עימותים קשים נרשמו הערב (מוצאי שבת) בין שוטרים למפגינים שעלו למחות נגד התנהלותו של ראש הממשלה נתניהו במשבר הקורונה.
חלק מהמפגינים פרצו את מחסומי המשטרה, החלו בצעדה ואף הגיעו לצידו האחורי של מעון ראש הממשלה.
מפגינים הגיעו אל צומת הרחובות בן צבי / בצלאל וחסמו את התנועה במקום. כוחות המשטרה שפעלו במקום, פיזרו את המפגינים באמצעות זרנוקים והדפו אותם חזרה לכיוון צומת כיכר פריז. המשטרה עצרה שני מפרי סדר שניסו להסית ולהתסיס את שאר המפגינים.
המפגינים באזור צומת כיכר פריז ניסו לצאת בתהלוכה לכיוון מרכז העיר תוך שאחד מהם נצפה כשהוא מניף דגל אש"ף ככל הנראה במטרה להתסיס, והוא הורד. כוחות המשטרה הפרוסים במקום, מנעו את קיומה של התהלוכה.
"משטרת ישראל מאפשרת את המשך קיומה של המחאה כעת בצומת כיכר פריז, אך לא תאפשר הפרת הסדר הציבורי ושיבוש חיי השגרה ושלום הציבור", נמסר מהמשטרה.
מאות בני אדם השתתפו באירוע המחאה בפארק צ'ארלס קלור בתל אביב וחסמו לתנועה את שדרות רוטשילד בעיר. למקום הוזעקו פרשים של המשטרה. מפקד כוח המשטרה כרז למפגינים: "ההפגנה בלתי-חוקית, אני נותן לכם זמן סביר להתפזר. נפעל בכוח הדרוש, כולל מעצרים ואמצעים לפיזור הפגנות".












