יו"ר מפלגת ישראל ביתנו, ח"כ אביגדור ליברמן, כתב כי "במידה וראש הממשלה, שר הביטחון והרמטכ"ל מתייצבים מול המצלמות ומודיעים לעם ישראל שהממשלה החליטה לחסל את ארגון הטרור חמאס ואת כל מנהיגי הטרור ולא תסתפק בשום דבר פחות מזה, אני אצטרף לממשלה חירום לאומית ללא שום תנאים".
"אני מבין שיש לנו אתגרים נוספים בצפון מול חיזבאללה, בני ערובה בתוך רצועת עזה, קהילה בינלאומית ואתגרים רבים נוספים. אנחנו נדע להתמודד עם הכל במקביל. אבל סדר העדיפויות חייב להיות ברור- לפני הכל, חיסול החמאס וראשי החמאס.
כל הנסיונות למרוח, להקים עוד ועדה, לקיים עוד דיון, זה תסריט ידוע מראש. אני כבר הייתי שם. לכן, אני חוזר ומדגיש, רק התחייבות חד משמעית- בלי אבל, בלי ועדות, בלי גמגומים. רק זה פירושו אכן ממשלת חירום אמיתית. רק כך נחזיר את הביטחון לתושבי הדרום ולשאר אזרחי המדינה ונחזיר את השבויים והנעדרים".
ליברמן: אצטרף לממשלה חירום לאומית ללא שום תנאים אם יחוסל ארגון חמאס
כ"ג בתשרי תשפ"ד