבהחיובי

וואי. עכשיו קלטתי שזה הרבי מליובאוויטש!רחפת..
וואו. זה יכול להביא להתקדמות גדולה.לב אמיץ

נכון. אולי אעלה לפה את כתובת המייל כי אין פייסבוקרחפת..
לא אופציה לחלק מהאנשים..

זה מה שעורר את כל ההתעסקות בזמן האחרון
הפרשה הנוראה הזו, יחד עם פרשת רצח רביןבת 30

תשאר עלומה.

למה? כי מי שהיה מעורב בה- ממקבלי ההחלטות ועד לאחיות שביצעו את זה בפועל הם היום בתפקידי מפתח, מן הסתם. והסוד הגדול והנורא הזה ירד איתם לקבר, כמו שירד לקבר הסוד הגדול של מה באמת קרה בכיכר מלכי ישראל באותה עצרת למען השלום.

הסיפורים קיימים בהמון משפחות. לא מזמן גיליתי שגם במשפחה של חמותי כנראה היה תינוק שנחטף, אבל כמעט לא דיברו על זה.

יש ספר של מישהי שעשתה מחקר די רציני בענין, לא זוכרת איך קוראים לה, והיא מעריכה שמדובר בכ1000 ילדים בערך- מתימן, מרוקו ושאר העדות.

יש לה שם גם סיפור מזעזע על אמא שהתעקשה לקבל את התינוק ואח אחד רמז לה בשקט לבוא אחריו, בלילה, ופתח לה חדר באגף צדדי שהיה מלא בעריסות עם תינוקות בוכים. היא מצאה את שלה וחזרה הביתה. אבל כל השאר....ה' ירחם. 

הבנתי שפרופ' היס היה מעורב בחקירה גם בפרשה הזו.לב אמיץ

ה' יעזור וישמע את הזעקה והתפילה של המשפחות.

יתכן שבכל זאת הבשילו התנאים. זה כדור שלג מתגלגל.

יש הערכה של 20 אלף מקריםשואף לטוב
של ילדים מכל עדות המזרח. פורסם כאן באתר בימים האחרונים (הערכה של אחד מתחקירני העיתונות המפורסמים).
אני לא יודע מה מקור ההערכה, אבל היא לא נשמעת סבירה...אדם כל שהואאחרונה

רוב התלונות לוועדות על היעלמות ילדים, הם של עולי תימן.

כנראה שהמספר 20000 גדול משמעותית ממספר כל הילדים בגילאים הרלוונטים שעלו מתימן.

שאלות שכל אדם חושב צריך לשאול את עצמו על כיפת ברזלסביר11

💡שאלות שכל אדם סביר צריך לשאול את עצמו לגבי כיפת ברזל וטיל החץ:

1. האם ראיתם אי פעם בעיניים שלכם- כשנאלצתם להיות בחוץ בזמן אזעקה -יירוט אמיתי של רקטה או טיל שעף בצורה אופיינית, וכיפת ברזל שמזנקת אליו ואכן פוגעת בו באמת? לא ראיתם.

ואם ראיתם סרטון כזה- כל איש מולטימדיה שעוסק בעיבוד סרטים ובפוטושופ יכול להראות שהסרט הוא מפוברק, אולי ברמה מקצועית יותר מהסרט המפוברק של שדה תימן, אך נוצר במסך המחשב ולא במציאות.

( יש ברשת כמה סרטים מפוברקים של פגיעה ,עם הסברים משכנעים של איש מקצוע שמראים שהם מפוברקים והפגיעה לא קרתה)

2. טילי תמוז ,גיל ,וכל טיל מכובד,  מראה צלב שהטיל מצלם בעצמו כיצד הוא מתקרב למטרה,

שהולכת וגדלה, עד שהמסך שחור כשהוא מפוצץ אותה.

האם ראיתם אי פעם סרטון כזה מכיפת ברזל?

אני בטוח שלא ראיתם.

ואם כן, איש מקצוע כנ"ל -יוכל להראות לכם שזה סרט מפוברק.

וכן לגבי יירוט של טיל על ידי טיל חץ.

האם לדעתכם קיימים סרטים של יירוט, אלא שמסתירים אותם מהציבור?

