חברת "דנדי בנייה" הבונה את פרוייקט המגורים היוקרתי בשכונת סביוני דניה בנשר, "קדמת דניה – לגור בין ים לפארק", טוענת כי מכרה 30 דירות על הנייר, בחודש הראשון לפתיחת משרד המכירות המפואר שלה. הדירות הגדולות במפלס 1 נמכרו בסכום של 35 מיליון ₪.

"דנדי בנייה", השייכת לאיש העסקים דורון עופר, גיבשה בימים אלה את התבנית הסופית בפרוייקט. במקום מתוכננים לקום מיני קלאב-משחקייה לילדים, אולם כנסים ומפגש למשפחות ומבוגרים, ביזנס לאונג' לפגישות עסקיות, מועדון כושר פרטי לדיירים ואורחיהם ומסלול צעידה מרוצף לוואדי.
בפרויקט יוקמו 2 מגדלי יוקרה שונים.

הוחלט להגדיל את שטח הדירות, ומספר היחידות בפרוייקט יהיה 216 יח' דיור (במקום 250 על פי התכנון המקורי). מספר יחידות הדיור בקומה משתנה בין 2 ל- 5 יחידות ולכל הדירות מרפסת נוף.
בקומת הקרקע יש 4 דירות בעלות גינה, 2 דירות עם 5 חדרים, דירה בעלת 4 חדרים ודירה בעלת 3 חדרים עם חלל פנימי כפול.

משווק הפרויקט, אייל פניאן, הזמין סקר מקיף מחברת סקרים מובילה בתחום הנדל"ן, שממנו עלה כי הדירות החדשות שנבנות בחיפה באחרונה מוקמות על פני שטח ממוצע של 120 מ"ר ברוטו. הצרכנים השיבו לשאלות הסקר וסיפרו כי הם מעדיפים חללים רחבים יותר בדירות. ב"דנדי" החליטו על הקטנת מספר הדירות בפרויקט והגדילו את שטח הדירה הממוצע לכדי 170 מ"ר בממוצע.
על התכנון האדריכלי המפורט אחראי ארכיטקט העל התל-אביבי אבנר ישר שתכנן בנייני יוקרה תל אביביים ובאחרונה מספר בנייני יוקרה באירופה המערבית.
רועי הראל, מנכ"ל חברת דאנדי אמר כי "נעמיד לרשות הדיירים שלנו רמת גימור ומתקנים הצמודים למבנים ברמה חסרת תקדים מבחינת הסטנדרט הקיים בעיר עד כה, בדירות 4-7 חדרים ופנטהאוזים. לא פלא שעוד בטרם יציאת החברה לשיווק באופן רשמי, הצליחו לאתר אותנו חיפאים רבים".

בסקר שערכה החברה התברר כי בקרב דיירי שכונות היוקרה של חיפה קיימת מגמה למכור וילות ובתים דו קומתיים ולעבור לדירות גדולות במפלס אחד המצויים במגדלים מאובטחים, מטופחים ויוקרתיים.