וכמה אחוז זה 2000/1000 ש"ח מכל עלות החתונה?
וזה מה שגב' שולי מועלם מתגאה?
וכמה אחוז זה 2000/1000 ש"ח מכל עלות החתונה?
וזה מה שגב' שולי מועלם מתגאה?
להתחיל להסביר להם לחסוך בעלויות אחרות.
לא בעלויות הדתיות
זה כלל ראשון בופרצת
ולא תמיד יש פנאי להסביר להם הכל מההתחלה באופן יסודי
מהעבודה ומה"חוזה" שלו. המועצה הדתית בסכום כסף שאתה (לא את - אני מדבר על המתחתן...) משלם אגרה על פתיחת תיק הנישואין, חייבת לספק לך רב בחינם לחופה - רב מטעמה, שהיא משלמת לו משכורת.
כמו כן, זה ממש לא חייב להיות חתונה רחוקה - יש גבול מרחק שרב צריך לנסוע, וגבול זמן.
ככה שזה לא ש"הרב לא מקבל כסף" - הרב כ-ן מקבל כסף, רק לא ממך, אלא מהמועצה הדתית, שלה אתה שילמת אגרת נישואין.
אם אתה רוצה רב אחר שיחתן אותך, רב ידוען או כל דבר אחר - מצד המועצה הדתית שתשלם לו מיליון שקל - זה משהו אחר. היא מחויבת לספק לך רב מטעמה, בחינם, אם אתה לא רוצה אותו ורוצה רב מסוים שדורש כסף - תשלם לו.
ככה שזה ממש לא "הרב לא ראוי לפרוטה" ממש לא.
לחילונים מאשר לדתיים, אבל קהל הבוחרים של שולי נמצא כמובן בבית היהודי שרובו דתיים אז היא רק מזכירה את זה שהיא יזמה את זה.
המהלך עצמו חשוב מאוד. הוא מוריד עוד קצת את הרתיעה שנוצרה לחילונים מחתונה דתית, ונותן גוון יותר מאיר לרבנות. כל זוג נוסף שיתחתן בחתונה דתית כשהחוק הזה עזר להחלטה להגיע - זה רווח נקי שלנו כעם יהודי.
כמו הבלנית..
הוציאו את העניין מפורפורציות..
הרב לאו לקח בזמנו 500 $ והוא נקרא בין ה רבנים.
זוג ממוצע מוציא סכומים עצומים על דברים הרבה יותר קטנים בחתונה
בכל אופן הנקודה אם זה נכון או לא
אלא שזה מצחיק הפרסומת שלה
אלא בקטע של הפרסומות של כל המועמדים שהיו ב'בשבע'(ליכוד ובית יהודי)
עדיין מסקרן אותי איך מירי רגב הצלחה להשכיח מכולם שהיא היתה הזנב של דן הראל בגירוש עד שאפלו חטפה בקבוק מים מלא שהיה אמור לפגוע בו.
כל זוג שמתחתן מוציא המוון כסף... וזה פשוט בדיחה פתאום להיתפס על המעט שמביאים לרב המקדש.
זה בדר"כ עלול לקרוא לאנשים כשמדובר במשו שקשור לדת...
כמו שמשלמים על עיצוב, על פרחים חיים, בלונים מתעופפים, כסא כלה עם אבני קריסטל
(שאגב אני לא נגד זה, זה כיף להשקיע בזה!! יום של פעם בחיים..)
אבל אנו צריכים ללמוד שכמו שמשלמים על הגשמי ולא חושבים פעמיים, כך לשלם לרב!
שבוע טוב
גם הוא בדיחה?
לשלם למוהל זה בסדר?
יש הרבה מחכמי הדורות שכתבו נגד זה, ואכן יש מוהלים שלא לוקחים כסף.
האם מוהל שלוקח כסף מחלל של שמיים?
אם יש נורמה שזה בסדר ובכל זאת נוצר חילול השם - זה בגלל עניינים שמסביב ולא בגלל עצם העניין.
זה כלל בכל מקום ולכל אחד.
מי שרוצה תירוצים יחפש אותם בנרות.
מי שלא תלוי איך יציגו את הענין..
כמו שאלעד אמר, שמתעסקים עם האנשים האלו מבינם את זה יותר
ואגב פתחתי סקר בפורום כן כמה עלות חתונה.
http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t690341#7620956
וזה במגזר הדתי..
במגזר הלא דתי הסכומים עולים
http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t690340#7634366
הרב מקבל כסף - לא ממך, אלא מהמועצה הדתית. זה חלק מהעבודה שלו. אם אתה רוצה רב אחר - תשלם. החופה חינם זה הרב שהמועצה צריכה לספק לך כחלק מהשירותים שאתה מקבל מהמדינה על כך ששילמת בין השאר אגרת נישואין, וכמובן - אתה אזרח משלם מיסים כמו כל אחד...
זה כמו שתגיד שהרופא שאני הולך אליו בקופת חולים לא שווה כסף כי אני לא משלם עליו... הרי זה מגוחך. אני לא משלם עליו כי אני משלם סכום מסויים לקופה ומקבל את כל השירותים בחינם כחלק מהחוק...
יש הגדרות איזה רב אתה מקבל ולאיזה מרחק רב צריך לנסוע - אתה לא יכול לקחת רב שגר בחיפה לחתונה בדימונה...אלא אתה תקבל רב לפי האיזור שאתה מתחתן בו. וזה רב שזה חלק מהמשכורת שלו, וכן, גם בשעות האלו.
אם אתה תרצה רב פרטי - כן. אתה תשלם כסף. אבל רב של המועצה - אתה לא משלם.
ולמה אתה לא יכול לשלם לאותו רב? כי הוא מקבל כבר משכורת מהמדינה וזה אסור על פי חוק. אם אתה רוצה, תוותר על הזכות שלך לקבל רב בחינם, ואז תפנה אפילו לאותו רב שיחתן אתך פרטי, אם הוא יכול חוקית, ותשלם לו (אבל לא בטוח שמותר לו חוקית אם הוא עובד של המועצה).
בקיצור - לא. רב כזה שהמועצה מספקת לא צריך לנסוע הרבה, יש הגדרות מאוד ברורות.
הזוג ל-א לוקח איזה רב שהוא רוצה בחינם. מה שנכלל ב"חוק חופות חינם" זה רב שהמועצה הדתית מחוייבת לספק לזוג במקרה שהוא רוצה, בלי שהזוג יצטרך לשלם עליו.
אם במקרה, נניח, הבן שלך מתחתן בשעה טובה ולא רוצה את הרב שהמועצה מציעה לו, אלא רוצה שהרב שלו מהישיבה יחתן אותו - ונניח שהרב מהישיבה מבקש כסף - אין איסור חוקי לשלם לו וגם לרב אין איסור חוקי לבקש כסף על כך.
הרב שהרבנות מחוייבת לספק, לא חייב להגיע לכל מקום אלא יש הגבלות.
זה עובדה ובקרוב בעזרת ה' אמצא את נוסח החוק ואפרסם אותו כאן כדי שתראי...
הרב הוא איש עסוק שמספק שירותי דת ,אם הזמינו אותו לשעה מסויימת ואחרו ובגלל זה הוא התעכב ללפי הספר היבש יש קנס
בדיוק כמו התזמורת
שעבר הפעם:
http://fs.knesset.gov.il//19/law/19_ls2_298782.pdf
צריך לשים לב שם - השר הוא זה שמוסמך לקבוע את מכסת החופות המקסימלי שלאחריו רב לא יצטרך לערוך חופות באותו יום, או יקבל תשלום עליהן, וכן, את תחום העריכה - כלומר - הגבול עד אליו רב צריך לנסוע כדי לערוך חופה בחינם שכפי שהבנתי (לא מהחוק עצמו אלא מהתקנות) זה לא מרחק גדול כל כך. בנוסף, כמו שנכתב שם, זה רק רב עובד ציבור שמקבל משכורת מהמדינה/מעוצה דתית. כל רב אחר, או רב שבני הזוג לא מתחום השיפוט של המועצה הדתית שלו - יכול לדרוש תשלום בעבור חופות (אולי יש הגבלה, לא התברר לי סופית עדיין.)