לא הגיוני לחשוב כך, כי סרטים כאלה יכולים רק להועיל ולהגביר את אמון הציבור במערכות.

3. 📢מדוע ,כשמתפרסם שהגיע טיל=רקטה לאיזור מסוים, ושהוא יורט בהצלחה, נשמעים באזור כמה פיצוצים .למה יותר מפיצוץ אחד,

כמה פעמים יכולה רקטה של האויב להתפוצץ?

הרי לאחר הפיצוץ הראשון הרקטה כבר לא קיימת יותר. אולי זה חתול בעל תשע נשמות?

4. ידוע שארהב השתתפה ומשתתפת בפיתוח  כיפת ברזל והחץ . האם אין לה אינטרס להגן על עצמה? הרי היא נמצאת בסכנת ירי טילים מכל ספינה רוסית שמתקרבת לחופי ארה"ב גם ממרחק גדול, כגון אלף/ אלפיים קילומטר.

אם כן ,למה ארה"ב לא רוכשת טילי כיפת ברזל או חץ מישראל?

ולהיפך, היא ביטלה עסקאות רכישה של הכיפה מישראל. למשל חפשו בגוגל : "ארה"ב לא תרכוש את מערכת כיפת".

מה שאומר שאין לארה"ב אמון 🤏 בטילים שהיא מייצרת על ידי ישראל.

🐣אבל לקידום מכירות- למה לא? כלומר ארה"ב, שמושקעת בכיפת ברזל וב- חץ,  יש לה אינטרס שמדינות שונות ירכשו מישראל את המערכות הללו, והיא תגזור קופון ברווח , מה שיכול להסביר מדוע גרמניה רכשה לאחרונה חץ3,

ומי יכול לשלול את הטענה שזהו תרגיל של איש העסקים טראמפ , שנתן לגרמניה את הכסף לרכישה?

אגב, גם סינגפור, שסיכמה שתרכוש מערכת כיפת ברזל מישראל- חזרה בה ולא ולא רכשה. חפשו בגוגל "סינגפור לא תרכוש כיפת".

כן ראיתי. פיזית.נקדימון
ולא אכפת לי איך קוראים לזה - זה פוגע ומציל חיים.
ראיתי מלאזוזיק העכבראחרונה

גם אתה היית רואה אם היית גר באיזורים מסויימים בארץ.

ראיתי כיפת ברזל רודף אחרי טיל ופוגע בו לפחות שלושים פעמים. ראיתי שיגורים של כיפת ברזל יוצאים מהקנים. ראיתי והחזקתי בידיים המון רסיסים - גם של מיירטים.

אולי מישהו השתיל לי שבב עם דמיונות לתוך הראש, כשנכנסים לעולם הקונספירציות אפשר להיות מאד פוריים ואין גבול לאפשרויות. 

עוד הוכחה לאפסיות של ביבירועישםטוב

פשוט לא נתפס

ביבירועישםטובאחרונה

ביבי מתנהל *בדיוק* לפי התפיסה השמאלנית שאומרת - 

יש בעזה מיליון-2 חפים מפשע, אנשים ממש טובים.

למרבה הצער קבוצה טרוריסטית איכשהו השתלטה עליהם.

בגלל 7.10 ישראל נאלצה בלית ברירה לצאת למלחמה וחבל על כל הרוג ופצוע "לא מעורב".

עכשיו שחמאס כמעט נעקר אז ישראל כמובן תעזור לעזתים, האנשים הטובים והאיכותיים, להשתקם חזרה.

עכשיו אפשר להיות בטוחבינייש פתוח

חוק הגיוס לא יעבור בשום מתכונת. אלא אם כן יחליפו ממשלה (לא חייב בחירות, אבל זה תלוי במרכז הפוליטי שיפסיק להחרים את נתניהו) ויביאו לחוק שבאמת יגייס חרדים.

אני מקווה שכולם הבינו מזמן שלעולם לא נשיג שינוי בהידברות, שיתוף פעולה ובאופן הדרגתי.

במיוחד שהחוסר בחיילים די גדול וקריטי, אבל הוא קטן מאוד ביחס למיצוי המקסימלי של החרדים הבריאים בגיל גיוס.

