רותם מנסנו, דיג'יי במקצועו, נפצע קשה מאוד בפיגוע בדיזנגוף והוא מאושפז בבית החולים איכילוב, מורדם ומונשם.
משפחתו מסר: ''בננו אחינו וחברינו היקר רותם מנסנו נפצע אמש בפיגוע בדיזנגוף. הוא כרגע נמצא במצב קשה מאוד אך יציב. אנו המשפחה והחברים צמודים למיטתו ותומכים בו ומודים לכולם על כל התמיכה, האהבה והתפילות שלכם עבורו.
''רותם הוא DJ אהוב שמשמח כלות וחתנים ואנו מבקשים להעביר כעת מסר לכל בעלי השמחה שסגרו עימו אירוע בשבועות הקרובים, לצערנו כאמור הוא אינו יוכל להגיע אך הסירו דאגה מליבם ומיטב עמיתיו ימלאו את מקומו. טלפון לבעלי שמחה בלבד לשאלות נוספות: Dj מוטי 0505890399.
''רותם הוא בחור חזק ואנו בטוחים כי ילחם ומחכים להמשך שיפור במצבו ומאמינים כי הוא יחזור לשמח עוד זוגות רבים באירועים בעתיד ושולחים איחולי החלמה מהירה לחבריו שנפצעו עימו'', נמסר.