משפחת גולדין מבקשת משופטי בג"ץ לדרוש מהממשלה את החומר המודיעיני על מנת להבטיח שהחלטות הקבינט שלא להשיב גופות מחבלים מזוהי או מיוחסי חמאס אכן מיושמת.
בדברי המשפחה נאמר, "השבת שלוש גופות המחבלים אשר ביצעו פעולות מפגעות כנגד חיילי צה״ל ואזרחי ישראל הינה מסר רע שעלול להשפיע ולעכב את השבת חיילי צה״ל ואזרחי ישראל, לצד עידוד הטרור והובלה לפיגועים נוספים. תנאי בסיסי לשחרור גופות המחבלים חייב להיות כי הלוויות שלהם לא תהפוכנה לאירוע תודעתי ופסטיבל תקשורתי המשרת את מי שמחזיק בחיילי צה״ל ובאזרחי ישראל".
בקשה של המשפחה באה בעקבות הודעת הממשלה לבג"ץ כי בכוונתה להעביר שלוש גופות של מחבלים שביצעו פיגועים כנגד כוחות צה״ל ואזרחי ישראל באזור יהודה ושומרון במהלך החודשים הקרובים.
מדובר בגופתו של המחבל מוחמד סובחי מטול כרם אשר ניסה לבצע פיגוע במחסום תאנים הסמוך לאבני חפץ ב-2 באפריל 2018, בגופתו של המחבל עבד אלכרים זוהדי מרשוד שניסה לדקור אזרח ישראל בתחנת אוטובוס במישור אדומים ב-8 באפריל 2018 ובגופתו של המחבל ניסה ראמי סבראנה מבית אמר שניסה לבצע פיגוע דריסה בחברון כנגד כוח צה״ל.