אף אחד לא רוצה ולא צרייך לגייס את כל פונוביץ וכל מיר וכל ישיבת חברון ואת כל חסידות סאטמר ותולדות אהרון.

ממשלת אחדות תהיה ממשלה טובה יותרכמו🐌תמס

אבל האם לפיד ישב עם נתניהו? כי נתניהו עדיין בראש הליכוד

ורק מילה טובה לסמוטריץ שספג הרבה ביקורת, בדרכו שלו הוא כן מנסה ללחוץ על החרדים לצאת מהבועה

דילג על עולם התורה > סמוטריץ' העביר מיליונים רק לישיבות המעודדות גיוס | המחדש | כל החדשות והעדכונים

ענין טכני פשוט -למה כדאי ליועמשיט והחבר'ה למרוחסביר11

לעיל בדקה 24:00 בימים אלה של  תחילת ואמצע דצמבר  מתבצע מהלך רוחבי של מחיקת כל השיחות וההתכתבויות

ביניהם ,כנראה כולל נשיא העליון והיועמשית,

פרט לכך שבווטסאפ הרבה התכתבויות מוגדרות למחיקה אוטומטית אחרי חודש עד שלושה , ולזה בדיוק הם מחכים ,שיעברו חודש עד שלושה חודשים מאוקטובר

ממילא לא ימצא שופט חוקר להחליף את היועמשיתכמו🐌תמס

שעומד בדרישות של השר לוין ושל בגץ גם יחד

כך או כך הפרשה ירדה מסדר היום הציבורי

מקווה שהפצר החדש יעשה ניקיון בפצריה

או לפחות תשתנה שם רוח המפקד

אבל תודה שהחזרת את הנושא החשוב הזה לדיון

ספוילרזיויק
לא יקרה
כבר קורה הם מגלגלים כולם אחריות על הפצריתכמו🐌תמסאחרונה

ומתנערים מזה.

עכשיו יש להם מפקד חדש

חבל שלא דנים בפורום הזה…סיעתא דשמייא1
…על תאונות הדרכים הקטלניות. 
בהחלט הגיע הזמן לדוןשדמות בחולות

גם בזה.

השאלה היא כמה יש עוד לחדש?

מיותר. נתחיל ישר מזריקות בוץנקדימון

אין מה לדון בזה.

צריך עובדות הן ביחס לישראל והן ביחס לעולם, צריך אכיפה (ועובדות לגביה הן ביחס לישראל והן ביחס לעולם), וצריך שכל אחד יחנך בבית את עצמו ואת ילדיו.

נגמר. הלאה לפוליטיקה הזולה הבאה.

נוראזיויק
מה אכפת לנו מה קורה באוסטרליה?איתן גיל
חבל שלא מכבדים וכותבים בפורום כשכאן שבת...הסטורי
וואי לא שמתי לבזיויק
ועוד ניק עם שם כזה... מזעזע
הוא כותבקעלעברימבאר
מאוסטרליה , כשהוא כתב היה שם יום חול עדיין. הוא דתי שומר שבת
לא עדיין, אלא כבר יצאה שם שבת. וזה לא מכבדהסטורי
שזה יופיע כך בפורום שכתב היום ב16:15. לא בכל הודעה הוא מציין שהוא יורד שירד לאוסטרליה.
מנהלי ערוץ 7 לא יכולים לסגור את האתר והפורום בשבת?קעלעברימבאר
לא יודע וזה לא משנההסטורי
מינימום של דרך ארץ מצד יורד, זה לא לנפנף.
אהזיויק

מה יהודי עושה בחוץ לארץ?? 🤨

האמת שגם מי שבחלל מעל ארץ ישראל אז השמש אצלו יכולהקעלעברימבאר
לשקוע בשעה אחרת. השאלה איך מתחשבים בזמנים הלכתית בחלל, והאם להיות בחלל מעל הארץ זה נחשב יציאה מהארץ
אגב, מי שגר סמוך לקו התאריך יכול בגלל לדלג על שבת.ספקאחרונה

לפי חלק מהדעות, לפחות... נדמה לי שבתקופת מלחמת העולם השניה, יהודים שברחו ליפן לא ידעו באיזה יום לשמור שבת... 

