מינוס
מינוסצילום: יח"צ

ניסיונות לכסות את המינוס בבנק עבור ישראלים רבים הינה משימה בלתי אפשרית, תוך שרבים מרגישים שהם 'רודפים אחר הזנב של עצמם' בניסיונות לכסות את המינוס בבנק שרק גדל וצובר ריביות.

בשל כל אלה חשוב לדעת שבאמצעות כמה פעולות פשוטות ניתן לכסות את המינוס בבנק, תוך הנהגת תכנית כלכלית נכונה יותר.

אז כיצד מכסים את המינוס בבנק בצורה נכונה? כל הטיפים בהמשך.

לקיחת הלוואהחוץ בנקאית – מי שהמינוס בבנק מכביד עליו, ובעיקר מי שהבנק התחיל לנקוט בסנקציות נגדו בעקבות המינוס הגדול, חשוב שייקח הלוואה חוץ בנקאית וזאת כדי שניתן יהיה לכסות את המינוס בצורה טובה וללא קשר למסגרת בבנק או למצב חשבון הבנק.

הלוואות חוץ בנקאיות הן כאלה שבאמצעותן ניתן לכסות את המינוס בבנק, לאזן את חשבון הבנק, תוך קביעת הסדרי תשלומים מתאימים עם ריבית נמוכה להחזר ההלוואה.

כיום חברות המתמחות בתחום ההלוואות החוץ בנקאיות מאפשרות הלוואה לכל מטרה, כאשר כיסוי מינוס בבנק הינה מטרה מעולה שתפקידה לאזן את חייכם ולאפשר לכם מרווח נשימה.

התנהלות במזומן – אם אתם מרגישים שהמינוס בבנק לוחץ עליכם, חשוב לנסות להתחיל ולהתנהל במזומן. אחת הסיבות שרבים מהאנשים נמצאים בגינן במינוס היא התנהלות בכרטיסי אשראי שבאמצעותה לא ניתן לשלוט על החיובים השונים ועל ההוצאות.

התנהלות במזומן בסכום חודשי קבוע יכולה לסייע לכם להתחיל ולצמצם את המינוס בבנק, והיא כזאת שנחשבת חכמה יותר וגם מוגבלת יותר.

לכן חשוב להשמיד את כרטיסי האשראי ואת הצ'קים, ולפעול במזומן תוך הגבלת תקציבכם. בכך תוכלו לאט, אבל בצורה בטוחה לכסות את המינוס בבנק.

התייעצות עם בנקאי – הבנקאים שנמצאים בבנק נמצאים לשירות הלקוחות גם בכל הנוגע להתייעצות לגבי התנהלות כספית נכונה יותר. בנקאי טוב שעמו תתייעצו, יוכל להקנות לכם דרכים לתשלומי עמלות קטנים יותר, להתאים לכם חשבון בנק בהתאם לסטטוס שלכם, ולאפשר לכם להתנהל בצורה נכונה יותר בכל הנוגע להלוואות שיש בחשבון או לאוברדראפט שאתם נמצאים בו.

מעבר לאורח חיים חסכני - נהלו את התקציב שלכם בצורה נכונה יותר תוך שאתם רושמים כל הוצאה ומנסים לצמצמם בהוצאות: בכך יהיה לכם מעקב אודות ההוצאות החודשיות שלכם והדרך לצמצם אותן.