סתם לוגו לשום קרן שלא באמת קיימת. כרגיל, נהרס בגלל הGPEG...
תגובות
כ"ד בתמוז תשס"ח, 20:16
לוגו יפה ומקסים!יהסהר האיתןי
כ"ד בתמוז תשס"ח, 22:18
נחמד מאד!יאהובה קלייןי
יישר כח!
כ"ו בתמוז תשס"ח, 16:17
לעורכים! תודה רבה על הבמה!יAEBי
תודה רבה!
כ"ו בתמוז תשס"ח, 20:21
הצבעים יפים וגם התמונה ..אהבתי...יאנונימיי
כ"ו בתמוז תשס"ח, 22:12
נחמד..יחיים ביטוןי
הכתב מוכר לי מאיפה שהוא... (ואל תעבוד עלי!!!)
כ"ח בתמוז תשס"ח, 20:32
עד כאן נחמד, ומכאן הערות: :-)יההיא מהחוףי
לוגו. אם מייצרים לוגו צריך לדאוג לכך שבבדיקה של האיכות שלו הוא עדיין יהיה טוב בקטן מאוד בדיוק באותה מידה שהאיכות שלו טובה ונראית טוב בהגדלה או במצב של מאה אחוז. כאן, אם נקטין את זה לגודל של ס"מ בודד יהיו חלקים שלא יראו, שיראו כמו כתמים בלי תועלת שלא מובנת המצאותם שם. כמו שני הכתמים מצד שמאל למעלה. הם פשוט יראו כליכלוך. פעם הבאה כדאי לשים לכך לב.
עוד משהו. הרווח בין האותיות בעיקר ק' ור' בקרן - קרוב מידי. בהקטנה לא יראו את זה. הן נדבקות גם בהגדלה, אז מה יהיה כשזה יהיה פצפון??
ולסיום - את המילים של "קרן מדבר יהודה" הייתי מנסה לסדר יותר כך שלא יראות כאילו הן מפוזרות. כל מילה כאן שטה לכיוון אחר. וחבל.
משהו יפה מאוד זה האיל שיצרת עם הצל. יכול להיות שאפשר היה ליצור שם גם הרים אם בשאר הגלים היית אולי משחק עם אחוזי הצבע השחור. אפור כהה..
וחוצמזה - יישר כח!
:-)
ב' באב תשס"ח, 23:23
כמה מחלוקות...יאנונימייהודעה אחרונה
לוגו לא צריך להיות בשוף פנים ואופן בגודל של ס"מ בודד.. אלא שבמצב כזה אנו זקוקים לאייקון... ולא ללוגו.. גוגל גם לא יראה טוב בקטן... זה למה הם פשוט לכחו את האות G אם עיצוב קל ונמר העיניין... (לפחות עד לשגעון הבא שלהם :P)
אבל אישית... הלוגו לא מפוקס... טיפה לא מובן בלוק ראשון... אבל שולי... הבעיה שלי איתו שהוא ממוסגר... ושילובו אם מסמכים או בצורה עיסקית כזאת או אחרת יכולה להביא להעיות של חוסר מקום ושילוב.. אבל אם נוציא את המסגור רוב הרעיון יפול ולא יהיה כל כך בעל חשיבות.. אז על השורה התחתונה... יש לשפר את הרמה הביצועית..
תגובות
(ואל תעבוד עלי!!!)
לוגו. אם מייצרים לוגו צריך לדאוג לכך שבבדיקה של האיכות שלו הוא עדיין יהיה טוב בקטן מאוד בדיוק באותה מידה שהאיכות שלו טובה ונראית טוב בהגדלה או במצב של מאה אחוז.
כאן, אם נקטין את זה לגודל של ס"מ בודד יהיו חלקים שלא יראו, שיראו כמו כתמים בלי תועלת שלא מובנת המצאותם שם. כמו שני הכתמים מצד שמאל למעלה. הם פשוט יראו כליכלוך. פעם הבאה כדאי לשים לכך לב.
עוד משהו. הרווח בין האותיות בעיקר ק' ור' בקרן - קרוב מידי. בהקטנה לא יראו את זה. הן נדבקות גם בהגדלה, אז מה יהיה כשזה יהיה פצפון??
ולסיום - את המילים של "קרן מדבר יהודה" הייתי מנסה לסדר יותר כך שלא יראות כאילו הן מפוזרות. כל מילה כאן שטה לכיוון אחר. וחבל.
משהו יפה מאוד זה האיל שיצרת עם הצל. יכול להיות שאפשר היה ליצור שם גם הרים אם בשאר הגלים היית אולי משחק עם אחוזי הצבע השחור. אפור כהה..
וחוצמזה - יישר כח!
:-)
אלא שבמצב כזה אנו זקוקים לאייקון... ולא ללוגו..
גוגל גם לא יראה טוב בקטן... זה למה הם פשוט לכחו את האות G אם עיצוב קל ונמר העיניין... (לפחות עד לשגעון הבא שלהם :P)
אבל אישית...
הלוגו לא מפוקס... טיפה לא מובן בלוק ראשון... אבל שולי...
הבעיה שלי איתו שהוא ממוסגר... ושילובו אם מסמכים או בצורה עיסקית כזאת או אחרת יכולה להביא להעיות של חוסר מקום ושילוב..
אבל אם נוציא את המסגור רוב הרעיון יפול ולא יהיה כל כך בעל חשיבות..
אז על השורה התחתונה... יש לשפר את הרמה הביצועית..
ידידיה ו.