סקר אוהבים את כולם באותה מידה?חי(נ)וך

הפעם הסקר דורש מאיתנו להיות אמיתיים וכנים עם עצמנו.. הוא נועד לעורר אותנו לחשיבה ולתת את הדעת על הנושא. 

1. האם אנחנו באמת אוהבים את כל התלמידים שלנו באותה מידה? 

2. האם יוצא לנו להעדיף תלמיד אחד על זולתו?

3. האם אנחנו נותנים תפקידים ואחריות לכל התלמידים באותה מידה, או רק למי שנח לנו להיעזר בו?

4. האם אנחנו רגישים ושמים לב שכולם מרגישים שאנחנו אוהבים אותם וחושבים עליהם, ללא אפליות?

מורכב מאדאנונימי (2)

לצערי, ברור לי שאני לא מחוברת לכולם באותה המידה. אבל משתדלת לשדר להם שכן. יכול להיות שהם קולטים את זה.

וכן, כן, אני נעזרת ונותנת תפקידים למי שנח לי ואני סומכת עליו.

השאלות האלו בהחלט מעלות את הנושא ומעוררות למודעות ולחשיבה. 

האם זה אפשרי בכלל להרגיש את אותו הדבר במידה שווה לכולם? אני רק בן אדם. לא יודעת. אני צריכה לחשוב על הדברים.

האם אנחנו קומונוסטים הדוגלים בשוויון?בת של מלך העולם

חשוב מאוד לאהוב את כולם,לתת יחס טוב,אבל כמים הפנים....

ילד לא אחראי,עצלן,לא יכול לקבל תפקידים והערכות כמו תלמיד אחר חרוץ ושקדן.

חשוב לראות את הטוב בכל אחד,אבל את השוויון הביא לעולם קורח:"כל העדה כולם קדושים..."

לא קומוניסטיםעזרה!!!

אבל עדיין צריכים לתת לילדים בכיתה הרגשה טובה.

אני המורה שלהם. מדובר על כיתה שהם מגיעים אליה כל יום. הם צריכים להרגיש שייכים ובטוחים במקום.

ברור שמטבע הדברים יש הבדלים בין ילדים וברמה האחריות והבגרות שלהם, אבל נראה לי שכמורים אסור לנו להדגיש את זה. אלא לתת לכל אחד מקום בדברים שבהם הוא טוב.

לא הייתי רוצה להיות ילדה שהמורה לא שמה לב אליה..

זו דעתי..

עושים מאמץ לאהוב יותר ויותר כל אחד אז אפשר לצמצם פערים באהבהארלט

^^^חי(נ)וךאחרונה

מילת המפתח לפעול ביושר וביראת שמיםבמחילה

האהבות האישיות שלנו לא מתירות לנו לגזול מתלמיד את המגיע לו. כמו שכתבו כאן יש הרבה שטח אפור ולא הכל שחור לבן אולם המורה צריך לקחת בחשבון שלו עם עצמו "ויראת מאלוקיך" שהוא נוהג ביושר עם התלמידים ומעניק לכל תלמיד את המגיע לו בס"ד.

נקודה חשובהחי(נ)וך

תודה על הדיוק והעלאת הנקודה החשובה הזו.

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך