"על פניו המעשה של חבר הכנסת יחיאל חזן אינו עונה להגדרה של מעשה פלילי ולכן נראה כי אין מקום לערב את המשטרה בנושא", כך אמר הערב יושב ראש הכנסת, ראובן ריבלין בהתייחסו לפרשה החדשה שנקשרה בשמו של ח"כ יחיאל חזן מן הליכוד ובהצבעות הכפולות בהן נחשד. יחד עם זאת ציין ריבלין כי לפני שיחליט אם להזמין משטרה לכנסת הוא יקיים התייעצות נוספת עם בכירי המשכן. "אני חש בוש ונכלם נוכח הפרשויות הנחשפות לגבי כמה מחברי הבית", אמר ריבלין.

על דבר הפרשה דווח בגלי צה"ל. על פי הדיווח מתנהלת בימים האחרונים חקירה חשאית בכנסת נגד חבר הכנסת חזן בחשד שניסה לשבש ראיות בפרשת ההצבעות הכפולות. החקירה החלה לאחר שחזן תועד במצלמות הביטחון של משכן הכנסת כשהוא נוטל ציוד מהמחסן בו נשמרות מערכות ההצבעה של חברי הכנסת.

בשיחה עם גלי-צה"ל טען חבר הכנסת חזן כי ביקש מיו"ר הכנסת לקבל לידיו את הציוד לבדיקה אך לא קיבל אישור לכך ולכן לא נכנס למחסן: "בשבוע שעבר ביקשתי לקבל את הציוד כדי לבדוק אותו, אני צריך אותו למשפט. אתמול פניתי לדוד לב והוא אמר לי שהם לא מוצאים את זה, ואני אמרתי לו 'אדוני אנחנו השארנו את זה בצד', הבוקר אני אראה לו איפה שמנו את זה", אמר חזן והוסיף: "לא לקחתי את זה, לא הייתה שם".

לאחר ההכחשות האמורות השיב בצהרים חזן את הציוד ללשכת יושב ראש הכנסת. בתגובה לפרסומים אומר חבר הכנסת חזן שמעולם לא נטל את ה"מוח", כהגדרתו, של מערכת ההצבעות, אלא את ה"פאנל" שלו. זאת כדי לאסוף חומר שיוכל להוכיח את חפותו בפרשת ההצבעות הכפולות. לדבריו הציוד שנלקח נלקח בתיאום עם לשכת יו"ר הכנסת.
(ש)