שובל פורת בת ה-12 הגיעה היום (ראשון) להשתתף בהפגנת התמיכה בראש הממשלה בנימין נתניהו ביום פתיחת משפטו בבית המשפט המחוזי בירושלים.
שובל שאמורה לחגוג היום בת מצווה סיפרה לערוץ 7 על החלטתה, "התחושה של היום היא תחושה של גאווה ואושר. אני הבעתי את הדעה שלי. אנחנו מפגינים בעד ביבי, אנחנו רוצים לתמוך בו. אנחנו עם אחד. לא מפולג - אחד בשביל כולם וכולם בשביל אחד".
שובל התייחסה לכך שראש הממשלה יושב היום על ספסל הנאשמים ומואשם בשוחד, מרמה והפרת אמונים, "אני לא חושבת שצריכים לעשות דבר כזה לאדם חף מפשע. על מה מאשימים אותו? על זה שהוא ככה מטפח את המדינה?
"לא הכל מושלם, גם לי ולך יש פגמים והכל בסדר. אנחנו לא צריכים להפוך את זה למשהו רע, לכל אחד יש את זה ואנחנו צריכים להפוך את זה לטוב".
לשאלה מדוע אין בהפגנה יותר צעירים וצעירות השיבה, "כנראה יש אנשים, ההורים שלהם, שמשפיעים על הדעה שלהם לרעה. אני גם באה מיישוב די שמאלני ואותי לא ישתיקו. אם יש לי משהו, אני אגיד אותו גם אם זה יגרום לקצת בעיות ביישוב".









