הבמאית שושי גרינפלד עמלה במשך חודשים ארוכים עד שהוציאה תחת ידיה את 'הבן הסורר'. הסרט מתאר את חיי בן דודה יעקב שמחליט לבעוט במוסכמות ולנסוע לחווה חקלאית מרוחקת בדרום הר חברון, למגינת לבם של בני משפחתו. הסרט זכה לשבחים רבים והוקרן במקומות רבים בהצלחה. בנוסף, העלתה שושי את הסרט לרשת ובתשלום סמלי ניתן לצפות בו. למרבה הפתעתה גילתה גרינפלד כי הסרט שלה מככב גם באתר 'דוסינט' המיועד לקהל הדתי ומספק, לצד הלכה יומית ופורומים שונים, גם אפשרות להורדת סרטים ושירים. האתר מזהיר כי ההורדות מיועדות רק למי שסובר כי אין חשש גזל בהורדה וכי מי שמוריד סרטים מהאתר עושה זאת על אחריותו בלבד. גרינפלד פנתה במייל נזעם לבעלי האתר שזהותו עלומה ודרשה במפגיע להסיר את הסרט שפוגע בפרנסתה.  "את יכולה לקרוא לי גנב", כתב לה בעל האתר, "אבל לעומתך יש עוד 100 אלף שחושבים אחרת". הוא לגלג על איום התביעה וטען שהוא איננו נמצא כלל בארץ וכי אף אחד לא הצליח לתבוע אותו.

בפנייה שלנו לבעל האתר הוא מתגונן ומסביר : "הזהות בדויה מאחר ואיננו רוצים להגיע במגע ישיר מול אנשים ואמנים. אתר 'דוסינט' בתחילתו הוקם כבמה למוזיקה היהודית, אך עם הזמן ראינו שהקהל שלנו שמונה כיום מעל 100 אלף משתמשים רוצה הורדות בצורה חופשית". עוד הוא מוסיף כי האתר מהווה "משענת של מאות משפחות שאין להם יכולת לקנות לילדים סרטים מוזיקה ועוד".  לגבי השאלה ההלכתית: "בחסדי שמים אני אדם שיודע ספר. הרבה זמן ישבנו לברר הלכה בעניין הזה המסקנות היו לכאן ולכאן. ניסיתי למצוא את האחד שיאסור אבל מצאתי הרבה יותר מתירים. אם יהיה אדם או רב שיהיה מוכן להוכיח לי על איסור ההורדות וכל נושא זכויות היוצרים אני מבטיח להוריד את הראש".

לגבי העלאת הסרט בן סורר אומר בעל האתר: "כשקיבלתי את הפניה מהיוצרת היא הגיעה בגישה הכי לא נעימה ולכן בחרתי לענות לה כמו שהגיע לה. הייתה חברה שלה שהצליחה להסביר לי בצורה שממש נגעה לי ללב ובאותו רגע ויתרתי על הכל וזה קשה והסרתי אותו". הסרט אכן הוסר, אך גרינפלד עדיין מנסה להבין איך אתר 'כשר' פוגע כך ביוצרים.

לידיעת בעל האתר, רבנים רבים בהם הרב אברהם יוסף, הרב יובל שרלו והרב רצון ערוסי אוסרים על הורדת יצירות מהאינטרנט. הרב ערוסי, לדוגמה, כותב כי "יש יסוד להניח שבעל הדיסק עשה זאת למטרות רווחים, ואין לגזול ממנו אפשרות רווח".