ראש הממשלה, נפתלי בנט, קיים הבוקר הערכת מצב מקיפה בעניין ההתמודדות עם נגיף הקורונה. בין הסוגיות שנידונו: היערכות לקראת פתיחת שנת לימודים, סטטוס מוכנות מערכת הבריאות, התקדמות במבצע החיסונים ועוד.
לקראת דיון ועדת השרים להתמודדות עם נגיף הקורונה (קבינט הקורונה) שתתכנס הערב, אישר ראש הממשלה את המתווה לקיום אירועי הסליחות בכותל המערבי. לפי המתווה: תוחל מגבלת משתתפים - עד 8,000 מתפללים. המתפללים יחולקו לקפסולות ברחבת הכותל המערבי. חובת עטיית מסכה.
בנוסף, אישר רה"מ את הרחבת מתווה "התו ירוק", כך שיחול גם על עובדים במוסדות בריאות וחינוך, וכן על עובדי כלל המקומות בהם הלקוחות נדרשים בהצגת התו. כמו כן, הנחה רה"מ לבחון את החלת מתווה "התו ירוק" גם על ענפים נוספים של המשק. שני הנושאים יובאו היום לאישור שרי קבינט הקורונה.