איך אתם מסתדרים עם אוכל בעבודה?
עד עכשיו הייתי קונה כיכר לחם מלא, משאירה אותו בעבודה ומביאה כל בוקר שמנת/גבינה/קוטג מהבית..
אבל אז יוצא מצב שאני סתם טוחנת לחם (ב12 בצהרים, שאני כבר מאוד רעבה..) או שאני קצת אוכלת ואז שאני מגיעה הביתה אני אוכלת שטויות כי אין לי זמן להכין משהו נורמלי...
חשבתי להכין סלט משביע לעבודה, משו בסגנון של בורגול וכזה, ולאכול אותו לארוחת צהרים, כדי להגיע הביתה שבעה.. צריכה רעיונת למשו שאפשר להכין אותו בערב, שיהיה משביע וטעים..
(אין מיקרוגל בעבודה..)
יש רעיונות? אשמח למתכונים...

)