ויש הבדל בסיסי בין רופא שאתה מגיע אילו בשעות שלו
לבין רב שמגיע אליך בשעות שלך(ואם החופה התעכבה ויש לו משהו אחר דחוף ככל שיהיה הוא לא יעזוב את המקום וילך..)
אדרבה אם יהיה חוק שצריך לקבוע שעה לחופה ועל כל חצי שעה איחור צריך לשלם X כסף לרב זה יהיה יותר יעיל..
או חוק שעל איחור בשכר מהמועצה הדתית רב יכול לשבות ולא לתת שירות כולל חופות..
וזה שהמצב לא כך מראה לך שרבנים הם נותני שרות מסוג אחר והיחס צריך להיות בהתאם..
בכל מקרה איך שנבחרי הציבור יתייחסו לזה כך הציבור יתייחס לזה.
משהו שהוא "צריך" לקבל. אף אחד לא יכול להכניס אותך לכלא אם לא נתת טיפ למלצרים - למלצר יש משכורת משלו, שהוא מקבל מהאולם, ואין שום חובה בחוק לתת טיפ.
ולא - הרב, יש הגדרות לאיזה מרחק הוא צריך לנסוע, אתה אומר איפה אתה מתחתן ועל פי זה מספקים לך רב מהאיזור שבו אתה מתחתן (ככל הנראה שיתופי פעולה בין מועצות דתיות...לא מבין בזה הרבה...)
לגבי שיתות - אין לי מושג. ייתכן בהחלט שרב שלא מקבל שכר יכול לשבות כמו כל עובד ציבור או עובד במגזר הפרטי במדינה - או לתבוע את המועצה בבית משפט.
אבל אין בעיה - מי שרוצה כל כך לשלם לרב באופן פרטי - אז שישלם כמה שהוא רוצה, שיזמין רב מטעמו וישלם הרבה כסף. יש כאלה שמספיק להם האגרה שהם שילמו לרישום לנישואין - ובזה הם גם מקבלים את הסטנדרט של המועצה - לרוב לא יהיה להם בזה כל כך בחירה של רבנים, כל מוועצה מקסימום תציע להם רב אחד או 2, לבחירה איזה רב...
הכתרת רב פורים בטהרן מתעכבת.
עמכם הסליחה
ואין רב אלא משה, המשדך בין ישראל לה'.
טיל גמטריא 49
מינוי הרב פורים ומשנה למלך (רגע, מי זה המלך הנוכחי של איראן? ולמשך כמה ימים? 🤔).
זה היה באזור פסח...
דוברת הבית הלבן מאשרת: נתניהו הוא זה שעדכן את הנשיא טראמפ כי בשבת תהיה יכולת לפגוע בחמינאי, וזה השפיע על לוח הזמנים - אבל הנשיא החליט עוד לפני כן לתקוף: "האיראנים תכננו לתקוף ראשונים ולכן פעלנו" (עמיחי שטיין)
נתיהו אכל את הראס לטראמפ, או טראמפ טלפן לשרה, או רוביו שיחק מרקו, או כץ עלה כוהנים. כל הלהג התפל הזה הוא מיותר ואבסורדי.
המלחמה הזו נחוצה ולא משנה מי יזם, תכנן, הוביל, עשה אותה. מה שחשוב זה לנצח, להמוטט את המשטר, להביא להסכמי אברהם מקיפים, לשנות את המזרח התיכון, ולהבטיח עתיד טוב יותר למדינת ישראל ולידידתנו הגדולה בארה"ב (לפחות תחת טראמפ).
אלו שכותבים בזהירות רבה את המשפט:
"חמאס ממשיך לשלוט בעזה גם אחרי יותר משנתיים של מלחמה, כי נתניהו סירב להתכונן ליום שאחרי"
– יודעים בדיוק למה הם מתכוונים ב"יום שאחרי", גם אם הם נמנעים מלכתוב את זה במפורש. הכוונה היא העברת השליטה ל**רשות הפלסטינית** (או למנגנון "מתון" כלשהו שייראה כמו הרשות).
אבל זה בדיוק מה שלא עובד – וזה כבר הוכח באופן הכי דרמטי שיש:
ב-2006–2007 חמאס עלה לשלטון בעזה **דווקא תחת** הרשות הפלסטינית של אבו מאזן. אחרי ניצחון בבחירות, הם פשוט השתלטו בכוח על כל המוסדות בעזה תוך ימים ספורים (יוני 2007), רצחו, גירשו והשפילו את אנשי פת"ח – והרשות לא הצליחה למנוע את זה. אז מה בדיוק מציעים? שהחיילים יילחמו, ימותו, יכבשו מחדש את עזה – ואז יעבירו את השלטון חזרה לאותה רשות שכבר הוכיחה שהיא לא מסוגלת לעצור את חמאס מלהשתלט?
וזה לא נגמר בעזה. גם ב**יהודה ושומרון**, שם הרשות "שולטת" לכאורה מאז אוסלו, המצב מדבר בעד עצמו:
מאז 7 באוקטובר 2023 ועד 2025–2026, צה"ל נאלץ ללכוד **אלפי** מחבלים (בשיאים דווח על כ-4,000–7,000 ומעלה במצטבר, כולל מאות מחבלי חמאס), ולחסל מאות נוספים. הרשות הפלסטינית לא מנעה את ההתארגנות הזו, לא לכדה אותם ולא סיכלה אותם – את כל העבודה עשה צה"ל. הדבר היחיד שהרשות עושה באופן עקבי זה לשלם משכורות למחבלים ש**כן** נתפסים ונכלאים (תשלומי "דמי כלא").
אותו דבר בלבנון: יש שם "ממשלה" רשמית, אבל זה לא מונע מחיזבאללה לשלוט בפועל, להתחמש, לבנות מנהרות ולהפוך את המדינה כולה לבסיס טרור.
המסקנה היחידה ש**עבדה** בעבר היא חזרה למצב שלפני הסכמי אוסלו – שליטה ביטחונית ישראלית מלאה בשטח, ללא מסירת שליטה לגורם פלסטיני שתמיד מסיים כפלטפורמה להתחזקות טרור. זה לא פשוט היום – העולם התרגל למציאות אחרת, יש התחייבויות בינלאומיות, לחצים ותלות כלכלית – אבל זה אפשרי עם מאמץ נחוש, אילוצים דיפלומטיים ובעיקר עקביות.
ואולי דווקא השמאל – שרבים ממנו הביאו והגנו על הסכמי אוסלו – יכול לתרום כאן יותר מכולם. במקום להמשיך להגן על "הפתרון" שנכשל באופן מוחלט, אפשר להצטרף לתיקון הטעות ההיסטורית הזו. זה גם ישחרר אותם מהכתם המוסרי והפוליטי שהם נושאים מאז שנות ה-90. זה משתלם לכולם – גם להם.
מה דעתכם?
והקמת התיישבות בכל הרצועה - לא נסיים את הסיפור שם.
נתניהו קורץ מחומר של מנהיגים נועזים, ואת זה לא יקחו ממנו.
לצד זה יאמר שחיסול ראשי הטרור היא מכה קלה בכנף של הטרור.
נאסראללה חוסל וחיזבללה עדיין בועט.
סינוואר חוסל וחמאס עדיין בועט.
חמינאי חוסל ובתוך יום ימונה לו מחליף זמני צעיר יותר, וקיצוני יותר.
ההערכה שההמונים יצאו לרחובות עם הוודע דבר חיסולו- לא התבדתה.
ואין לנו על מי לסמוך אלא על אבינו שבשמיים
חמאס עדין פועל מכח האנרציה של המלחמה
חזבאללה לא מתקרב למה שהיה פעם
ובאיראן הכל יתפרק שם גם המחליף שלו לא יחזיק מעמד
כמעט חצי יובל אירן בנו אותו בשביל הרגע הזה. כל השנים שהתלבטו על תקיפה באירן, אחד החסמים היה שגם אם יש לנו מספיק מטוסים לגל ראשון, רגע אחרי כל המטוסים ישועבדו למלחמה שבהכרח תיפתח מלבנון.