זה לא הנושא אבל אנחנו עדין בגלות…סיעתא דשמייא1

… אנחנו מתפללים שלש פעמים ביום באופן הזה.

עוד לא החליטו לשנות את הנוסח.

זה ממש לא תירוץ להשאר בחו"ל. האם בגללקעלעברימבאר

שאנחנו מתפללים השיבה שופטינו אז זה מתיר לעוות צדק ומשפט?

גם אין קשר בין שינוי הנוסח לשאלה אם אנחנו בגלות. כן נפסק לא לקרוע על ערי יהודה וירושלים כי הם בשלטון ישראל, ונפסק לומר הלל בברכה ביום העצמאות כי יצאנו בו מעבדות לחירות (כלומר סיום שעבוד מלכויות סיום הגלות)

לא רוצה לפתח את הנושא כאן אבל על כל…סיעתא דשמייא1
… מה שכתבת יש עדין חילוקי דעות בתוכינו ולאף אחד אין מונופול על האמת לכן עובדתית המציאות לא כל כך תואמת למה שהצגת.
גם אם אנחנו תיאורטית בגלות, עדיין יהודיקעלעברימבאר

צריך לגור בארץ.

גם סטמר לא נמנעים מלגור בארץ

מוכן לשים כסף שהוא לא דתיארץ השוקולד
וגם לא באוסטרליה
הוא דתי מאוסטרליה, אתה יכול לבקש ממנוקעלעברימבאר
פירוט בפרטי גם
בא נתערב על כרטיס טיסה.סיעתא דשמייא1
כרטיס חד כיווני לארץ ישראל🙂קעלעברימבאר
זה היה בטעות מן הסתםקעלעברימבאר
זו לא פעם ראשונה וכבר העירו לו על זההסטורי
פשוט פתח צי את הטלפון….סיעתא דשמייא1

… עם יציאת השבת וקראתי חדשות נוראות על מוות בתאונת דרכים של איש יקר שזכיתי להכיר אותו ואת משפחתו בביקורי בארץ ובאופן ספונטני כתבתי את מה שכתבתי מתוך סערת רגשות. מצטער אם גרמתי למישהו עגמת נפש.

לגופו של עניין תרבות הנהיגה בארץ היא זוועתית, האכיפה רשלנית וקורבנות תאונות הדרכים בארץ זה לא גזרה מהשמיים.

כשליחנו (או שליח השטן) לאוסטרליהאיתן גיל

מצופה ממך לעדכן אותנו, איך נאכפים חוקי התנועה בארץ הקנגורו.

יש הרבה יותר אכיפה…סיעתא דשמייא1

…ניידות ממושבות נמצאות בכל פינה לזהות נהגים שנוסעים ללא רשיון , ללא משמעת נתיבים, ללא נתינת זכות קדימה וכדומה. . מצלמות מהירות ונסיעה באור אדום יש בכל פינה .

הכל עניין של הפניית תקציבים למקומות הנכונים.

אני שומע כל הזמן פרסומות חסרות תכלית של הרלב"ג ושואל את עצמי למה להוציא תקציבי פרסום יקרים במקום לתקצב יותר ניידות, מצלמות ועוד אמצעים יעילים לפתרון הבעיה.

תמונה AI של סופת ביירון. מה דעתכם על זה?נ א

אהבתיסודיתאחרונה
אני מקציב לכם עד 5 מילים לענות על השאלה:זיויק
מה ה-בעיה המרכזית של עם ישראל שצריך לפתור?
כמה טמטום - בישראל מעריכים שכ-75% מתושבי עזה כבר לרועישםטוב

ממש כמו המשפט של איינשטין שאי שפיות זה לעשות אותו דבר שוב ושוב ולצפות לתוצאה שונה

בשביל מה היה כל המלחמה הזאת???

התוכנית הטורקית-קטארית שישראל מנסה לסכל, והנתון: "75% בעזה לא רוצים חמאס"

טורקיה וקטאר הן מדינות עויינות בהגדרהאיתן גילאחרונה

ולכן כל מתווה שמזוהה עם אחת משתי מדינות אלה פסול מעיקרו

אולי יעניין אותך