אני לומדת עם אחותי בבית ספר ואני לא יכולה ככה !
היא מעבירה דברים שאני עושה להורים , המנהלת \ המחנכת מדברת איתה עלי , אני לא יכולה עם זה יותר !!
איך מתמודדים עם זה ?!
אני לומדת עם אחותי בבית ספר ואני לא יכולה ככה !
היא מעבירה דברים שאני עושה להורים , המנהלת \ המחנכת מדברת איתה עלי , אני לא יכולה עם זה יותר !!
איך מתמודדים עם זה ?!
לי יש עוד בעיה
אני שמיניסט והוא חמשוש
ואז אני לא אמור ליראות אותו חוטף מכות מהכתה שלי
אז אני מגן עליו ואז חברים שלי מנסים להרביץ לי ומתעצבנים עליי
מה אני אמור לעשות???
יחסי שמיניסט-חמשוש נחמד מאוד עד להשבעה אבל אח"כ?
הגזמתם. אתם לא צריכים להרביץ לשום חמשוש לא לאח שלך ולא לאף אחד אחר
נראה לי כולכם צריכים לעשות איזשהו סוויץ' במוח לגבי התפיסה הזאת.
אוקיי אז הם חמשושים סו וואט? זה אומר שמותר להתעלל בהם?
ב"ה זה בודדים... אבל יש חבר'ה שמראים שיש יחס טוב ואוהב לחמשושים גם אצלנו.
LightStarתגידי לה ברור מאוד שהיא לא צריכה להתערב לך בעניינים ולא צריך לרוץ לספר על כל דבר שקורה.
ב' אני שונא שהם מתעללים בחמשושים אבל יש תאלה שלא מעניין אותם מה אני אומר,
נראלי הם מרגישים בנוו איך קוראים לסדרה האהבלה הזאת נוו זה חמשושים לא.. אממ אליפים משו..

בס"ד
שנינו למדנו לסתום את הפה ובזה נגמר הסיפור.
תאלצי להבהיר את זה לאחותך.
ולמנהלת, ולמחנכת.
זה לא יעבוד אחרת.
לא לדבר - להבהיר, וזה יכול להיות בכל צורה שהיא.
אצל המחנכת והמנהלת זה להתעלם ממה שהן אומרות שעשית ע"פ מה שאחותך אומרת.
אצל האחות זה... טוב, לא יודע, עניין שלך.
זה אתה?!
מישהי=)אני ואחותי באותו תיכון גם,
וזה מצחיק, כי היא חכמה ושיא המשקיעה בלימודים,
ואני.. משקיעה, אבל לא כמוה..
אז נראלי ישמצב יעשו השוואות..
אינלי מושג..
שהמורות יחשבו מה שבא להן, לא עסק שלי..
ואנחנו מסתדרות מצויין.
יענטו אני יותר שובבה?
אולי... (אהמ..
)
מיכל =>כך שאנחנו לא ביחד
אבל אני מרגישה שמורים משווים אותי אליה !!!
זה מעצבן וגם מתיש!!
בנתי..) מאחורי הגב שלך, הפיתרון של זה בטח יהיה שאת תלכי ישר בפנים ותדברי איתה, ולאחר-מכן תוכלי להסביר גם לאחרים... ברגע שהיא תדע מה עובר עלייך- מן הסתם היא גם תשתדל לעזור לך, ואם יש צורך- אז גם תנסה לתקן נזקים שגרמה. בכל אופן, ביחד זה יהיה הרבה יותר קל ונחמד
וכמה חפירות נוספות- למעוניינים בלבד:
צריך גם להיזהר לא להתעצבן יותר מידי... כי ככה תמיד יוצאים בסוף דפוקים! - מניסיון.. (וזה נשאר בגדר אזהרה, לא האשמה ולא כלום) וגם צריך להבין שיש קשר בין אחים- לפחות קשר דם- אז- תמיד כדאי לחשוב אם אני לא אגואיסטי יותר מידי במקרה.. כלומר: לחשוב גם על הצד של האח\ות ולהתחשב בכך כשמדברים איתו\ה על כך. אם אבוא רק מהצד שלי, בלי לראות ממטר, אז- זה נראה לי זה פשוט לא שווה את זה.. (כי כאילו מה, העיקר שאני לא אדפק ואתם לא תעזו להפריע לי, ואני אעשה מה שבא לי?! - נראלי חשיבה מעוותת..) שווה לנסות לפתור ת'יחסים ביננו לבין עצמנו, ולגשת אל האחרים עם גב תומך של השני (האח\ות) פשוט, ככה מראש גם לא יווצרו כ"כ צרות...
ושניידר- זה באמת מעצבן! אבל אולי פשוט תבהירו לכולם שאתן שונות- עם כל מה שנגזר מכך... וגם- ביניכן אל תנסו לערוך מלא השוואות ולקבל אחת את השניה על כישוריה ומגבלותיה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים