חברים לצלחת: מטעמים עם שפי השף בצפון הקסום
כולם קראו לו "שפי" בגלל שהיה השף של החבר'ה, אז הוא החליט ללכת על זה עד הסוף. פגשנו את שפי שאלתיאל במסעדה שלו.
כולם קראו לו "שפי" בגלל שהיה השף של החבר'ה, אז הוא החליט ללכת על זה עד הסוף. פגשנו את שפי שאלתיאל במסעדה שלו.
קובי סלע עולה צפונה והפעם אנו מבקרים במסעדה הבשרית שנמצאת באחד האתרים היפים של הצפון - צוק ראש הנקרה.
נהגו בנות ישראל בשבת שלאחר הפסח לאפות חלה בצורת מפתח כסמל למפתח הפרנסה.
בכפר אדומים הסמוכה לירושלים מצאנו מסעדת שף מדברית שמציעה מנות בשר איכותיות ואווירה אותנטית.
אושיית הבישול אושרית אברג'יל מגישה: עוגת בצק פריך שקדים ושוקלד. מתכון מנצח לפסח שלא תפסיקו להכין.
שלושה ירושלמים מספרים על החרוסת שלהם רגע לפני ליל הסדר. אז איך תמתיקו את המרור? התשובות במתכון.
רגע לפני הפסח, יצאנו ליהנות מחמץ באווירה יהודית ויש שיאמרו - אשכנזית. הגענו למעדניית 'אספרגוס' בבני ברק. צפו.
יש עוגות גבינה עם שוקולד, פירות ושלל טעמים ותוספות. במאמר זה נביא לפניכם עוגות אחרות שמוצאן ממדינות שונות בעולם.
לקראת החג: איזון נפלא וססגוני לפחממות המרובות שנצרוך בחג. סלט קראנצ'י מרענן, מלא צבעים וטעם ברוטב בוטנים
מתכון מנצח כולל סרטון הכנה למגולגלות תמרים נפלאות וקלות הכנה במתכון מיוחד לפסח. בשיתוף הנמל
לקראת הפסח: מתכון מסורתי לקציצות דג קרפיון מתקתקות היודועות בשם הגלותי "גפילטע פיש".
לרגל ביעור החמץ, מציעה דומינו'ס מהדרין מבצע שוקולד: 2 משפחתיות + פונדנט שוקולד ב 99 ₪ פעיל רק בסניפים הכשרים.
מניפת בשר וירקות מרשימה, ססגונית וטעימה שתפאר כל ארוחה ובכל פעם שתצטרכו להרשים את החמות.
רשת פיצה פורמנ'ס פתחה אתמול סניף חדש וכשר בנמל תל אביב.
כהנת התזונה הטבעית ניקול שרון מגישה: מרק חגיגי במרקם קטיפה, ללא נקיפות מצפון וממרכיבים טבעיים בלבד
רונן מרדכי החליט ששומרי כשרות צריכים לקבל הזדמנות ליהנות מסושי עדכני וטעים. ביקרנו במסעדת 'הונו' בגבעת שמואל.
ללא מיקסר: לחם בייתי נפלא בשיטת קיפולים לקבלת מרקם מיוחד. קריספי מבחוץ ואוורירי מבפנים
צחית חמו, מנהלת קבוצת הבישול "הצפיחית של צחית" מציגה: עוגיות אלפחורס כשרות לפסח
מבצע לגמרי טעים: תת הרשת הכשרה נערכת לימים שלפני הפסח עם הטבה משפחתית משמעותית: 2 ב 105. בתיאבון!
פסטה בצל ופירוים: שילוב טעמים מנצח למנת תוספת מוצלחת וקלת הכנה. מעולה להגשה לצד בשר או עוף
כמה פשוט ככה טעים: מנה עיקרית לכל מטרה. סוד המתכון תלוי במרקם הנימוח של המילוי.
בלוגרית האוכל שיר אשכנזי צ'יפ מגישה בחושה מייפל ב-5 דקות עבודה. מעולה לאירוח, לשבת ולצד הקפה.
בלוגר האוכל והמתכונאי עמיחי באר מגיש: קדירה יפהפיה של פרגיות עם קרעים של דפי לזניה.
כרוב ממולא בבשר ואורז כמנהג פורים. להזכיר את הזרעונים שאסתר המלכה אכלה בבית המלך אחשוורוש
מכינים עם הילדים: גרסה פורימית לכדורי שוקולד שהתחפשו לאזני המן. מתכון קל, טעים ומתאים למשלוחי מנות
במסעדת לוצ'נה מודיעין מציעים מנות טעימות – מסורתיות ויצירתיות. מומלץ לבוא לארוחת צהריים.
משנה לשנה הופכות אוזני המן למושקעות יותר וטעימות יותר. עדי וחיה לא עמדו בפיתוי
לקראת משלוחי המנות ולרגל חודש אדר: פיצת שוקולד מוגזמת עם אגוזים, קרם ריקוטה, פצפוצי שוקולד לבן וסוכריות שוקולד
יסכה קליין מגישה מאפינס נפלאים וקלי הכנה כחטיף נפלא לבית הספר ובכל הזדמנות, שאפשר לתקתק ב-5 דקות עבודה.
