אוטובוס של אגד שנסע מתל אביב לעפולה נרגם הלילה באבנים בצומת אום אל-פחם. שמשתו האחורית של האוטובוס נופצה, אך לא היו נפגעים.

אוטובוס נוסף הותקף הלילה ביריות ליד באני נעים בדרום הר חברון. הפלשתינים ירו גם על תושב בית חגי שנסע ליד הר מנוח, לרכב נגרם נזק אך לא היו נפגעים.

פצצת מרגמה נורתה אל יישוב יהודי בחבל קטיף, רימוני רסס הושלכו אל מוצב צה\"ל בגבול ישראל מצרים, לא היו נפגעים.

כוחות הביטחון עצרו שני קצינים מהמודיעין הצבאי הפלשתיני, החשודים בפיגועים נגד ישראלים. כך מאשרים גורמים צבאיים באוזני כתבנו קובי פינקלר. לעצורים יש קשר למחבלים שנתפסו בשבוע שעבר בכפר בית רימא. בצה\"ל אומרים כי מדובר במעצרים חשובים.

הנהגת האינתיפאדה הכריזה על היום כ\"יום זעם\", וקראה לפלשתינים לציינו בתהלוכות ועצרות כדי להביע את \"התחדשותה המתמדת של האינתיפאדה\", ועל ציון יום השנה להצהרת בלפור [למרות שיחול ב-2 בנובמבר]. הערבים נקראו בהודעה לצאת לרחובות ב\"יום של זעם על פשעיו של אריאל שרון, העומד בראש הממשלה הציונית, הממשיכה לאיים על השאיפה הפלשתינית, בכך שהוא מנצל הזדמנויות לפעול נגד העם הפלשתיני וכובש את הערים הפלשתיניות\". הנהגת האינתיפדה תקפה בהודעתה, פעם נוספת, את שתיקתם של מנהיגי מדינות ערב לנוכח \"פעולות שרון בשטחים\". הודעת הנהגת האינתיפאדה קראה לערבים להמשיך ולהתלכד סביב המאבק באויב הציוני.