חבר הכנסת דני דנון פנה היום במליאת הכנסת אל ראש הממשלה, שר הביטחון והשרים גנץ ואייזנקוט והדגיש שכל תוצאה שאינה כוללת את חיסול החמאס תהיה כישלון.
דנון הוסיף שהכרעת החמאס חייבת להיות כזו שלא תותיר מקום לפרשנות לגבי מי ניצח במלחמה.
"המשימה היא חיסול החמאס כולו בכל רצועת עזה, אם לא נשמיד באופן מוחלט את החמאס בכל מקום, אם לא נעשה את זה בכל שכונה ובכל עמדה אנחנו מסכנים את עתידה של מדינת ישראל. אני אומר לארבעים ואחד השרים ובראשם לראש הממשלה מוטלת עליכם החובה לקיים את ההבטחה לציבור ולמוטט את החמאס.
אני שומע את הקולות על הדיונים לגבי מטרות המבצע והיקף המבצע, ואני אומר לכם: חבריי הדיון הזה מיותר. בזמן שחיות הדם בעזה מתעללים בחטופות ובחטופים שלנו, בזמן שאויבינו חוגגים על דם ילדינו, אין לכם שום ברירה! העם בישראל דורש מכם, דורש מאיתנו לגלות תעצומות נפש אדירות ולהוביל להכרעה,הכרעה מוחלטת אמיתית של האויב".