פרקליטות המדינה מתייחסת הבוקר (שני) לפרסומים בנוגע לגילויים חדשים כביכול בפרשת רצח תאיר ראדה ומבהירה כי פרשת א"ק "נחקרה ביסודיות בשעתו, ולא נמצא בה ממש".
"מבלי להתייחס לגופן של חקירות שבוצעו, נציין כי כל דיווח בהקשר זה נבדק, לרבות דיווחים על התוודויות של א.ק כמו גם של אחרים, וכי אמיתות הגירסה לגבי מעורבותה ברצח נשללה. יחד עם זאת נקבע גם שאין אפשרות לשלול כי א"ק סיפרה לגורמים שונים כי היא הרוצחת, וזאת נוכח מחלת נפש ממנה סבלה. לא נמצא - גם כיום - כל ממצא חדש שמלמד על אמיתות הדברים", טוענים בפרקליטות.
בפרקליטות מדגישים עוד, "במהלך השנים היו מס' גורמים הסובלים ממחלת נפש ש'התוודו' על הרצח, אחד מהם אפילו הגיע בשעתו לבית משפחת ראדה. רשויות האכיפה תמשכנה לפעול לבדיקת כל דיווח או טענה שיעלו בהקשר זה, כפי שעשתה עד היום".