לפני כמה שבועות חיפשתי בפורום עוגיות גרנולה ומצאתי את המתכון הזה:
2 כוסות קוואקר
2 כוסות קמח
2 כוסות סוכר
2 ביצים
כוס שמן
1 אבקת אפייה
הכנתי מאז פעמיים והעוגיות יצאו ממש טעימות! (לא יודעת של מי המתכון- אבל תודה רבה!)
רציתי לדעת אם אני יכולה לעשות בו כמה שינויים את הקודמות הכנתי מקמח מלא, סוכר חום ושמתי שוקולד צ'יפס..
אפשר להכניס למתכון נבט חיטה? סובין חיטה? סובין שיבולת שועל?
קניתי לפני כמה זמן את הדברים האלה ועדיין לא מצאתי להם שימוש..
תודה!

)
)
)
