רעיית ראש הממשלה שרה נתניהו מתייחסת לניסיון להדיח את דני דיין מתפקידו כיו"ר יד ושם רגע לפני עליה למטוס לביקור מדיני בקפריסין: "אני לא רואה אבל רק שמעתי איך מתפתח פייק ניוז".

"אני לא שותפה לארגוני טקסים. הגעתי לטקס כמו שנים רבות קודם לכן, הטקס של יד ושם ביום השואה. מה שהיה שם לא היה ידוע לי מראש. שמעתי את קרן פלס, לא ידעתי עליה לפני ולא ידעתי עליה אחרי, אין שום, בכלל בסיס לכל המשפטים שאחרי זה נאמרו שנזפתי במישהו או במשהו.

להפך, בסוף הטקס כשעברנו בשורה ללחוץ ידיים, לחצתי לה את היד וגם החמאתי לה שהיא שרה מרגש, ואין לי מילה נוספת להגיד על זה אירוע סתמי לחלוטין שהופיעה זמרת שהיא דווקא זמרת טובה. אין לי מושג, ודרך אגב לא ידעתי, האמת עד היום, אם היא משתתפת במחאות כן או לא, באמת אין לי מושג. בלי קשר, החמאתי לה שהיא שרה מרגש והיא ריגשה את כולנו. גם אותי".