שאלת תםshark669
כשפלוני רואה את אלמוני ברחוב ואומר לו "תראו מי פה, בלעם בן בעור"
מה זה אומר? אשמח לקבל הסבר, האם זו תגובה חיובית או שלילית?
ה' תמיד איתי
לא הבנתיייימבקש אמונהאחרונה
באיזה שפה מדברים דאודורנטיםבינייש פתוח
חחחח צחקתי בקולישראלית2❤🇮🇱
חחח....
ה' תמיד איתיאחרונה


🤣
😅מה מברכים לפני קנייה מקוונת?בינייש פתוח
חחח..
ה' תמיד איתיאחרונה
😅
🤣

...רחל יהודייה בדם
הגבר: תקשיב ב25 שנה שאנחנו ביחד לקחתי את אשתי למלדיביים
החבר: ומה אתה מתכנן לעשות ב50 שנים שאתם ביחד
הגבר: חשבתי לאסוף אותה משם
כשמדען אוהב מדענית הוא מציע לה ניסויים?
יאווו אהבתייי חחחח חזקישראלית2❤🇮🇱
חחח....ה' תמיד איתיאחרונה
😅🤣
😅🤣
🤣
😅אוי זה מצחיקא.י.
זה ממש מצחיקא.י.
עודחצילים
חחחחה' תמיד איתיאחרונה
😂חציליםאחרונה
רק פעם אחתרחל יהודייה בדם
חח. על זה נאמר אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק...א.י.אחרונה
ממש נכוןשפיר כאמרתי
ומהצד השני
עשב לימון
"בעלי היקר, שומע?
אני הולכת לשכנה לחמש דקות, אל תשכח לערבב את המרק כל חצי שעה"
שניהם נכונים וטוביםמתנחל בראבק
אני מכירה את זה בתור:חושבת בקופסא
"אמרתי שאני מסיימת להתארגן תוך 5 דקות, אז למה אתה מתקשר כל חצי שעה?"
שופךךישראלית2❤🇮🇱
ארץ השוקולדאחרונה
טוב
עם ישראל צדיקים
ומי שלא יודעת מיהו הרב ניסים החתום על המכתב המביש הזה:
פורסם בכיכר השבת:
שרת המשפטים ציפי לבני החליטה להעמיד לדין משמעתי את הגאון רבי ניסים בן שמעון, ראש אבות בתי הדין בתל אביב, בגין התנהגות לא הולמת. במקרה והרב ימצא אשם, הרי שהעונש הגדול הוא הדחתו מתפקידו כראש אבות בתי הדין.
הסיפור החל כאשר אישה תבעה את הרב פיצויים, אז נחשף כי הרב בן שמעון סיכם עם אישה, בת הציבור החרדי, שהותקפה באכזריות על ידי בן דודה כי לא תתלונן במשטרה ובתמורה היא תקבל סך של 220 אלף שקל.
כעת לרב בן שמעון ישנם 30 יום להגיב להחלטת השרה לבני.
על פי הדיווח ב'הארץ' ההסכם נחתם בלשכתו של הרב בן שמעון לאחר שהוצג כ'בורר' בפרשיה הקשה והחמורה.
יצוין, כי למרות ההסכם, האישה התלוננה במשטרה, ולאחר הסדר טיעון התוקף נשלח לרצות מאסר של שבע וחצי שנות מאסר ובנוסף הושת עליו לפצות את האישה במאה אלף שקלים.
יצוין כי הרב בן שמעון, הינו גיסו של נשיא מועצת חכמי התורה הגאון רבי שלום כהן.
הרב נסים בן שמעון יועמד לדין - כיכר השבת
ומעתיקה עוד מהפייסבוק- בצילומי מסך פה ששיתפה מישהי בשם רויטל.
קורארמלה בראבק
ומי שלא יודעת מיהו הרב ניסים החתום על המכתב המביש הזה:
פורסם בכיכר השבת:
שרת המשפטים ציפי לבני החליטה להעמיד לדין משמעתי את הגאון רבי ניסים בן שמעון, ראש אבות בתי הדין בתל אביב, בגין התנהגות לא הולמת. במקרה והרב ימצא אשם, הרי שהעונש הגדול הוא הדחתו מתפקידו כראש אבות בתי הדין.