פרח גבסו, בעלת קבוצת הבישול "במטבח עם פרח" מגישה: בחושה קלת הכנה שתמיד מצליחה
ונהפוך הוא: אזני המן שהתחפשו לבורקס בשר עם פטריות. מנת פתיחה נפלאה וסעודת פורים.
בשלן הרשת אוראל בראל מגיש: אזני המן נוטלה ופיסטוק. חגיגת טעמים מקורית, בצק נפלא ואין סוף גיוונים בתוספות
אזני המן מסורתיות במילוי פרג. בצק נימוח ומילוי עשיר. אל תוותרו על החמאה במתכון. ניתן למלא בכל מילוי שרוצים.
חברת כרמית חולקת מתכון מנצח לעוגיה הכי פופולרית בפורים: אזני המן במילוי שוקולד אגו משובח.
סלט קיסר ללא גבינה ומנת עראיס שנראית כמו סושי. הגענו לתל אביב למסעדת ראליה הבשרית. צפו.
מסעדת פדריק במודיעין החליטה לאחרונה להפוך לכשרה. יצאנו לבקר ונהננו במיוחד מתפריט עשיר וטעים ושירות נהדר.
קבב עסיסי לכל מטרה. בפיתה, עם טחינה, לצד סלט או צ'יפס. טעים בכל צורה
שף חיה ללונק מגישה: הופכים את המטבח לפיצריית בוטיק איטלקית. בצק נהדר שאפשר להכין עם הילדים
פינוק אמיתי בהכנה קלה: ממתק טראפלס ושוקולד שמכינים בקלות ומגישים לצד קפה. מעולה לאירוח וקינוח
עוגיות של בית מגולגלות תמרים וטחינה נמחות בפה. שילוב טחינה במילוי ובבצק, מעניק מרקם מיוחד שנמס בפה
בלוגרית האוכל והמתכונאית נטלי טל מגישה: פסטה ברוטב רוזה הכי טעימה שיש. מכינים בקלות ונהנים מארוחה נפלאה
לרגל יום הפסטה הבינלאומי: פיצה לבנה וחגיגית עם רוטב שמנת פטריות וגבינות.
רוטב בולונז עשיר בטעמים. מנה קלת הכנה שתאמצו בקלות כארוחת ערב ביום קר. מגישים לצד סלט רענן ויש לכם אחרוחה שלמה
קוביס יצא לקניון מבשרת בערב חורפי כדי להתחמם במרק אסייתי אותנטי וללמוד על המגוון האינסופי בעולם הסושי. צפו.
מרק היום: מרק קישואים ושמיר בשמנת. חם, מנחם, מהיר הכנה והכי מושלם לאכול בימי סופה
פרח גבסו, בעלת קבוצת האוכל "במטבח עם פרח" מגישה: מקלות שמרים במילוי שוקולד הפתעת אגוזים מקורמלים.
כשקר בחוץ, הכי כייף למלא את הבית בריח מאפה תוחים וקינמון. קרמבל תפוחים עשיר עם שקדים ורוטב יוגורט נפלא
בשיא עונת החורף: מרק תימני ארומטי מלא בתבלינים וטעמים שמחממים את הגוף והנפש
משקה חורפי שהולך נהדר עם חורף קר. שוקולד ומרשמלו שילדים אהבים ותוספת וויסקי למבוגרים. חוייה חורפית ומתוקה בספל
המתכונאית שיר אשכנזי צ'יפ מגישה: כדורי אנרגיה שיבולת שועל עם חמאת בוטנים ודבש בציפוי שוקולד
פרח גבסו, מנהלת קבוצת הבישול "במטבח עם פרח" מגישה: מאפה שבלולי קינמון ואגוזים.
קינוח קלאסי מהמטבח האיטלקי: קרם מסקרפונה, שכבות עוגת טורט וטעמי שוקולד וקפה.
שף הילה בידרמן מגישה: מתכון מנצח לקרקר פריך בתוספת תערובת גרעינים. מומלץ להגיש כפתיח בארוחה לצד גבינות קשות
הדרך להתחמם כשקר בחוץ עוברת כנראה ב"אושי אושי", בסניף כשר למהדרין או במשלוח הביתה. שמיטה לחומרא!
שכבות דפי לזניה במילוי תבשיל בשר טחון עשיר בטעמים. מנה עיקרית נפלאה וקלת הכנה. ארוחה מושלמת לצד סלט רענן
אוכל מחבק: תבשיל עוף בזיתים ועגבניות עם טריק שעושה את ההבדל. מוגש לצד אורז או פתיתים מתובלים
קוביס נסע עם איש הפרסום גדעון כץ לבחריין כדי לטעום אוכל במטבח שהוכשר לטובת התיירים היהודיים שצפויים במדינה
לכל השנה: פשטידת תפוחים קלת הכנה, ללא התעסקות עם בצק. מומלץ להגיש חם לצד גלידת וניל
עם ותק של 40 שנה בתחום המזון באילת, השף עודד אסטרוגנו פתח מסעדה כשרה ומעוצבת בתל אביב. לכאן אתם צריכים להגיע
לפעמים רוצים לפנק בארוחה קלילה ומחפשים רעיון שאפשר להכין בסיר אחד או בתבנית אחת. קבלו מספר רעיונות