כמעט שנה וחצי שחיזבאלה מפרפר, צה"ל תוקף אותו יום יום והוא לא מעז להגיב. בעם כלביא הם הסתפקו בהודעות לתקשורת וכעת חיסלנו את מנהיג אירן ונם שלחו כטב"מ אחד.
לגבי אירן, העולם שותק, אבל בעוד שבוע אירופה תתהפך עלינו בהכוונת קפלן שר"י
לגבי חמאס העניין יותר מורכב. ההחלטה האסטרטגית של ממשלת ישראל (בעקבות לחץ ציבורי כבד מאוד ובכל זאת מי שהוא הממשלה הסמכות והאריות אצלו) היתה להחזיר את החטופים, למרות שזה אמר להשאיר את חמאס כשאנחנו מסובכים בין-לאומית עם היכולת להפר זאת.
אני עדיין מתפלל ומקווה שנתניהו ינצל אחת מאין ספור ההפרות של חמאס ויכריז על חזרה ללחימה עד חיסול החמאס. בנתיים לא נראה שזה המהלך שהוא מתכנן. (הלוואי שזה עוד תרגיל הטעיה. מי יודע)
לפי מה שאני מבין יש המון הגירה של עזתים לחול מסיבות רפואיות וכל מיני
אבל זה לא מספיק אנחנו צריכים שיהגרו בכמויות מסחריות אחרת הם מולידים יותר מאלה שעוזבים
מקווה שיפולו עליהם איזה כמה טילים איראניים שם בחוץ שנמצאים בו כל הפליטים
לכל היותר יתנהל כתנועה רעיונית, שלא בדיוק מחובבי ציון...
לגבי חמאס, יותר משהוא פרוקסי של אירן, הוא פרוקסי של קטאר, החברה של משפחת טראמפ. נתניהו מבין את זה יותר טוב מכולנו, וידיו כבולות באמת.
בפגישתו האחרונה עם טראמפ הושגו הבנות לגבי האיום האירני, אבל באשר להמשך הטיפול בחאמס הוא יצא מהפגישה בלא כלום.
אני לא אומר זאת כרגע ממקום מאשים, היתה כאן בחירה קשה בין שתי חלופות שכל אחת מהם היא חשובה מצד עצמה, אך עם מחיר כבד בצידה.
לדעתי (וכנראה לדעת רוב חברי הפורום) זאת היתה האופציה הלא נכונה, אבל קשה להכחיש שהאווירה הציבורית נטתה אליה. אבל זו היתה הבחירה של נתניהו.
עם כניסתו לתפקיד טראמפ הודיע לחמאס שאנחנו יכולים לפתוח עליהם את שערי הגיהנום, הוא גם דיבר על הגירת עזתים. אם היינו פותחים עליהם את שערי הגיהנום - טראמפ היה תומך לחלוטין.
נתניהו העדיף עסקת חטופים. גם כשחודשה הלחימה (מרכבות גדעון א וב) היא היתה כולה מכוונת ללחץ עד שחמאס יסכים לעסקה (ממליץ לחפש את הפרקים של עקיבא ביגמן על המבצעים).
טראמפ, שכפי שרואים שוב ושוב מתואם איתו בכל פסיק (וכל הטענות על 'פערים' הם רק הצגות לתקשורת שכל מיני קונים שוב ושוב את אותה 'סחורה'), נתן לנתניהו בדיוק את מה שהוא רצה.
מה לעשות שחמאס אינם טפשים ואפילו שהם נאלצו לוותר על רוב דרישותיהם, שבזמן ביידן הם לא העלו על דעתם, אבל בהחלט שמרו על הישרדותם. כעת זה ההסכם שנתניהו רצה וטראמפ ערב לו.
לבוא לערב שאתה גררת לסיפור בתלונות - זו עזות מצח.
(חשוב להדגיש, נתניהו עצמו לא בא בתלונות. אני משוכנע שהוא רוצה תיאורתית בהשמדת חמאס, אבל לא באמת רוצה בכיבוש וישוב הרצועה. רק חסידיו, שמנסים להאמין בו יותר ממה שהוא מאמין בעצמו - מספרים לעצמם שטראמפ הוא הבעיה).
עמדת נתניהו מהרגע הראשון היתה לפרק את חמאס ולהחליפו בממשל צבאי ישראל, אלא שהוא נתקל בשני מחסומים לא פשוטים:
א. היהודונים של טראמפ הוזהרו מפני ההשלכות הכלכליות שיהיו עליהם אם חמאס תחת הגדרת כיסוי חדשה: "ממשלת טכנוקרטים" יחדל מלהיות סוס טרויאני של קטאר בחצר האחורית של ישראל. טראמפ אכן מקשיב לנתניהו, אבל על היהודונים שלו הוא סומך יותר.
ב. צמרת צה"ל, כאיש אחד, הטילה וטו על עצם הרעיון להחיל ממשל צבאי על עזה.
בנסיבות האמורות בחר נתניהו להשהות את הכרעת חמאס, וללכת בכל הכח על שחרור כל החטופים, וכך היה. וכמאמר השקלישאה: מוטב ציפור אחת ביד, וכו'
בתוך כך זימן את עצמו נתניהו לפגישה נוספת עם טראמפ שבה עלתה תכנית מגירה למוטט את משטר האייטולות, אולי כחלופה לפירוק חמאס שתקוע כאמור.
במאמר מוסגר יאמר שטראמפ נעתר, כי ליהודונים שלו אין אינטרסים כלכליים באירן- לכאורה.
סוף דבר, דוקטרינת נתניהו גורסת שאם משהו תקוע, זה הזמן ללכת על משהו גדול אחר. כך למשל הסכמי אברהם יצאו לדרך במקום תכנית המאה של טראמפ ש"חברים טובים" טרפדו.
אי אפשר להאשים את טראמפ, במה שלא הוכרז כמטרה רשמית ולא כהוראה לצבא, עוד בזמן ביידן.
טראמפ אפשר לפתוח על עזה את שערי הגיהנום ולתת לתושביה להגר. נתניהו המהם, אבל מנהלת ההגירה לא הוקמה עד רגע זה (זה עניין פנים ישראלי, לא תלוי באנשי טראמפ בכלל) ובמקום שערי הגיהנום, הפעילו לחצים כשכל הזמן היה ברור שהמטרה היא עסקת חטופים במחירים יחסית סבירים.
זה מה שנתניהו רצה וזה מה שהוא קיבל.
הסדר הוא תמיד הפוך וטוב שכך.
גורמי הבטחון עוקבים אחרי פצצות מתקתקות, וכשסוגרים על מישהו, מבקשים אישור מראש הממשלה, שמאשר או לא מאשר לפי העניין, ולפי שיקול דעתו.
כך גם לגבי כיבוש עזה, ראש הממשלה הציע בחדרים סגורים להערך לביצוע, ושמע את ששמע, אז הוא נסוג.
כבר חוסל ראש סיעת חיזבאלה בפרלמנט. משום מה ל'מדיניים' מהפרלמנט נתנו חסינות בסיבוב של לפני שנה וחצי. אז כעת הסרנו את הכפפות גם בעניין הזה.
פעם נרתעו מלפגוע בהנהגות פוליטיות של גופי טרור, אז לא עוד.
כולם בני מוות.
וגם נגד איראן יש קונצנזוס של ארהב אירופה והסונים למוטט את השלטון. ורוסיה וסין לא מתערבות כבר
הייתם מתפללים עליו שיחזור בתשובה!!!
יתמו חטאים מן הארץ! חטאים ולא חוטאים!!!!
🥳🥳🥳🥳🤠🤠🤠🤠
עוד חודש אפטר פארטי במצרים.