הסיפור החל כאשר אישה תבעה את הרב פיצויים, אז נחשף כי הרב בן שמעון סיכם עם אישה, בת הציבור החרדי, שהותקפה באכזריות על ידי בן דודה כי לא תתלונן במשטרה ובתמורה היא תקבל סך של 220 אלף שקל.
כעת לרב בן שמעון ישנם 30 יום להגיב להחלטת השרה לבני.
על פי הדיווח ב'הארץ' ההסכם נחתם בלשכתו של הרב בן שמעון לאחר שהוצג כ'בורר' בפרשיה הקשה והחמורה.
יצוין, כי למרות ההסכם, האישה התלוננה במשטרה, ולאחר הסדר טיעון התוקף נשלח לרצות מאסר של שבע וחצי שנות מאסר ובנוסף הושת עליו לפצות את האישה במאה אלף שקלים.
יצוין כי הרב בן שמעון, הינו גיסו של נשיא מועצת חכמי התורה הגאון רבי שלום כהן.
הרב נסים בן שמעון יועמד לדין - כיכר השבת
ומעתיקה עוד מהפייסבוק- בצילומי מסך פה ששיתפה מישהי בשם רויטל.
נכון סבלנות 🤨*שלי*
חחחחח חזקקישראלית2❤🇮🇱
....החיים מאושרים
לאחר החתומנה יושבים הבעל והאישה לחלק את תפקידי הבית בינהם.
אומרת האישה: אני אעשה את כל העבודות מא' ועד ש'.
לך ישאר האות ת': תנקה, תסדר, תכבס, תבשל, תשטוף כלים...
מה ההבדל בין ברסלב לחב''ד?
ברסלב מוצאים נקודה בכל יהודי.
חב''ד מוצאים בכל נקודה- יהודי
אמא, אני מטעין תחלב!
למה?
כי יש לו רק 3 אחוז!
איש אחד פגש שודד ים ברחוב ושאל אותו:
''למה יש לך יד ממתכת, מה קרה ליד שלך?''
השיב השודד:'' לפני שנים רבות נפצעתי בקרב שודדים''
אמר האיש: ''ומה קרה לעין שלך?''
''פעם אחת גירדה לי העין...''
איש מבוגר עולה לאוטובוס.
שואל אותו הנהג: ''אזרח ותיק?''
עונה האיש: '' למה עם תיק עולה יותר?''
קמצן אחד שוכב על ספסל עייף ומותש ביום חם בלי מים (כי כמובן לא רצה לקנות).
כעבור שתי דקות הוא מתעלף, מגיע איש וצועק לעזרה
''תביאו מים! תביאו מים!''
פתאום הקמצן קם ואומר
''לא מים, תביאו קולה!!!''
מוישי חוזר הביתה לאחר המבחן בחשבון.
שואל אבא: '' מוישי איך היו השאלות במבחן?''
עונה מוישי: ''השאלות היו ממש קלות התשובות היו קשות''
חחחמנ-דוס
חחח חמוד!!אנונימית~
חחחרחל יהודייה בדםאחרונה
הומור שחוררחל יהודייה בדם
# -1.המהנדס שהגיע אל הגיהנום:
יום אחד, גבי המהנדס נפטר והגיע לשערי הגיהינום. שם המתינה לו שדה קטנה שלקחה אותו לסיבוב בגיהנום והסבירה לו איך הדברים עובדים ומה מחכה לו בעתיד. גבי שם לב שהרבה דברים בגיהנום לא עובדים כראוי; המזגן לא מקרר כמו שצריך, הרשת האלחוטית פועלת לאט, יש קצרים חשמליים כל כמה דקות, ובאופן כללי כל המכשירים החשמליים שם מתחממים מהר מדי. גבי ציין זאת בפני השדה, והציע את שירותיו כדי להנדס פתרון לתיקון התקלות האלו. השדה החליטה לקחת את גבי אל השטן בכבודו ובעצמו, כדי שיביע את עמדתו.
