אז איזה מתכונים מיוחדים יש לכם השבוע לכבוד שבת קודש?
השבוע החלטתי לנסות עוף עם פטריות
להסיר את העור מהעוף, ולסדר בתבנית מתאימה להגשה (השתמשתי בירכיים)
שימו לב, במתכון הנ"ל חשבון מאוד להסיר את העור, כי יש שמן ברוטב, ואם לא מסירים את העור התוצאה תהיה שמנונית.
לקצוץ בצל
לטגן בשמן
כשהוא מתחיל להיות שקוף להוסיף פטריות פרוסות - טריות או מקופסא.
לטגן-לאדות במשך עוד 2-3 דקות
להוסיף קמח (על כמות של שני בצלים וקופסאת פטריות שמתי בערך 1/3 כוס קמח)
לערבב, ולהוסיף מים. (כוס-כוס וחצי לכמות הנ"ל) אפשר להשתמש במים של הפטריות.
לתבל בשום, פלפל לבן ומעט מלח. (רק מעט מלח, כי זה הולך לעוף)
לבשל תוך כדי ערבוב במשך מספר דקות
לצקת על העוף
לאפות את העוף בתנור, משך זמן האפייה לפי החלק של העוף כמובן.

)
)
