הצ'יפס ההולנדי עשה עליה לעיר הקודש

מאנצ'יפס ברחוב ירמיהו פינת ברנדס מעוצב בסגנון הולנדי וכולל מכשור וציוד בישול אותנטיים.

ערוץ 7 , כ"א בחשון תש"פ

מאנצ'יפס
מאנצ'יפס
צילום: פיני קבסה

אליהו לוי, יזם בן 47, פתח דוכן למכירת צ'יפס הולנדי בשם מאנצ'יפס ברחוב ירמיהו פינת ברנדס בירושלים.

המקום מתמחה בייצור צ'יפס הולנדי איכותי עם עשרה סוגי רטבים: רוטב חמאת בוטנים וצ'ילי, רוטב איולי, שום ועוד תוך הקפדה על בחירת חומרי הגלם המשובחים ביותר. בנוסף מציעה המסעדה שייקים, גלידות וקפה, בכשרות בד"צ העדה החרדית.

לוי, בעל העסק, נעזר בשירותי מט"י ירושלים. המקום מעוצב בסגנון הולנדי וכולל מכשור וציוד בישול אותנטיים. הצ'יפס מיוצר עם זן מיוחד של תפוחי אדמה בלי הרבה סוכר ועמילן, מה שהופך אותו לקריספי ועם טעם מיוחד.