יו"ר ועדת החוץ והביטחון ח"כ יולי אדלשטיין אומר כי ישתתף מחר (שלישי) בטקסי יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה.
"היום הזה הוא של כולנו, של כל אחד ואחת מעם ישראל. ביום הזה אין חרמות ואין מחאות - רק עצב, סולידריות כאובה וגאווה. מחר אקח חלק בטקסים ואשא דברים כנציג המדינה בבית העלמין הצבאי בחדרה. אעשה זאת בתחושת שליחות ובגאווה של אדם שחווה על בשרו רדיפה קשה ואכזרית על עצם שאיפתו וכמיהתו להיות יהודי בארץ ישראל. אעשה זאת בכאב רב אל מול הנופלות והנופלים, אל מול בני משפחותיהם וחבריהם ואל מול עם ישראל כולו".
"אכבד את קדושת היום הזה, כמו רבים מחברי - מכל קצוות הקשת הפוליטית הציונית. ביום הזה על כולנו ללמוד ענווה ולהרכין ראש בסולידריות ובשותפות גורל. אנחנו כאן יחד - עם אחד, זכרון אחד, מגוון דעות", דברי אדלשטיין.