השטן שמע את דבריו של המהנדס, התלהב מהרעיון והחליט לאשר את שורת התיקונים שגבי הציע. לאחר כמה חודשים, אלוהים הגיע לבקר בגיהינום ונותר ללא מילים! כל החללים שעד כה היו מוארים בקושי על ידי האש היוקדת קיבלו תאורה מעוצבת, הכל היה מאוורר כמו שצריך, חשמל תקין, מים הוזרמים, הכל!
אם זה לא מספיק, אז הייתה במקום גם בריכה חדשה עם ג'קוזי צמוד והחלו להיבנות כמה מועדוני ריקודים ענקיים. שוכני הגיהינום החלו להתעמל יותר, ללכת בפארקים שהוקמו שם, לרכוב על אופניים ואפילו לשחק במשחקי וידאו! נראה שכולם שם ממש התחילו לעשות חיים...
ניגש אלוהים העצבני למשרד של השטן, פתח את הדלת בבעיטה ושאל: "מה לעזאזל קורה כאן, שטן?!"
ענה לו השטן: "שמע אלוהים, הגיע אלינו מהנדס והוא הציע לתקן את המקום, אז הסכמתי."
אז אלוהים הכועס דפק על השולחן ואמר: "אתה לא יכול לקבל מהנדסים! החוזה שלנו קבע בבירור שהמקום שלהם הוא איתי בגן עדן."
השטן השיב לו עם חיוך מתגרה: "אין מה לעשות, אני לא מוותר עליו!"
אז אמר לו אלוהים בכעס: "אם ככה אז אני אגרור אותך לבית משפט ונראה מה יגידו על זה שם, כפוי טובה שכמותך!"
"אין בעיה", השיב לו השטן, "בהצלחה עם למצוא עורך דין טוב בגן עדן..."
#- 2. ההבטחה של האישה והנקמה של הבעל:
בעל ואישה שהיו נשואים במשך שנים רבות היו רבים ללא הפסקה, וכל השכנים תמיד היו שומעים אותם צועקים זה על זה עד השעות הקטנות של הלילה. לאישה היה משפט קבוע שהיא הייתה צועקת לקראת הסוף של כל ריב: "אני נשבעת שאם אני אמות לפניך, אני אחפור דרך החוצה מהקבר ואחזור לרדוף אותך רק כדי שתמשיך לסבול למשך כל החיים שלך!" כמובן שכל השכונה סבלה מהמצב הזה וכולם קיוו שהזוג יפסיק לריב…
כל הצעקות הנוראיות פתאום נגמרו באמצע לילה אחד, כשלמחרת התברר שבמהלכו האישה הובהלה לבית חולים ונפטרה מהתקף לב. כמה מהשכנים של הזוג הלכו להלוויה של האישה ונדהמו לגלות שבעלה מתכוון לרשום על המצבה שלה: "כאן נחה האישה שנשבעה לחפור את דרכה מהקבר ולרדוף אותי עד יום מותי".
"תגיד", שאלו השכנים את הבעל, "אנחנו יודעים שאתם רבתם הרבה ולא הסתדרתם, אבל אתה לא מפחד שלרשום דבר שכזה על המצבה שלה זה ממש קיצוני? מה יקרה אם בגלל המילים הקשות האלה תעורר משהו רע והיא באמת תקיים את ההבטחה שלה?"
"מה אתם חושבים?" שאל הבעל, "שאני כל הזמן שמעתי את האיומים שלה ולא חשבתי על זה? ביקשתי שיקברו אותה הפוך!"
# 3. פוטין והבדלי זמנים ברחבי העולם:
אחד משגריריה הרשמיים של רוסיה חש תסכול עמוק וייאוש רב מתפקידו, לכן הוא החליט לקחת צעד אמיץ ולקבוע פגישה עם כבוד הנשיא פוטין. בהגיעו אל הפגישה המתוכננת, התיישב השגריר מול הנשיא הנכבד ולאחר שיחת חולין קצרצרה פנה אל פוטין ובקול סמכותי ורציני אמר שהוא חשב על זה רבות והוא מעוניין להתפטר מתפקידו. הנשיא פוטין הקשיב לבקשתו, הנהן ושאל בקצרה: "למה?"
"ובכן, כבוד הנשיא, כי אני לא יכול להסתדר יותר עם הבדלי הזמנים האלו שיש בעולם!", אמר השגריר בטון רוטן ומיואש, והסביר: "אני טס לכנס בעיר אחרת, וכשאני מתקשר ממנה הביתה – כולם ישנים. לפני שבוע התעוררתי ב-4 לפנות בוקר וחשבתי שעדיין ערב. לא מזמן התקשרתי לקנצלרית גרמניה כדי לברך אותה על יום הולדתה, והיא הודתה לי אך אמרה שהוא חל אתמול! וכשברכתי את נשיא סין לכבוד השנה החדשה, הוא אמר שהקדמתי ביום. די, נמאס לי!"
הנשיא פוטין גיחך, הביט עליו ואמר: "ובכן, כל מה שאמרת לי עכשיו נשמע כמו אי נוחות מזערית שאפשר לחיות איתה!"
הוא ראה שדבריו לא מעודדים את השגריר המיואש שיושב מולו, ולכן התקרב אליו, הנמיך את קולו ולחש באוזנו: "אתה זוכר את המטוס הפולני הזה שהתרסק כשנשיא פולין עליו, לפני כמה שנים? התקשרתי בזמנו לשר החוץ הפולני כדי להביע את תנחומיי על התקרית המצערת, ותוך כדי השיחה גיליתי שהמטוס הזה אפילו עוד לא המריא!"
הבדיחה הראשונה עושה סמטוחה גדולה מענייני עולם הבאחושבת בקופסא
שאפילו לא נצרכת בשביל הפאנץ' ליין, אפשר לכתוב את הסיום הזה גם בלי כל הבלגן והאורך הזה, וזה היה יוצא הרבה יותר מצחיק.
גם הבדיחות האחרות מתוסבכות וארוכות מידי בשביל להצחיק, ואין קשר בכלל להומור שחור.
וואי יא ביקורתית.רחל יהודייה בדם
ענייני מוות נכנסים לקטגוריה הזו.
לא כתבת את הבדיחות האלו? אז לך סיבה להעלבחושבת בקופסא
עזבי,הכל טוברחל יהודייה בדם
ארץ השוקולדאחרונה
חודש טוב ומצחיק
הבדיחה הראשונה היא בדיחה מקורית שלי!!!עברי אנכי
אני המום מי גנב לי אותה!
חחח. ברצינות?רחל יהודייה בדם
כן. חוצפה שכזאת חחעברי אנכי
וואלה.. מענייןרחל יהודייה בדם

למי לא? 
עברי אנכי
חחחרחל יהודייה בדם
והיא טובה יותר מהשניה
ארץ השוקולדאחרונה
😂😂הרמוניה
חחחחחחחחחחחתודה ל-ה' יתברךאחרונה
הקורונה היא מחזיקה הכי הרבה זמן מעמד ויוצרה בסיןבינייש פתוח
אני מכירה את זה ככה:תודה ל-ה' יתברךאחרונה
שיש כאן הנחת יסוד עקבית מאוד שלהיות איש משפחה אומר שאני כאינדיבידואל אוטומטית מת.. אני רואה את זה בין השורות.. זה לא המודל לחיקוי שאני רוצה להיות בשביל הילדים שלי![]()
במחשבה שניה, ניראלי קצת הגזמתי בפרשנות, וגם לא ירדתם לסוף דעתי. השאלה היתה בעצם, האם נכון לפעמים לוותר על שאיפות מסוימות לטובת אפשרות ממשית מול העיניים לזוגיות טובה?
באיזה מדינה מספרים את הבדיחות הכי מצחיקות בעולם?בינייש פתוח
וואי, אחותי מתה על קיפופ, ובדיחה הזאתמנ-דוסאחרונה
חרושה אצלנו בבית
























