ח"כ משה ארבל (ש"ס) פנה לשר הביטחון בני גנץ בעקבות החלטתו להשהות את צו האלוף אשר הגביל בנקים פלסטיניים מלשמש צינור כספים להעברת משכורות למחבלים המצויים במאסר בישראל ולבני משפחותיהם של מחבלים שנהרגו ("שהידים").

ארבל כתב לבנץ, ''אין מחלוקת כי אחת הדרכים האפקטיביות למאבק בטרור היא להגביל את היתרונות הכלכליים בעיסוק זה בעבור המחבל ומשפחתו, בין אם נעצר או נהרג. בתחילת חודש מאי התבשרנו כי הצו כבר מניב פירות בעקבות החלטת מספר בנקים, בהם בנק קהיר-עמאן, לסגור חשבונות אליהם הועברו משכורות חודשיות למחבלים המצויים במאסר ולבני משפחותיהם''.

''אבקשך בכל לשון של בקשה, כי מערכת הביטחון תשלים כל בחינה בנושא במהירות ותשיב את הצו לתוקפו עוד לפני תום תקופת השיהוי, וכן תשוב ותפעל לפי הוראות חוק הקיזוז, המהווים כלים חשובים במאבק בטרור ומניעתו", הוסיף ח''כ ארבל.