בשעות הצהרים דקרה ערביה שומר שעמד בכניסה למשרדי בזק ברחוב סלח א-דין במזרח ירושלים. השומר בן 23 נפצע באורח קשה בחזהו. הפצוע טופל על ידי צוות מד\"א ופונה לביה\"ח הדסה עין כרם בירושלים. הדוקרת נעצרה על ידי כוחות המשטרה שהגיעו למקום.

בערב פתחו המחבלים באש לעבר מחסום הפירות דרומית לקלקיליה. זמן קצר לפני-כן, נפצע קצין צה\"ל באורח קל מירי מחבלים באיזור מחנה הפליטים אל-אעידה באיזור בית לחם.

סמוך לשעה 11 בלילה ניסה כח צה\"ל לשתק את מקורות הירי ברמאללה ע\"י ירי פגז טנק אך המחבלים המשיכו לירות אל עמדת צה\"ל ביישוב פסגות ואל בתי היישוב. אין נפגעים.

בנוסף, המחבלים פתחו באש אל בסיס צה\"ל בסנור שבשומרון ולעבר נגמ\"ש של צה\"ל סמוך ליישוב הערבי ראנטיס. לפני-כן נפתחה אש לעבר רכב של צה\"ל צפונית-מערבית לכפר זיידה.

גם ברצועת עזה מגבירים הערבים הלילה את לוחמתם בכוחותינו. רימון הושלך לעבר כוח צה\"ל בגבול ישראל-מצרים סמוך לרפיח בשעות הערב. מחבלים פתחו באש לעבר כוח צה\"ל בדרום גוש קטיף ליד גדר המערכת המקיפה את הגוש. בשעות הערב המוקדמות הושלכו כמה רימונים על מוצב צה\"ל בגבול, סמוך לרפיח.

בשעות אחר הצהריים נורתה אש לעבר שיירה אזרחית שנעה בציר קרני-נצרים. בכל האירועים האלה לא היו נפגעים וכוחות צה\"ל השיבו אש כאשר זוהו מקורות הירי.

שכונת גילה ממשיכה לספוג גם היום ירי מחבלים מאיזור בית לחם על אף שהות כוחות צה\"ל בבית לחם ובבית ג\'אלה. סמוך לשעה שש בערב חידשו המחבלים את הירי על השכונה. עד כה לא דווח על נפגעים או על נזק.

אחה\"צ נמשכו אירועי הירי ביש\"ע. סמוך לשעה חמש וחצי בערב ירו מחבלים לעבר רכב צבאי צפון-מערבית לכפר זיתא. דובר צה\"ל מסר כי לא היו נפגעים אך לרכב נגרם נזק קל.