670 גרם תירס
2 תפו"א בינוניים
1 ביצה
חצי כוס קמח (לגירסא נ"ג - 1/4 כוס קמח תפו"א ו 1/4 כוס קונפלור)
כפית מלח
½ כפית כורכום
½ כפית כמון
½ כפית שום
קורט פלפל שחור
לציפוי:
1 ביצה
פירורי לחם
מעט שמן להברשה
אופן ההכנה:
לבשל את התפו"א עד לריכוך ולמעוך, לטחון 500 גרם מהתירס לעיסה
לערבב את כל החומרים יחד וליצור כדורים שטוחים
להקפיא עד שנהיה יציב
לטבול בביצה ופירורי לחם ולהניח על תבנית משומנת
לאפות עד להזהבה (בערך 20-25 דקות)
בתאבון !

