בתאונה הקטלנית שאירעה היום (ראשון) בכביש 232 סמוך לצומת גבולות נהרגה תושבת המועצה האזורית אשכול כבת 60.

ראש המועצה האזורית אשכול, גדי ירקוני אמר, "אני כואב את מותה של תושבת המועצה בתאונה הקטלנית היום ומשתתף בצערה הכבד של המשפחה. צוותי המועצה מלווים את המשפחה בשעות אלה ונסייע בכל שידרש".

לדבריו, "משרד התחבורה חייב להכיר במיידית בבעיה התשתיתית החמורה של כביש 232, שלא סלחן לאף טעות. שנים אנו שבים וזועקים על סכנת המוות שנקראת כביש 232 ומוצאים עצמנו נלחמים על זכות בסיסית לנסוע בבטחון".

"המדינה בקיפאון כשהסובלים הבולטים מכך הם תושבי עוטף עזה שלא זוכים לאופק של שקט בטחוני בגבול וגם לא לבטחון בכבישים. על קרונות הרכבת החדשים שנקנו מהתקציב שיועד להמשך הרחבת כביש 232 צריך לכתוב: 'בחסות תושבי עוטף עזה'", תקף ירקוני.