אנחנו רק ביום הראשון של מלחמה, שתימשך זמן. לא רק כמה ימים אלא הרבה יותר
המנגנונים השלטוניים באירן לא קורסים בגלל סילוקו של המנהיג. צריך הרבה מעבר כדי לגרום לשלטון לקרוס.
לפני חודש יצאו 40 אלף
אבל אם הם יצאו עכשיו לרחובות יהרגו אותם.
איראן זאת מדינה מאוד גדולה ולוקח זמן להחליש את השלטון שם.
זה כבר המון זמן קמעה קמעה, אין כבר כוח, ומה עוד, שאנו הישראלים, לא מצטיינים במידת סבלנות יתירה...נו כמה זמן הקמעה קמעה הזה, עוד מעט יסתיימו ששת אלפי
שנה של העולם הזה, מתי המשיח בדיוק מתכוון לבוא, ביום האחרון? זה לא הוגן. גם אנחנו רוצים לקבל את פניו (נקנה בגדים חדשים, ננקה את הבית, נעשה סולחה עם
השכן ש....הכל! רק שיגיע כבר!). האמת, זה גם די מפחיד. לא כל כך מוכנה רוחנית עדיין ושמעתי שכשיגיע, האדם ישאר במדרגה שלו, ולא יכול להשתנות הרבה;
אוי לי מיוצרי אוי לי מיצרי....
אין רגע שבו מגיע משום מקום משיח על חמור לבן. יש גאולת ישראל שנמשכת והולכת. אנחנו מקדמים אותה יותר ויותר במעשינו הגאוליים - עליה לארץ, התיישבות, חיזוק עם ישראל, חיזוק מדינת ישראל, עד שנגיע לשלב שבו נראה בעליל שהשיא של תחיית החול, הוא תחיית הקודש.
קודם כל, צריך לתת לנו לעבוד. ורק כשהשטח יהיה מספיק פנוי וחלש, העם יוכל ויצטרך לצאת ותפוס את המדינה. כרגע זה סתם יהיה טבח המוני וחבל על החיים.
התפקיד שלהם יגיע בעיתו ובזמנו. בנתיים טראמפ אמר להם שדווקא יישארו בבתים. שלא יפריעו, לא יסכנו את עצמם, ולא חלילה יגרמו לשינוי תוכניות מבצעיות כדי למנוע פגיעה באזרחים תמימים באמת.
רק התחלנו. הם עוד יצאו לרחובות בעז"ה.
יום אחד (והיום שבו האייתולות יבינו שזה סופם עלול להיות היום הזה) זה עלול להתפרץ.
אבל לכאורה טיל עודה כברת דרך עד שהוא מגיע מאיראן לישראל. על הדרך מגיע מולו המיירט ומפיל אותו באיזשהו מקום.
אם הם יורים לכל שטח ישראל, זה יכול ליפול בכל מקום בטווח הזה, לכל אורך הדרך.
צריך לבדוק במפה אם מכה היא בדרך (עד כמה שזכור לי, אל-מדינה יותר דרומית מישראל).
בכל מקרה אם זה מעניין אולי אשאל בהזדמנות את ידידיי מומחי הטילים..
גם מכה וגם מדינה מאוד דרומיות.
לא נורא, מה שלא יעשו השיעים - יעשה המהדי שלנו, "כי יום נקם בליבי".
להרוס את מוסדותיו, אלא לתקנם שיכירו בכך שהאמת היא רק אצל עם ישראל.
הרב קוק טוען שעם ישראל יעלה ויזכך את הדתות ולא בהכרח יגרום לכלייתם.
איך אומר הרב שרקי ? לעתיד לבוא מגיעים האומות אל המשיח,ומניחים על הדלפק את הדתות שלהם, והוא כבר יתקן אותם. יסיר מהדתות את החלקים הרעים , ישפץ וישאיר את החלקים הטובים
אבל זה נכון שהמדינה תתקן על חשבון מס רכוש.
חשד לטרור יהודי ביו"ש: רעולי פנים הציתו בתים ומכוניות של פלסטינים
אז הצלחתם להפחיד כמה ערבושים אבל טנפתם את שם השם.