מה שיצא לי הכי טוב עד היום (אין כמויות

, אנסה לכתוב בערך)
-חומוס מושרה (אני שמה יומיים להשריה במקרר, צריך להחליף מים כל יום)
בערך חצי קילו לפני השריה
-כוסברה/ פטרוזיליה בערך חצי חבילה- חבילה
-שמיר בערך חצי חבילה- חבילה
-בצל שניים גדול- בינוני
-שיני שום חמש-שש
לטחון הכל במטחנת בשר, על הכי דק, פעמיים.
להוסיף לתערובת-
קמח בערך חצי כוס- שלושת רבעי כוס (יכול להיות שצריך יותר, צריך שהעיסה תהיה דביקה ולא נוזלית. אחרי הספיחת טעמים היא תהיה נוזלית יותר אבל אז זה כבר בסדר)
כמון (המון.. אף פעם לא ספרתי. אולי שלוש כפות גדושות)
שומשום (לא לוותר זה ממש משדרג!) בערך חצי כוס
סודה לשתיה שתי כפיות
מלח לא לקמץ לא להגזים. אפשר להוסיף עוד אחרי שטועמים את הראשונים.
להניח לספוג טעמים לפחות שעתיים-שלוש
לטגן בכדורים, לשים לב שהשמן חם אבל לא חם מידי, שיצא מוכן ולא שרוף.
אם נשרף- להנמיך. אם לא מתקדם- להגביר.
צריך לקחת להם זמן להתמכן! לנגלה הראשונה לוקח יותר לשאר פחות.
שימי לב שהנגלה הראשונה-שניה גם עלולות להדבק קצת לרצפה של הסיר, וצריך להפריד אותם משם בעדינות עם כף.