עקרונית לא נכנסת מרגרינה הביתה אף פעם חוץ מבפורים. לא כל יום פורים.
אשמח להמלצה (אין אפשרות להחליף לשמן).
ומה יקרה אם אקפיא ואוציא מהפשרה? מישהי יודעת?
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
לא אוהבת מדי קוקוס אבל עדיף להתרגל לטעם מהטבע ולא להמשיך לצרוך מרגרינה ושמן (גם קנולה) מזוככים שלקחו מהם הכל כדי שישאר לנו רק שומן (מוקשה או רגיל) חסר טעם כדי שחלילה לא ישפיע על המאכל...
שוב, אני לא סובלת קוקוס (הפתיתים ששמים על כדורי שוקולד) ואם בטעות אטעם משהו עם קוקוס אני ממש נגעלת וכמעט מקיאה... ובכ"זהצלחתי להתרגל לטעם של שמן קוקוס שנמצא כתחליף לשמן/חמאה במאכלים כי זה בא עם עוד הרבה דברים. בחלות אני בכלל לא מרגישה...
היתה מחלוקת ולדעתי היא דעכה... ואני חושבת שגם במחלוקת היתה אם חומצות השומן שיש בשמן קוקוס טובות או לא. אבל לא חושבת שהשוו את זה לשמן קנולה. הוא בוודאי לא בריא... מצרפת סרטון . הדובר שם הוא רופא קונבנציונאלי.
לא ניסיתי עם אבוקדו כי באמת קשה לי עם הטעם שלו. כרגע מתאמנת לאכול אותו בצורה הרגילה (עם מלח ולימון) על לחם. אבל זה לא מוריד מהספק שהוא בריא יותר משמנים מזוככים...
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים: